Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Aga a co to znaczy ze niżej niz 1 ?
Bylas U lekarza i co Ci jest grypa czy co ?
U mnie jakoś wirus całą rodziną zaatakował5cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę do endokrynologa w poniedziałek. Takie wyniki mam od dwóch lat. Dwa lata temu stosunek LH do FSH był 0,35. Moja ginka dała mi luteinę wtedy tylko i nic to nie dało w sumie. Trochę się podlamalam. Ale byłam na jodze i nabrałam dystansu. Joga nadaje mi sens kiedy go tracę.
Estradiol chyba też słaby mam. Powinien być wyższy chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 21:14
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b77658880f55.jpg
Paulka dzisiaj test owu cien cienia ale juz czuje, ze zbliża sieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 21:19
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Jezu myślałam ze to ciążowy hahaha a jak Ci mowila w przeciągu trzech dni powinna byc ?czy za trzy dni
Mówiła, ze za Ok 3 dni, przedwczoraj mówiła „nie dzisiaj, nie jutro ale jakoś za 3 dni”, obstawiam piątek bądź sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 06:50
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Idę do endokrynologa w poniedziałek. Takie wyniki mam od dwóch lat. Dwa lata temu stosunek LH do FSH był 0,35. Moja ginka dała mi luteinę wtedy tylko i nic to nie dało w sumie. Trochę się podlamalam. Ale byłam na jodze i nabrałam dystansu. Joga nadaje mi sens kiedy go tracę.
Estradiol chyba też słaby mam. Powinien być wyższy chyba.5cs. -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Czesc kobitki ? jak samopoczucia ? U mnie tak masakrycznie wieje ze chałpe mi porwie a na jutro maja byc jakies burze sniezne juz by mogla byc ta wiosna w końcu
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej u nas w weekend była wiosna A od dzisiaj znowu zima w weekend ma być mróz:/ już mam dosyć tej pogody. Wogole wszystkiego mam dosyć, jestem taka przyjebana że masakra ryczec mi się normalnie chce
-
nick nieaktualnyMi to sie wydaje ze w Polsce na swieta wielkanocne walnie śniegiem taka posrana ta pogoda ze nigdy nic nie wiadomo
Nie ma ma co sie dziwic ze tak ludzie chorują jak w weekend było plus 15 a teraz tam u mnie na południu pokazywali coś - 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 09:04
-
Paulka89 wrote:Mazia ej nie dołuj sie za tydzień bedziesz miec niespodzianke i za tydzień wiosna juz :p to dwa w jednym hehe ja też w polowie cyklu kilka razy miałam dola jakiegos ...
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka @ idzie dlatego taki nastrój mam..więc niespodzianki nie będzie napewno.