Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Kiedy mialas owulacje ? Wiesz moze ? Kiedy bylas u lekarza i ona powiedziała ze już po?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Paulka89 Gratuluję Ci z całego serca1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moje kochane ja od rana na spotkaniu w pracy i nawet nie mialam jak zerknac a brzuch mnie tak boli czekam na Wasze testy i dalszą dobrą passę! ja nastawiam się, że 6 maja zobacze 2 kreski, wtedy bede po badaniu i w terminie spodziewanej @. Zatem 2 miesiace spokojnie poczekamKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Paulka89 ogromne gratulacje
u mnie @ jakiś taki nijaki, krwi prawie wcale.
Idę jutro robić FSH, LH i Estradiol. Jutro 4 dzień cyklu więc w sam środek zakresu.
Robicie testy owulacyjne? Jest sens? Mi dotąd jeszcze nie wyszedł pozytywny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
Kotwica2018...27lat...@.. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starań
Paula wpisz sie do tabelki Nick ile lat kiedy @ i który cykl skopiuj tabelke i wpisz sie -
Paulka89 wrote:Katharina juz po lekarzu ?
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Hej, tak ja juz po lekarzu, przewiduje owulacje w przeciągu 3 dni moja Pani doktor, co mnie zdziwiło bo ja i sucho jak nie ja( tak wiem sluz może byc w środku, i ogóle jakoś obstawiałam przy takich długich cyklach gdzieś na 20 dzien No ale skąd moge wiedzieć jak długi ten cykl chciał byc pobrała mi tez dzisiaj krew na hormony i za 10 dni mam znowu na pobranie krwi sie zgłosić ( w końcu mi zrobiła to badanie) a za dwa tygodnie będziemy obgadywać wyniki ale mam nadzieje, ze juz te pozytywne Hehehe
-
nick nieaktualny
-
Paulka no pewnie, ze sie boje! I to bardzo, ale powiem szczerze ze juz jestem psychicznie przygotowana na to i jak wiem, ze to moze pomóc to jestem na to gotowa. Juz bym chciała, ale wolę miesiąc pozniej z racji tego wylotu na wakacje.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Paulka no pewnie, ze sie boje! I to bardzo, ale powiem szczerze ze juz jestem psychicznie przygotowana na to i jak wiem, ze to moze pomóc to jestem na to gotowa. Juz bym chciała, ale wolę miesiąc pozniej z racji tego wylotu na wakacje.