X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez widze ze coraz mniej dziewczyny pisza ..Mnie coraz bardziej piersi bolą czyli @ się zbliża:/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze hehe;) bo szkoda żeby zaprzepascic taka szanse ;D ale nie czekaj na owulke tylko dzień w dzień :) to będziemy czekać Ty na || a ja na wizyte ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Tez widze ze coraz mniej dziewczyny pisza ..Mnie coraz bardziej piersi bolą czyli @ się zbliża:/
    Albo sie zbliza albo nie :p

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2018, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już bez wielkich bóli,ale @ jeszcze trwa. Ogólnie nie wiem co myśleć...jeszcze ten cykl przed nami a jeśli nic sie nie uda to pewnie czeka mnie ta laparoskopia i nie wiadomo co jeszcze :(

km5sroeqr29ccbje.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2018, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowaola wrote:
    U mnie już bez wielkich bóli,ale @ jeszcze trwa. Ogólnie nie wiem co myśleć...jeszcze ten cykl przed nami a jeśli nic sie nie uda to pewnie czeka mnie ta laparoskopia i nie wiadomo co jeszcze :(
    A moze po tej laparoskopii zaskoczysz od razu :) nie wiadomo :p albo sie uda przed , trzeba miec nadzieję :p

• Just0220 Nowa

Wysłany: 17 marca 2018, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze? Opuscilam was jakis czas temu jeszcze na poprzednim forum zaraz po tym jak wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie zagladalam bo chyba wpadlam w jakas mini depresje z tego strachu, ze to tylko zludna nadzieja... nie chcialam ani slyszac ani czytac ani rozmawiac o tym. Nie wiem sama czemu zareagowalam az tak. Ale juz na szczescie kryzys zazegnany. Czuje sie juz znacznie lepiej i ciaza jest juz potwierdzona! :) juz 8 tygodni i 5 dni :)
    Dzis postanowilam zajzec i sprawdzic co u was a tutaj taka wspniala wiadomosc Paulka! gratuluje z calego serca!! :)

Paulka89 lubi tę wiadomość

• Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Just0220 wrote:
    Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze? Opuscilam was jakis czas temu jeszcze na poprzednim forum zaraz po tym jak wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie zagladalam bo chyba wpadlam w jakas mini depresje z tego strachu, ze to tylko zludna nadzieja... nie chcialam ani slyszac ani czytac ani rozmawiac o tym. Nie wiem sama czemu zareagowalam az tak. Ale juz na szczescie kryzys zazegnany. Czuje sie juz znacznie lepiej i ciaza jest juz potwierdzona! :) juz 8 tygodni i 5 dni :)
    Dzis postanowilam zajzec i sprawdzic co u was a tutaj taka wspniala wiadomosc Paulka! gratuluje z calego serca!! :)
    Gratulacje !!!!! Czekałyśmy na Ciebie ;) duzo zdrówka życzymy !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:39

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań

Wysłany: 17 marca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    To dobrze hehe;) bo szkoda żeby zaprzepascic taka szanse ;D ale nie czekaj na owulke tylko dzień w dzień :) to będziemy czekać Ty na || a ja na wizyte ;)
    Nie omieszkam :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:38

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Just super że wróciłaś.
    U mnie taka zima że pół godziny auto odsniezalam żeby do pracy jechać:/ chyba pójdę na sanki po pracy :D ogólnie to już jestem więcej niż pewna że @ się zbliża :/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobitki ;)
    Just super ze jestes ;) bo tak ucieklas z dnia na dzień ;p ale najważniejsze że nas znalazłaś ;) jak się czujesz ?
    U mnie cały czas wieje i wieje i wieje aż sie niedobrze robi juz z tymi wiatrami oby tylko śniegu nie było ;)
    Ja za godzine mam wizyte u dentysty (umówiłam się jeszcze jak nie wiedzialam) bo od tych zatok co miałam co cały czas mnie ćmi ząb :/ i chyba nic nie zrobimy bo raczej przeswietlenia nie można :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hej dziewczyny. Just super że wróciłaś.
    U mnie taka zima że pół godziny auto odsniezalam żeby do pracy jechać:/ chyba pójdę na sanki po pracy :D ogólnie to już jestem więcej niż pewna że @ się zbliża :/
    Mazia czemu jestes prawie pewwna?
    Robisz jutro test ?

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mazia czemu jestes prawie pewwna?
    Robisz jutro test ?
    Paulka zrobię jutro ale jestem przekonana że nic nie wyjdzie. Nie wiem czemu poprostu tak czuje. Piersi mnie bolą więc napewno @ idzie.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Paulka zrobię jutro ale jestem przekonana że nic nie wyjdzie. Nie wiem czemu poprostu tak czuje. Piersi mnie bolą więc napewno @ idzie.
    ✊✊✊✊✊✊✊ trzymam kciuki !!!! Żeby cis wyszło !!!

Wysłany: 17 marca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez strasznie wieje jest mega zimno i śnieg pada masakra a było juz tak fajnie :(
    Mazia dopóki nie ma @ to jest zawsze szansa a wiesz, ze objawy mogą byc takie same jak zawsze przed @ :) trzymam kciuki :*
    Paulka a ja sie stresuje strasznie:( boje sie, ze dzisiaj nie wyjdzie jednak pozytywny owulacyjny tylko jutro i owu bedzie w poniedziałek kiedy męża w domu nie bedzie i znowu dupa wyjdzie z tego ;(

Wysłany: 17 marca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A owu to chyba z prawego jajnika bedzie bo mnie dzisiaj taki ból obudził ciągnęło az do kolana heheehe

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    U mnie tez strasznie wieje jest mega zimno i śnieg pada masakra a było juz tak fajnie :(
    Mazia dopóki nie ma @ to jest zawsze szansa a wiesz, ze objawy mogą byc takie same jak zawsze przed @ :) trzymam kciuki :*
    Paulka a ja sie stresuje strasznie:( boje sie, ze dzisiaj nie wyjdzie jednak pozytywny owulacyjny tylko jutro i owu bedzie w poniedziałek kiedy męża w domu nie bedzie i znowu dupa wyjdzie z tego ;(
    Katharina ja wiem że nie ma szansy. Stwierdziłam że to ostatni cykl będzie teraz w którym będę próbować. Jak się nie uda to odpuszczam całkowicie.
    Katharina A który masz dzisiaj dc ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018

Wysłany: 17 marca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz zacznę sie bardziej kontrolować bo wiem, ze starałam sie w nieodpowiednim czasie, jeszcze cykl temu sądziłam, ze objawy które mam teraz czyli bole jajników i piersi mam po owu a tu sie okazuje, ze przed ;)
    Dzisiaj mam 16dc ;) planowana @ na 03.04, mam ogromna nadzieje, ze bedze miała ta owu jutro :/
    Tez nie wiem jak robić dzisiaj test bo wieczorem bedzie alkohol ehhh masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 11:40

• Just0220 Nowa

Wysłany: 17 marca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Czesc kobitki ;)
    Just super ze jestes ;) bo tak ucieklas z dnia na dzień ;p ale najważniejsze że nas znalazłaś ;) jak się czujesz ?
    U mnie cały czas wieje i wieje i wieje aż sie niedobrze robi juz z tymi wiatrami oby tylko śniegu nie było ;)
    Ja za godzine mam wizyte u dentysty (umówiłam się jeszcze jak nie wiedzialam) bo od tych zatok co miałam co cały czas mnie ćmi ząb :/ i chyba nic nie zrobimy bo raczej przeswietlenia nie można :/
    Nie łatwo było was tu znalezc, a potem nie moglam sie zalogowac zeby napisac

• Just0220 Nowa

Wysłany: 17 marca 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kircze chuba nie umiem dodawac tutaj postow, napisalam sie tyle a dodalo sie tylko jedno zdanie...

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    A ja teraz zacznę sie bardziej kontrolować bo wiem, ze starałam sie w nieodpowiednim czasie, jeszcze cykl temu sądziłam, ze objawy które mam teraz czyli bole jajników i piersi mam po owu a tu sie okazuje, ze przed ;)
    Dzisiaj mam 16dc ;) planowana @ na 03.04, mam ogromna nadzieje, ze bedze miała ta owu jutro :/
    Tez nie wiem jak robić dzisiaj test bo wieczorem bedzie alkohol ehhh masakra
    Katharina zrób trochę wcześniej zanim zaczniesz pić.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ