Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka nie omieszkam ale raczej bez koksu a tak na poważnie to jutro juz mam zamiar dopaść moje szczęście hahaha
Jak bez koksu to to wino czerwone walnij lampeczke chcoiaz mowia ze wino serio dobre jest;) -
Meggie1 wrote:Paulka no pewnie, ze sie boje! I to bardzo, ale powiem szczerze ze juz jestem psychicznie przygotowana na to i jak wiem, ze to moze pomóc to jestem na to gotowa. Juz bym chciała, ale wolę miesiąc pozniej z racji tego wylotu na wakacje.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Paulka jeśli owu wypadnie w sobotę to bedzie relax bo robię urodziny swoje wiec wino bedzie nie jedno haha
Mazia ja słyszałam, ze robi sie w znieczuleniu i ponoć mało przyjemne to jest i bardzo boli ;?
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Katharina92 wrote:Paulka jeśli owu wypadnie w sobotę to bedzie relax bo robię urodziny swoje wiec wino bedzie nie jedno haha
Mazia ja słyszałam, ze robi sie w znieczuleniu i ponoć mało przyjemne to jest i bardzo boli ;?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
Kotwica2018...27lat...@.. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starań
[email protected] cykl starań
U mnie powoli koniec @ więc wracamy do zabawy. Już się nie mogę doczekać
Katharina, fiu fiu, nawet śluzik się Ciebie słucha Trzymam kciuki za ten cykl :*
-
Tak jak Mazia napisała ja miałam 36 dniowy cykl wiec wszystko głowa robi i stres, mi od kiedy sie staramy to sie wydłużył cykl..
Paula trzymaj z całej siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 18:54
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyU mnie cykle po 24 dni.
Stosujecie jakieś wspomagacze owulacji, śluzu, ziółka itp?
I jaki bierzecie kwas foliowy? Ja biorę od września zamiennie doppel herz mama i mollers mama (ma metafolian) plus witaminę D3 i K2 w kroplach.
Widzę, że najwięcej moich rówieśniczek staraczek jest -
Byłam dzisiaj u lekarza. Zrobiła usg i wyszło, że jajniki mają postać jajników z PCOS, ale lekarka powiedziała, że to jeszcze nic nie znacz, zwłaszcza, że moje wykresy temperatury są bardzo ładne i widać, że owulacja jest. Dostałam skierowanie na badania. Dodatkowo zaleciła mi branie suplementu ovarin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:48
Kotwica2018