Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katharina92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12f6e6d6144c.jpg
Nadal moge uznać, ze negatywny
Paulka tak robi sie w krótkim odstępie by ocenić czy przyrost jest prawidłowy
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Paulka89 wrote:O kurcze wydaje mi sie ze jeszcze chwilkę zanim pozytyw będzie według mnie z 5 dni ;p katharina nie wazne w sumie za ile bierz meza w obroty przez tydzień i juz haha
Objawy mam juz owulacyjne, zalało śluzem i mam bóle wiec w najbliższym czasie bedzie na pewno Hehehe
Mąż jutro wraca wiec sie dobiorę do Niego na pewno
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Mazia89 wrote:Mi też się wydaje że to jeszcze kilka dni. Katharina A wiesz może jaki miałaś rozmiar pęcherzyka jak byłaś u lekarza ostatnio ?
nick nieaktualny
-
Właśnie sobie domowilam jeszcze 5szt bo zostały mi tylko dwa wiec jeśli miałoby to dłużej trwać to chce do końca je robić aby mieć „pewność” nie pozwole sobie w tym cyklu na mijanie bądź przegapienie owu o nie nie
nick nieaktualnyCześć cześć ja dzisiaj wstałam i wykorzystałam swój "wyjątkowy test" już czekał z trzy miesiace
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4772b23c10c9.jpg
*tydzień poczecia
Czyli wychodzi 4+5 maz tez cieszy sie juz bo chyba wierzy ze tyle testow nie mogło kłamać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agus267 wrote:Hej dziewczyny. Ja czekam na @. Dziś rano plamienia . Znów 2 faza za krótka, tylko 8 dni . K..wa! Szlak mnie już trafia!
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka to teraz możesz już nam powiedzieć jak to zrobiłaś hehehe
A z dolegliwości które miałam przed testem to w jednym dniu miałam super siły cala chałpe posprzatalam a na drugi kilka razy mi sie w głowie zawrocilo i tyle. zadnych żył jak mowia, zadnego białego śluzu a no i miałam takie posrane sny heheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 13:35