X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dziewczyny widzę duże zmiany :) ale i czasu trochę minęło:)

Hashija lubi tę wiadomość

• Zambia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nell - a gdzie ty sie podziewałeś ?!?
    Mów prędko co u Ciebie ?

• rybkunia Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    minnie_ wrote:
    Ja też od 6 nie śpię, ale to dlatego że mąż dzisiaj wylatuje. Już wyszedł, doleci na polski czas po 1 w nocy, więc dłuuugi dzień przede mną.

Doti - bardzo mi przykro, bardzo. Ale to oznacza, że zaraz zaczniecie następny cykl i jest kolejna szansa, że się uda. Wiem, że to kiepskie pocieszenie w tej chwili, ale każda z nas wie jak się czujesz. Trzymaj się.

Wiecie, że pierwszą wizytę u gina mam dopiero w czwartek. I wczoraj ktoś mi napisał na fioletowej stronie, że to późno (to będzie jakiś 5t4d) i żebym postarała się wcześniej umówić. Niestety do mojej gin, która wiem że jest też położnikiem i pracuje w szpitalu, terminów wcześniej nie ma, ten na kwiecień umawiałam w lutym. Myślicie, że te 4 dni (poniedziałek - czwartek) zrobią jakąś dużą różnicę? Plamień nie ma, czasem brzuch lekko ciągnie albo delikatnie zaboli w okolicach jajnika, beta rośnie. Nie chcę czegoś zaniedbać, ale też nie chciałabym siać paniki na zapas.. Pomóżcie :)

ja tez ide w 5 tyg 4 dniu. Myślę że nie ma co isc wczesniej, bo jak lekarz nic nie widział na usg to dopiero byłby stres.

• Zambia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, violett - no przykro :/
    Violett to żadna prolaktyna - to stres po prostu
    Minnie - bez przesady. To wcale nie jest za późno. W sam raz. Wcześniej gin i tak nie miałby nic do powiedzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo opuscilyscie wszystkie kafe i zostałam sama:(
    A c. U mnie? A rosne sobie :) moja dzidzia już teraz ma z 8 cm tańczy w brzuchu:) byłam ost na usg takim sprawdzającym maluszka to było wszystko ok:) nawet ziewal sobie do taty bo ten twarzą w monitorze był hehe:) a tak poza tym to ustaliły nudności a miałam je okropne i tylko wyczekuje do nast usg :)

Hashija, redmann, jussio, Kokardka44 lubią tę wiadomość

• minnie_ Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też mi się tak wydaje. Przedzwonię i zapytam, czy mogę zrobić progesteron i tarczycę wcześniej na abonament, a jak nie to zaczekam do tego czwartku.
    Fajnie mieć wsparcie w Was, dzięki :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nell to jeszce przypomnij nam jeszcze w którym ty jesteś tc ?
    Oj tak - nie ma nic lepszego jak drugi trymestr - juz sie swojego nie moge do doczekać:)
    W pierwszej ciąży czułam sie rewelacyjnie w drugim - albo tak mi sie wydawało po pierwszym po prostu :)

• Hashija Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nell jak super ze do nas dołączyłaś!!

Doti przykro mi... a miałam tyle nadziei. No nic, nowy cykl, nowe szanse. Przytulam mocno.

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti wielka szkoda :/ Trzeba próbować dalej. Plus jest taki, że masz bardzo regularne cykle :) I jak ci się opóźni to będzie wiadomo, że to fasol :)

Violett próbuj dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 09:35

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie nakrecam sie pisze to co widze u siebie hihi :) chora tez nie jestem :) poczekamy zobaczymy heh

• redmann Przyjaciółka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugh, ja jestem tak zestresowana, że spać nie mogę :( Dzisiaj mam superważny egzamin, trzymajcie za mnie kciuki ;)

Doti, przykro mi, kochana ;( No ale warto czekać i się pomęczyć, żeby potem dostać prezencik na całe życie :) Trzymaj się mocno!

Minnie, myślę, że te 4 dni wcale nie zrobią różnicy. Są kobiety, które idą na pierwszą wizytę w trzecim miesiącu, więc nie stresuj się niepotrzebnie ;)

Andzia, a nie lepiej testować po terminie @?

l2fxk6nllzrgkosp.png
    3i49o7esnwndmmx7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia u mnie jutro 16 tydzień :) hash też się cieszę :) <3

Hashija lubi tę wiadomość

• jussio Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, Violett przykro mi i ściskam <3

Nell super że do nas dołaczyłaś, bo ja już myślałam że nas opuściłaś i skasowałam cię z tabelki :( ale to nic straconego podaj jeszcze raz dane to od razu cię dopiszę tym razem już do dolnej tabeleczki ;)

Justaw proszę o nową datę @

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wpisz jussio 18.05.

Ja dziewczyny znikam na ten miesiąc,koniec z testami owulacyjnymi,myśleniem o dziecku,objawach itp. Za dużo mi to się odbija na mnie. Wkrecam sobie za dużo,uwielbiam to forum ale przez to tez myślę cały czas o bobasie. Wrócę do was napewno ale za miesiąc buziaki

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, pamiętaj że jesteśmy tu i czekamy na wieści od Ciebie :)
    i kibicujemy Ci gorąco. wpadnij za miesiąc się pochwalić ;) albo wcześniej, jeśli będziesz chciała.

powodzenia! :*

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, Violett przykro mi że @ przyszła, bądzcie dzielne:)
    Nell fajnie że jednak sie zdecydowałas:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    redman powodzenia na ezgaminie:)
    minnie też mi się wydaję że lepiej jak pójdziesz na tą poźniejsza wizyte bo może już coś lekarz zobaczy a za wcześnie isć tez niepotrzebnie bo tylko się człowiek stresuje. Ja musiałam iść wcześniej bo miałam straszne bóle prawej strony brzucha a Tobie jak nic nie dokucza to zaczekaj :)

redmann lubi tę wiadomość

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti trzymam kciuki i rozumiem cię teraz jak nikt inny.
    Przesyłam Ci pozytywne fluidy

Ja testuje dopiero środa/czwartek zobaczymy co będzie.

Staram się nie nakręcać, ale podświadomość i tak robi swoje.
    Sama się łapie na wmawianiu sobie dziwnych objawów ciąży.

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti i violet ściskam wirtualnie :-* nell fajnie ze do nas dołączyłaś :) co do kotow to moje sa strasznie rozpieszczone.... Na sile wchodzą na mnie zeby sie tulić, o właśnie teraz tez jestem oblegana :P i deptana po brzuchu haha :) buziaki weekendowe :)

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubie koty, ale nie bardzo mamy miejsce na jego akcesoria no i te zniszczenia... koty u rodzicow meble poniszczyly, do szaf sie pchaly i ciuchy zaciagaly. Poza tym Buszowały i wariowały już nad ranem. A ja nie moge miec takiej pobudki bo inaczej chodzę zła.

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ