Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka wczoraj miałam negatywny ale jak wyjdzie pozytyw to zrobię foto
Mazia ja robię testy Lifecare zakupiłam 5szt na ebay
Paula raczej wszystkie tak myślały, ze to bedzie prostsze niż by sie wydawało Hehehe
Trzymam kciuki daj znac jak odbierzesz wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:57
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Mazia to chyba uzywamy tych samych testow Pepino 10? Ja tylko ich, sa super czułe, maja super opinie i sa mega tanie. Tylko jak to moj maz mowi nie umiem ich rozwiazywac bo zawsze sa negatywne
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Tak dokładnie te hahaha dobre mój powiedział " po co Ci tyle tych testów jak nie zaskoczyło to nawet 10 Ci nie pomoże " faceci i ich podejście:D
-
Paulka89 wrote:Ja tez miałam zawsze zapas testów tylko ja hurtowo z neta zamawiam takie zwykle paskowe 10szt później (teraz) używałam plytkowe 5szt no i został mi jeden elektroniczny gdzie pokazuje który tydzień :p ale jego zrobie moze w weekend w niedzielę i jedynie zostana mi te elektroniczne owylacyjne ;p
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Ja nie wiem czy zamówić w tym cyklu znowu te elektroniczne mówiłam że nie będę już robić A im bliżej @ tym częściej myślę o nich
-
Ja tam bym nie robiła za bardzo tych testow ale, ze lekarka mi kazała No to zrobię aczkolwiek ja tam testom nie ufam Mazia a co do ciążowego to ja bym jednak poczekała do mniewanej @ i wtedy bym zatestowala
Katharina92 wrote:Ja tam bym nie robiła za bardzo tych testow ale, ze lekarka mi kazała No to zrobię aczkolwiek ja tam testom nie ufam Mazia a co do ciążowego to ja bym jednak poczekała do mniewanej @ i wtedy bym zatestowala
Starania od 01.2018
Hahahah jedna psycholog a druga uprawia czarnowidztwo Mazia nic jeszcze nie jest stracone, nie zaprzątaj sobie mysli, ze na pewno sie nie udało może sie zdziwisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 16:17
Katharina92 wrote:Hahahah jedna psycholog a druga uprawia czarnowidztwo Mazia nic jeszcze nie jest stracone, nie zaprzątaj sobie nyski, ze na pewno sie nie udało może sie zdziwisz
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny