Staraczki 2021 ZACZYNAMY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabrinayyy wrote:Dostałam wynik nie wiem co myśleć? Może ktoś z was zna się na odczytywaniu wyników Bety i Progresteronu.
Hmmm
Beta - <2.30ml
Progresteron- 6.9
Z tego co kojarze to beta poniżej 5 oznacza brak ciąży ale nie jestem ekspertem w tym temacie. A w którym dniu po owulacji jesteś ?Sabrinayyy lubi tę wiadomość
-
Flovers wrote:Z tego co kojarze to beta poniżej 5 oznacza brak ciąży ale nie jestem ekspertem w tym temacie. A w którym dniu po owulacji jesteś ?
Okresu nadal niema@ nie wiem co myśleć. Ehh
Wcześniej miałam taki sam wynik Bety i okazało się ciążą biohemiczna i dostałam @.
A na ten moment 3 dni się spóźnia @..
Zrobiłam przed chwilą test I są bardzo ledwo widoczne 2 kreski , pod światło widać mocno. Test inny niż wcześniejsze. Już nie wiem co się dzieje. 😪😨 -
Sabrina odczekaj jeszcze, w sobotę powtórz test, a może wyłapałaś bardzo wczesna ciążę? Spróbuj jutro z rańca ponownie
Sabrinayyy lubi tę wiadomość
TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Kejt88 wrote:Sabrina odczekaj jeszcze, w sobotę powtórz test, a może wyłapałaś bardzo wczesna ciążę? Spróbuj jutro z rańca ponownie
Myślisz że jest taka możliwość na tak wczesną ciążę? Żeby beta nie pokazała wiecej ? Ciekawa jestem czy komuś kiedyś też się tak przytrafiło. Hmm 🤔
-
Myślę że tak, różne historie już czytałam przez 3 lata buszujac po internecie. Więc kto wie ... może akurat nadal trzymam kciuki
A jeśli nie ten cykl to są następne! Będzie dobrze:)Sabrinayyy lubi tę wiadomość
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Kejt88 wrote:Myślę że tak, różne historie już czytałam przez 3 lata buszujac po internecie. Więc kto wie ... może akurat nadal trzymam kciuki
A jeśli nie ten cykl to są następne! Będzie dobrze:)
No Niestety. Wczoraj w pracy przyszła @ ale naprawdę bardzo mocna. Cierpię od wczoraj z bólu... okazała się znów Biochemiczna. 😪
😮💨Rozpoczynamy nowy cykl na Clo i czekamy na Monitoring. Będziemy podchodzić drógi raz do lUl...
Ale postanowiłam już nie robić żadnych testów do czasu @ i zlewam sprawę, co będzie to będzie. Trzymamy tylko kciuki 😚
Smutnooo trochę tak człowiek się stara , robi badania , bieże witaminy itd. Pieniążków też trochę na to wszytko idzie. Eh 😔 a się nie udaje. Patrząc na osoby które nie dbają o te sprawy mają dzieciaczki bez problemów.
-
Sabrinayyy wrote:No Niestety. Wczoraj w pracy przyszła @ ale naprawdę bardzo mocna. Cierpię od wczoraj z bólu... okazała się znów Biochemiczna. 😪
😮💨Rozpoczynamy nowy cykl na Clo i czekamy na Monitoring. Będziemy podchodzić drógi raz do lUl...
Ale postanowiłam już nie robić żadnych testów do czasu @ i zlewam sprawę, co będzie to będzie. Trzymamy tylko kciuki 😚
Smutnooo trochę tak człowiek się stara , robi badania , bieże witaminy itd. Pieniążków też trochę na to wszytko idzie. Eh 😔 a się nie udaje. Patrząc na osoby które nie dbają o te sprawy mają dzieciaczki bez problemów.
Wiem, że czasem wydaje się to niesprawiedliwe ... ale nie wolno się poddawać! Ja też czekam na @ ...TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Sabrinayyy wrote:No Niestety. Wczoraj w pracy przyszła @ ale naprawdę bardzo mocna. Cierpię od wczoraj z bólu... okazała się znów Biochemiczna. 😪
Sabrinayyy przykro mi a powiedz mi to Twoje starania o pierwsze czy kolejne? Wybacz jeśli już to pisałaś ale niektóre rzeczy mi czasem umykają. Ja tez czekam na @ i się spóźnia, chciałabym już rozpocząć nowy cykl i lecieć z tematem. Na teście biel ale tez nie było starań zabardzo w tym cyklu i był raczej bezowulacyjny wiec nie spodziewałam się dwóch kresek i w sumie nie czuje się jakoś zawiedziona.
A co u reszty? PozdrowionkaSabrinayyy lubi tę wiadomość
-
Ja już czuje swoją @ ... lada dzień się pojawi, tabletki już przygotowane, dostałam vibin mam nadzieję że nie będzie po nim żadnych rewelacji ze złym samopoczuciem , nigdy nie brałam tabletek anty, siostra mówi: przez pierwsze 3 miesiące możesz się źle czuć, sama nie wiem czy tego chce, ale skoro ma mi to pomoc - jej pomogło- to chyba warto się pomęczyć
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Póki co dziś mnie mdli strasznie wiem że to za wcześnie na ewentualna ciążę ale masakra , jeszcze mój men robi obiad a ja nie mogę znieść zapachu, jakiś dzień mam dziś dziwny ... jutro zrobię test 29dc
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Kejt oby to było to 🍀
Blond27 lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r. z pomocą medyczną od 2020r. z przerwami (ok roku).
Stymulacja m.in. dostinex, clo, ovitrelle, lametta
Luty 2022r. HSG prawy jajowód niedrożny
Maj 2022r. klinika GAMETA, badania
Lipiec 2022r. 1x inseminacja bezskutecznie
Wrzesień 2022r. polip
Grudzień 2022r. histeroskopia, wyłyżeczkowanie macicy
♥♥♥
Marzec 2023r. 8.03 test pozytywny, beta 459 ♥
29 czerwiec: połówkowe, 400 g zdrowego chłopaka
sierpień: 28 tc, III prenatalne, 1400g zdrowego synusia
wrzesień: 31 tc 2090g szczęścia
październik: 34tc 2828g mojego oczka w głowie
październik: 36+1tc 3008g maluszka
Przed ciążą:
Ona: badania ok
On: badania ok
badania nasienia: wyniki bardzo dobre -
Chciałabym... byłabym szczerze mówiąc bardzo zaskoczona.
Doszedł mi od jakiegoś czasu dodatkowy problem- nie mogę jeździć autem! Zaraz robi mi się gorąco i nie dobrze, czuje się jakby w potrzasku i boję się gdziekolwiek ruszać z domu. Strasznie to uciążliwe... nie mogę nawet podjechać 5km po kwiaty do ogrodu bo muszę zaraz nawracać do domu, nie wiem co się dzieje.... myślałam że wrocila mi choroba lokomocyjna więc wzięłam tabletkę i nic nie pomogło, dalej to samoTSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -
Dziewczyny podczytuje Was cały czas, trzymam kciuki.
Moje szczęście trwało krótko i się skończyło.... (Stopka...)Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Kejt 😞 może za wcześnie na test ? Bierzesz jakieś leki? Mi po lekach stymulujących było niedobrze. Ogólnie ostatnio w ciągu cyklów mam jakieś nudności, czy zawroty głowy. Pewnie hormony pracują...Starania naturalne od 2019r. z pomocą medyczną od 2020r. z przerwami (ok roku).
Stymulacja m.in. dostinex, clo, ovitrelle, lametta
Luty 2022r. HSG prawy jajowód niedrożny
Maj 2022r. klinika GAMETA, badania
Lipiec 2022r. 1x inseminacja bezskutecznie
Wrzesień 2022r. polip
Grudzień 2022r. histeroskopia, wyłyżeczkowanie macicy
♥♥♥
Marzec 2023r. 8.03 test pozytywny, beta 459 ♥
29 czerwiec: połówkowe, 400 g zdrowego chłopaka
sierpień: 28 tc, III prenatalne, 1400g zdrowego synusia
wrzesień: 31 tc 2090g szczęścia
październik: 34tc 2828g mojego oczka w głowie