Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Widzisz katharina moze dlatego nie wychodziło bo ze tak powiem było po ptokach , tak ze teraz sie pilnuj rób te testy (staraj sie nie pic tak dwie godziny przed) i wierze ze teraz zaskoczysz !!!✊✊✊✊zacznij od jutra mierzyć temperature proponuje i zaloz tutaj konto na ovufriend i bedziesz wpisywać.
Mazia to moze zrób sobie teraz akurat jestes po owulce to mozesz iść na prolaktyne i progesteron zrób sobie co Ci szkodzi wynik chyba w ten sam dzień a jakby sie nie udało to idz na reszte między 3 A 5 dc czyli na to LH I FSH .
Jak byłam ostatnio u gina to widziałam ulotkę że jest promocja na tsh ft3 i ft4 za 37 zł zestaw to też zrobię
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka A nie jest za późno jak jutro mam 27 dc ?
Jak byłam ostatnio u gina to widziałam ulotkę że jest promocja na tsh ft3 i ft4 za 37 zł zestaw to też zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:No i masz juz jakies na oku ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka a Ty juz termin masz zrobiony u ginekolog ? Kurczę ale normalnie zazdroszczę, cały czas zastanawiam sie jakby to było jak bym zobaczyła dwie kreski, jak jakiś czas temu ginekolog podejrzewała u mnie ciaze to spanikowałam i sie wystraszyłam hahaah i chyba po cichu liczyłam żeby jednak nie, nie wiem skąd takie myśli skoro decyzje podjęłam świadomie o dziecku jakoś nie moge sobie wyobrazić, ze robię test i wychodzi pozytywny jest to dla nnie takie nierealne chyba hmmm.. tymbardziej, ze to było by pierwsze dzidzi dzisiaj żeby czymś glowe zając to zdrapalam z wanny silikon i nałożyłam nowy Hahahaha odzywałam kanape i odkurzalam w ogóle jakieś porządki chyba przedświąteczne mi sie włączyły mam czasami lekki pobolewanie w jajnikach, pewnie pecherzyki rosną i szykują sie do pęknięcia
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka a Ty juz termin masz zrobiony u ginekolog ? Kurczę ale normalnie zazdroszczę, cały czas zastanawiam sie jakby to było jak bym zobaczyła dwie kreski, jak jakiś czas temu ginekolog podejrzewała u mnie ciaze to spanikowałam i sie wystraszyłam hahaah i chyba po cichu liczyłam żeby jednak nie, nie wiem skąd takie myśli skoro decyzje podjęłam świadomie o dziecku jakoś nie moge sobie wyobrazić, ze robię test i wychodzi pozytywny jest to dla nnie takie nierealne chyba hmmm.. tymbardziej, ze to było by pierwsze dzidzi dzisiaj żeby czymś glowe zając to zdrapalam z wanny silikon i nałożyłam nowy Hahahaha odzywałam kanape i odkurzalam w ogóle jakieś porządki chyba przedświąteczne mi sie włączyły mam czasami lekki pobolewanie w jajnikach, pewnie pecherzyki rosną i szykują sie do pęknięcia
Ale u mnie to dopiero gdzies w 7 tc bedzie usg a polozna tydzień od spozniajacego sie okresu ;p jutro zapytam lekarza czy tu zrobia mi betęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny