X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowaola no to moze faktycznie przez stres sie przedłużył cykl ale to prawda ze jak sie stara to dłuższy jest bo ja zawsze miałam 25-26 dni a teraz miałam 28 ;p
    Kotwica to dobrze ze sie wybralas do lekarza a na jakie badania masz skierowanie na hormony?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już bym chciała powiedziec najbliższym ale musze cierpliwie czekać jeszcze z 3 tyg az będę miec 1 usg ;)

• agus267 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem, jestem tylko coś mnie choroba zmogła :-(. Ech...kaszel okropny i katar.
    Paulka89 super! GRATULUJĘ raz jeszcze :-). Może dasz początek kolejnym zaciążeń :-). U mnie dzisiaj 20dc. Czekam do 19....hmmmm w sumie to chyba czekam bardziej na @ żeby zacząć nowy cykl bo w tym nic nie wyszło.

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) dzięki aga ;) , a mialas sie bronic przed chorobskami :\ a syn i maz juz lepiej sie czują ? To Ty masz @ mieć w poniedziałek tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moge wam ponarzekać jeszcze troche ;)??
    To ja ciagle w stresie zyje ze przyjdzie @ kuzwa niewiem ale tyle starań i moze dlatego tak jeszcze to nie dociera do mnie

• Kotwica2018 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam na TSH, testosteron i prolaktynę żeby sprawdzić czy to tylko policystyczne jajniki czy zespół policystycznych jajników

Kotwica2018
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    :) dzięki aga ;) , a mialas sie bronic przed chorobskami :\ a syn i maz juz lepiej sie czują ? To Ty masz @ mieć w poniedziałek tak?
    Synuś już Ok, jutro idzie już do przedszkola a mąż niestety na antybiotyku. Mnie na szczęście tak mocno nie powaliła choroba. Tak, licząc moje 26 cykle @ powinna być ok poniedziałku.

5cs.
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotwica2018 wrote:
    Dostałam na TSH, testosteron i prolaktynę żeby sprawdzić czy to tylko policystyczne jajniki czy zespół policystycznych jajników
    Jak chcesz się czegoś dodatkowego dowiedzieć o tych problemach a masz facebooka to znając grupę "towsrodku". Jest tam mnóstwo kobiet ż podobnymi problemami, którym udało się zajść w ciążę. Czasem i jak się czegoś nowego dowiem. Naprawde polecam wszystkim.

5cs.
  • Kotwica2018 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli to są tylko policystyczne jajniki to nie powinno być problemów z zajściem w ciążę, gorzej jak to jest PCOS. Zobaczymy jak wyjdą badania. A wiecie może ile powinna wynosić grubość endometrium w 9dc przy cyklach 28 dniowych?

Kotwica2018
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, zakręcony dzień miałam :( badanie drożności jajowodów będę miała bez znieczulenia, jedynie jakis głupi Jaś czy coś w tym stylu... No niestety na NFZ trzeba cierpieć. Aczkolwiek ponoć ból zależy od ich budowy i osoby która to wykonuje. Nie ważne jak będzie bolec, ważne żeby dało dobre rezultaty. Wszystko jest do przeżycia.

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Hej dziewczyny. Jestem, jestem tylko coś mnie choroba zmogła :-(. Ech...kaszel okropny i katar.
    Paulka89 super! GRATULUJĘ raz jeszcze :-). Może dasz początek kolejnym zaciążeń :-). U mnie dzisiaj 20dc. Czekam do 19....hmmmm w sumie to chyba czekam bardziej na @ żeby zacząć nowy cykl bo w tym nic nie wyszło.
    Agus jak dobrze że jesteś już się bałam że sama zostanę z czekaniem do przyszłego tygodnia :D też tak jak Ty bardziej czekam na @ bo jestem w 100 % pewna że nic z tego .

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...jestem.tu.nowa... sluchajcie dzisiaj mialam sluz ciezko okreslic jaki...jestem przed owulacja i wyad tak...plynny...mleczny i troche rozciaglowego bylo na.majtasach... i jak to stwierdzic ? Czy plodny??

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam :) co tam? Jak tam ? ;)
    Agulaa30 chyba plodny śluz jest bezbarwny jak jajko kurze tak myślę ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam. Ja mam dzisiaj jakieś problemy zoladkowe od rana :/ zaraz do pracy jadę A tak mi się nie chce...najchętniej zamknęłabym się w domu i nigdzie nie wychodziła:/ Paulka A Ty jak tam się czujesz ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hej Wam. Ja mam dzisiaj jakieś problemy zoladkowe od rana :/ zaraz do pracy jadę A tak mi się nie chce...najchętniej zamknęłabym się w domu i nigdzie nie wychodziła:/ Paulka A Ty jak tam się czujesz ?
    Mazia dzięki ze pytasz ;) tak jakos bez większych zmian troche piersi bola i czasem brzuch a i dzisiaj nie mogłam umyc zębów haha tak mnie szarpalo na wymioty :/

• agus267 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. No i mnie rozłożyło :-(, niestety chyba bez antybiotyku się nie obejdzie :-(. Wszystko mnie boli.....:-(

5cs.
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Hej dziewczyny. No i mnie rozłożyło :-(, niestety chyba bez antybiotyku się nie obejdzie :-(. Wszystko mnie boli.....:-(
    Agus idź do lekarza nie ma co zwlekać bo teraz tyle tych chorób.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja właśnie wybieram sie do pracy ;)Paulka to juz sie zaczynaja objawy, zazdroszczę :D u mnie wczoraj test owu negatywny, mam robić teraz przez te trzy najbliższe dni zobaczymy co wyjdzie ;) moj mąż tez jakiś chory znowu ale ważne, ze ja zdrowa Hahaha :D on za duzo robić nie musi Hahaha
    Miłego dnia :*
    Ps. Mazia może jest jakiś powód tych problemów żołądkowych ♥️

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Hej dziewczyny ja właśnie wybieram sie do pracy ;)Paulka to juz sie zaczynaja objawy, zazdroszczę :D u mnie wczoraj test owu negatywny, mam robić teraz przez te trzy najbliższe dni zobaczymy co wyjdzie ;) moj mąż tez jakiś chory znowu ale ważne, ze ja zdrowa Hahaha :D on za duzo robić nie musi Hahaha
    Miłego dnia :*
    Ps. Mazia może jest jakiś powód tych problemów żołądkowych ♥️
    Heh Katharina jeśli miałby to być "ten" powód to niech męczy boli itp itd ale szczerze w to wątpię.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    O rany aga wspolczuje :( a moze jakies domowe sposoby albo cos bo jak się tam cos zagniezdza to nie bardzo antybiotyk ;)
    Kathatina nie ma co zazdrościć :/ w poprzedniej ciąży miałam krótko wymioty bo z trzy tygodnie ale myślałam ze wykoncze sie :/

‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ