Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKolorowaola no to moze faktycznie przez stres sie przedłużył cykl ale to prawda ze jak sie stara to dłuższy jest bo ja zawsze miałam 25-26 dni a teraz miałam 28 ;p
Kotwica to dobrze ze sie wybralas do lekarza a na jakie badania masz skierowanie na hormony? -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jestem, jestem tylko coś mnie choroba zmogła . Ech...kaszel okropny i katar.
Paulka89 super! GRATULUJĘ raz jeszcze . Może dasz początek kolejnym zaciążeń . U mnie dzisiaj 20dc. Czekam do 19....hmmmm w sumie to chyba czekam bardziej na @ żeby zacząć nowy cykl bo w tym nic nie wyszło.5cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:dzięki aga , a mialas sie bronic przed chorobskami a syn i maz juz lepiej sie czują ? To Ty masz @ mieć w poniedziałek tak?5cs.
-
Kotwica2018 wrote:Dostałam na TSH, testosteron i prolaktynę żeby sprawdzić czy to tylko policystyczne jajniki czy zespół policystycznych jajników5cs.
-
Dziewczyny przepraszam, zakręcony dzień miałam badanie drożności jajowodów będę miała bez znieczulenia, jedynie jakis głupi Jaś czy coś w tym stylu... No niestety na NFZ trzeba cierpieć. Aczkolwiek ponoć ból zależy od ich budowy i osoby która to wykonuje. Nie ważne jak będzie bolec, ważne żeby dało dobre rezultaty. Wszystko jest do przeżycia.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
agus267 wrote:Hej dziewczyny. Jestem, jestem tylko coś mnie choroba zmogła . Ech...kaszel okropny i katar.
Paulka89 super! GRATULUJĘ raz jeszcze . Może dasz początek kolejnym zaciążeń . U mnie dzisiaj 20dc. Czekam do 19....hmmmm w sumie to chyba czekam bardziej na @ żeby zacząć nowy cykl bo w tym nic nie wyszło.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Hej dziewczyny...jestem.tu.nowa... sluchajcie dzisiaj mialam sluz ciezko okreslic jaki...jestem przed owulacja i wyad tak...plynny...mleczny i troche rozciaglowego bylo na.majtasach... i jak to stwierdzic ? Czy plodny??Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam. Ja mam dzisiaj jakieś problemy zoladkowe od rana zaraz do pracy jadę A tak mi się nie chce...najchętniej zamknęłabym się w domu i nigdzie nie wychodziła:/ Paulka A Ty jak tam się czujesz ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Wam. Ja mam dzisiaj jakieś problemy zoladkowe od rana zaraz do pracy jadę A tak mi się nie chce...najchętniej zamknęłabym się w domu i nigdzie nie wychodziła:/ Paulka A Ty jak tam się czujesz ?
-
agus267 wrote:Hej dziewczyny. No i mnie rozłożyło , niestety chyba bez antybiotyku się nie obejdzie . Wszystko mnie boli.....
Starania od 01.2018
Hej dziewczyny ja właśnie wybieram sie do pracy ;)Paulka to juz sie zaczynaja objawy, zazdroszczę u mnie wczoraj test owu negatywny, mam robić teraz przez te trzy najbliższe dni zobaczymy co wyjdzie moj mąż tez jakiś chory znowu ale ważne, ze ja zdrowa Hahaha on za duzo robić nie musi Hahaha
Miłego dnia :*
Ps. Mazia może jest jakiś powód tych problemów żołądkowych ♥️
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wybieram sie do pracy ;)Paulka to juz sie zaczynaja objawy, zazdroszczę u mnie wczoraj test owu negatywny, mam robić teraz przez te trzy najbliższe dni zobaczymy co wyjdzie moj mąż tez jakiś chory znowu ale ważne, ze ja zdrowa Hahaha on za duzo robić nie musi Hahaha
Miłego dnia :*
Ps. Mazia może jest jakiś powód tych problemów żołądkowych ♥️
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyagus267 wrote:Hej dziewczyny. No i mnie rozłożyło , niestety chyba bez antybiotyku się nie obejdzie . Wszystko mnie boli.....
Kathatina nie ma co zazdrościć w poprzedniej ciąży miałam krótko wymioty bo z trzy tygodnie ale myślałam ze wykoncze sie