Staraczki 2021 ZACZYNAMY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ockangel wrote:Wczoraj wysikałam 3 testy i 3 razy dwie kreski. Dziś HCG 608,99. Nie uwierzę póki nie zobaczę u lekarza 🤔
Gratuluje!!!!
Blond , Helcia , Flowers jak u Was ?TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Octangel- 3 testy się nie pomylą
gratuluję ! ♥
Kejt- ja jestem w drugim cyklu po Hsg, starania były, w przyszłym tyg zobaczymy jak efekty. Zapisałam się również na wizytę do kliniki.
A jak u Ciebie?Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Byłam w piątek u ginekologa i potwierdził wczesną wewnątrzmaciczną ciążę 🙏🙏🙏
Trzymam za Was kciuki z całego serca 🙂
Helcia mówią, że po HSG dziewczyny szybko zachodzą 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2022, 10:57
Kejt88 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Ahhh super cieszę się dziewczyny
Helcia trzymam kciuki za owocne cykle, u mnie bez zmian w sumie. Kilka dni temu w końcu skonczy mi się plamienia/okres ? Czekam teraz na kolejny żeby zacząć brać tabsy . Mam nadzieję jednak ze szybko się nie pojawi i odpocznę od tych plamień bo ciągnęło się to w nieskończoność.
Trzymam kciuki za każdego nowego maluszka u nas na forum :**TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73))) poprawa <jupi>
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Hej laski! Ockangel gratulacje! Blond supciooo!
My w tym miesiącu odpuszczamy starania, stymulację, liczenie dni itd. Muszę ogarnąć kilka rzeczy m in dentyste. Trzymam za wszystkie kciuki i powodzenia w staraniach dla staraczek. ❤️❤️❤️❤️BuziaczkiBlond27 lubi tę wiadomość
-
Test negatywny 😞Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Cześć dziewczyny:) miło mi do Was dołączyć
Staramy się z mężem dopiero pierwszy miesiąc, ale oczywiście moja głowa nie dopuszcza myśli, że coś się może nie udać, zwłaszcza, że pojawiały się różne symptomy, a mianowicie:
Kilka dni po owulacji prawie codziennie mnie mdlilo, przez dwa dni miałam okropne wzdęcia i ciagle mi się odbijało albo bekałam, bolał mnie jajnik (kłucie jak przy owulacji) albo bolało podbrzusze. Dzisiaj wypada mi 1 dzień miesiączki, brzuch boli jak na okres i pojawiła się krew, ale taki kleks ok godziny 14. Od tamtej pory zero krwawienia tylko ból brzucha lekki i takie jakby ciągniecie przy lewym jajniku.
Moje pytania, czy może ktoś miał podobnie jak ja? Owulacje miałam 30 marca, czy test już pokaże prawdziwy wynik? I czy mogę go zrobić na wieczór? -
Kejt88 wrote:A czemu ty o 4 nie spisz !? Tak wczesnie do pracy ??
-
Marta92 wrote:Cześć dziewczyny:) miło mi do Was dołączyć
Staramy się z mężem dopiero pierwszy miesiąc, ale oczywiście moja głowa nie dopuszcza myśli, że coś się może nie udać, zwłaszcza, że pojawiały się różne symptomy, a mianowicie:
Kilka dni po owulacji prawie codziennie mnie mdlilo, przez dwa dni miałam okropne wzdęcia i ciagle mi się odbijało albo bekałam, bolał mnie jajnik (kłucie jak przy owulacji) albo bolało podbrzusze. Dzisiaj wypada mi 1 dzień miesiączki, brzuch boli jak na okres i pojawiła się krew, ale taki kleks ok godziny 14. Od tamtej pory zero krwawienia tylko ból brzucha lekki i takie jakby ciągniecie przy lewym jajniku.
Moje pytania, czy może ktoś miał podobnie jak ja? Owulacje miałam 30 marca, czy test już pokaże prawdziwy wynik? I czy mogę go zrobić na wieczór?
Marta jeśli wypada ci pierwszy dzień @ to spokojnie możesz już zrobić test
Ockangel oszczędzaj się, rozumiem że ty już jesteś mamusia?TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73))) poprawa <jupi>
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Kejt88 wrote:Marta jeśli wypada ci pierwszy dzień @ to spokojnie możesz już zrobić test
Ockangel oszczędzaj się, rozumiem że ty już jesteś mamusia? -
Gratuluje ! Boże ile bym dala chociaż za jedno takie szczęście:))) życzę sobie na święta i Wam kochane dziewczyny żeby nam się udało:****
Flovers lubi tę wiadomość
TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73))) poprawa <jupi>
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Kejt88 wrote:Witam po świętach praktycznie w 1dcStarania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥