Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to dola złapie jak dzisiaj mi wyjdzie pozytywny owulacyjny a nie wiadomo czy moj mąż dzisiaj wróci do domu wrrr ale mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszą, ze test wykazuje przed owu 24-36h woec może sie zmieszczę wrazie wu
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
U mnie endometrioza mocno się pokazuje,bo co kolejny okres to bóle mam mocniejsze:( 4 kwietnia mam ginekologa,jeśli torbiel urosła to czeka mnie laparoskopia. Doktorka mówiła żeby spróbować zajść z torbielą choć jak widać szanse są znikome. Mam jeszcze jedne płodne przed wizytą a nóż może coś się wydarzy ;p
-
nick nieaktualny
-
Katharina92 wrote:Ja to dola złapie jak dzisiaj mi wyjdzie pozytywny owulacyjny a nie wiadomo czy moj mąż dzisiaj wróci do domu wrrr ale mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszą, ze test wykazuje przed owu 24-36h woec może sie zmieszczę wrazie wu
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
agus267 wrote:O Jezu! U mnie to samo! Już zaczyna mi bulgotać w brzuchu jak co miesiąc przed @. Ale ja jakoś w tym miesiącu nie wierzyłam że się uda .
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Paulka89 wrote:Katharina niewiem czy z tak słabej kreski skoczy na pozytyw bo to stopniowo idzie tak myślę i tak niby jest jak jest pozytyw to 24-48 powinna byc
Ola to działaj wlasnie moze sie akurat uda kiedy masz wizytę ?
Kolorowaola mówiłam Ci, ze cieżko jest zajsc tzn może torbiel utrudniać zajście w ciaze, wiem bo tez miałam rok temu laparoskopię bedzie dobrze trzymaj SieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 10:50
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Agus, nie mam dzieci i nigdy w ciąży nie byłam. To znaczy takiej o której bym wiedziała. Sprawdzę w domu w którym dniu robiłam to badanie dwa lata temu. Mam zapisy chyba wszystkich cykli od 3 lat.5cs.
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Obecnych starań trzeci cykl. Ale wcześniej (dwa lata temu) staraliśmy się ponad rok. Wtedy się poddałam.
TSH ok, robiłam zwykła glukozę, też ok. Estradiol mam 31 w 4 DC.
Gin mi nie pomógł więc idę do endokrynologa.5cs. -
nick nieaktualnyagus267 wrote:Oczywiście, trzeba pójść do endokrynologa może on coś więcej powie i doradzi co robić lub zaleci jakieś leki. U mnie wszystkie badania też ok oprócz tego stosunku LH do FSH. Też będę musiała się umówić i to skonsultować. U mnie LH w 2dc to 3,19 więc nie jest tak źle ale FSH mogło by być niższe. A myślałaś o jakieś naturalnych wspomagaczach tzn Castagnus, zioła itp?
No właśnie pytałam wcześniej o jakies wspomagacze, ale utonęło gdzieś w czeluściach dyskusji. Myślałam, ale nie wiem co wybrać i nie wiem od czego zacząć.