Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia a czy Ty już zatestujesz gdzies w niedzielę ? bo tez czekam....
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Znaczy chcesz wytrzymać do dnia @?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mi się wydaje ze możesz zatestowac smialo w niedziele
A mnie zaczął strasznie boleć brzuch do tego taki wzdety jakiś jakos boję się .
Starania od 01.2018
Meggie1 wrote:Mazia, ale chyba o tej środzie mówiłaś, że powinnaś dostać @? Jeśli tak to test w 100% pokaże prawdę. Ja czekam na wieści
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka nic sie nie martw, wzdety brzuch i ból to częsty objaw ciazy wiec nic złego sie nie dzieje na pewno, nie plamisz ani nic wiec spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:04
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka nic sie nie martw, wzdety brzuch i ból to częsty objaw ciazy wiec nic złego sie nie dzieje na pewno, nie plamisz ani nic wiec spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia a Ty juz zaopatrz się w jakies trzy testy
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyJa w końcu poszłam na wyniki - LH, FSH i Estradiol. Jak wyjdą źle to idę do endokrynologa. Ostatnie wyniki dwa lata temu były złe, mimo brania luteiny na zalecenie gina. Boję się troche. Odbieram wyniki po 16.
Zostały mi jeszcze testy owulacyjne więc zacznę robić za dwa-trzy dni. Nadal plamię na brązowo. To zwykle wskazywało u mnie za niski progesteron w ostatniej fazie cyklu.
Jakoś mam takie rozżalenie w sobie dzisiaj. Stres w pracy, strach o te wyniki. Jakoś się pozbierać w sobie nie mogę. Myślałam że to będzie rachu-ciachu i dzieciatko w brzuchu.
-
Paula 90 wrote:Ja w końcu poszłam na wyniki - LH, FSH i Estradiol. Jak wyjdą źle to idę do endokrynologa. Ostatnie wyniki dwa lata temu były złe, mimo brania luteiny na zalecenie gina. Boję się troche. Odbieram wyniki po 16.
Zostały mi jeszcze testy owulacyjne więc zacznę robić za dwa-trzy dni. Nadal plamię na brązowo. To zwykle wskazywało u mnie za niski progesteron w ostatniej fazie cyklu.
Jakoś mam takie rozżalenie w sobie dzisiaj. Stres w pracy, strach o te wyniki. Jakoś się pozbierać w sobie nie mogę. Myślałam że to będzie rachu-ciachu i dzieciatko w brzuchu.
Niestety zajście w ciążę wcale nie jest takie łatwe jakby się mogło wydawać
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne