Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKolorowaola wrote:U mnie już bez wielkich bóli,ale @ jeszcze trwa. Ogólnie nie wiem co myśleć...jeszcze ten cykl przed nami a jeśli nic sie nie uda to pewnie czeka mnie ta laparoskopia i nie wiadomo co jeszcze
-
Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze? Opuscilam was jakis czas temu jeszcze na poprzednim forum zaraz po tym jak wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie zagladalam bo chyba wpadlam w jakas mini depresje z tego strachu, ze to tylko zludna nadzieja... nie chcialam ani slyszac ani czytac ani rozmawiac o tym. Nie wiem sama czemu zareagowalam az tak. Ale juz na szczescie kryzys zazegnany. Czuje sie juz znacznie lepiej i ciaza jest juz potwierdzona! juz 8 tygodni i 5 dni
Dzis postanowilam zajzec i sprawdzic co u was a tutaj taka wspniala wiadomosc Paulka! gratuluje z calego serca!!Paulka89 lubi tę wiadomość
-
Just0220 wrote:Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze? Opuscilam was jakis czas temu jeszcze na poprzednim forum zaraz po tym jak wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie zagladalam bo chyba wpadlam w jakas mini depresje z tego strachu, ze to tylko zludna nadzieja... nie chcialam ani slyszac ani czytac ani rozmawiac o tym. Nie wiem sama czemu zareagowalam az tak. Ale juz na szczescie kryzys zazegnany. Czuje sie juz znacznie lepiej i ciaza jest juz potwierdzona! juz 8 tygodni i 5 dni
Dzis postanowilam zajzec i sprawdzic co u was a tutaj taka wspniala wiadomosc Paulka! gratuluje z calego serca!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:39
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Paulka89 wrote:To dobrze hehe;) bo szkoda żeby zaprzepascic taka szanse ale nie czekaj na owulke tylko dzień w dzień to będziemy czekać Ty na || a ja na wizyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 07:38
Hej dziewczyny. Just super że wróciłaś.
U mnie taka zima że pół godziny auto odsniezalam żeby do pracy jechać chyba pójdę na sanki po pracy ogólnie to już jestem więcej niż pewna że @ się zbliża
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyCzesc kobitki
Just super ze jestes bo tak ucieklas z dnia na dzień ;p ale najważniejsze że nas znalazłaś jak się czujesz ?
U mnie cały czas wieje i wieje i wieje aż sie niedobrze robi juz z tymi wiatrami oby tylko śniegu nie było
Ja za godzine mam wizyte u dentysty (umówiłam się jeszcze jak nie wiedzialam) bo od tych zatok co miałam co cały czas mnie ćmi ząb i chyba nic nie zrobimy bo raczej przeswietlenia nie można
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej dziewczyny. Just super że wróciłaś.
U mnie taka zima że pół godziny auto odsniezalam żeby do pracy jechać chyba pójdę na sanki po pracy ogólnie to już jestem więcej niż pewna że @ się zbliża
Robisz jutro test ? -
Paulka89 wrote:Mazia czemu jestes prawie pewwna?
Robisz jutro test ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
U mnie tez strasznie wieje jest mega zimno i śnieg pada masakra a było juz tak fajnie
Mazia dopóki nie ma @ to jest zawsze szansa a wiesz, ze objawy mogą byc takie same jak zawsze przed @ trzymam kciuki :*
Paulka a ja sie stresuje strasznie:( boje sie, ze dzisiaj nie wyjdzie jednak pozytywny owulacyjny tylko jutro i owu bedzie w poniedziałek kiedy męża w domu nie bedzie i znowu dupa wyjdzie z tego ;(
Katharina92 wrote:U mnie tez strasznie wieje jest mega zimno i śnieg pada masakra a było juz tak fajnie
Mazia dopóki nie ma @ to jest zawsze szansa a wiesz, ze objawy mogą byc takie same jak zawsze przed @ trzymam kciuki :*
Paulka a ja sie stresuje strasznie:( boje sie, ze dzisiaj nie wyjdzie jednak pozytywny owulacyjny tylko jutro i owu bedzie w poniedziałek kiedy męża w domu nie bedzie i znowu dupa wyjdzie z tego ;(
Katharina A który masz dzisiaj dc ?
Starania od 01.2018
A ja teraz zacznę sie bardziej kontrolować bo wiem, ze starałam sie w nieodpowiednim czasie, jeszcze cykl temu sądziłam, ze objawy które mam teraz czyli bole jajników i piersi mam po owu a tu sie okazuje, ze przed
Dzisiaj mam 16dc planowana @ na 03.04, mam ogromna nadzieje, ze bedze miała ta owu jutro
Tez nie wiem jak robić dzisiaj test bo wieczorem bedzie alkohol ehhh masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 11:40
Paulka89 wrote:Czesc kobitki
Just super ze jestes bo tak ucieklas z dnia na dzień ;p ale najważniejsze że nas znalazłaś jak się czujesz ?
U mnie cały czas wieje i wieje i wieje aż sie niedobrze robi juz z tymi wiatrami oby tylko śniegu nie było
Ja za godzine mam wizyte u dentysty (umówiłam się jeszcze jak nie wiedzialam) bo od tych zatok co miałam co cały czas mnie ćmi ząb i chyba nic nie zrobimy bo raczej przeswietlenia nie można -
Katharina92 wrote:A ja teraz zacznę sie bardziej kontrolować bo wiem, ze starałam sie w nieodpowiednim czasie, jeszcze cykl temu sądziłam, ze objawy które mam teraz czyli bole jajników i piersi mam po owu a tu sie okazuje, ze przed
Dzisiaj mam 16dc planowana @ na 03.04, mam ogromna nadzieje, ze bedze miała ta owu jutro
Tez nie wiem jak robić dzisiaj test bo wieczorem bedzie alkohol ehhh masakra
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne