Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
minnie_ wrote:Ja też od 6 nie śpię, ale to dlatego że mąż dzisiaj wylatuje. Już wyszedł, doleci na polski czas po 1 w nocy, więc dłuuugi dzień przede mną.
Doti - bardzo mi przykro, bardzo. Ale to oznacza, że zaraz zaczniecie następny cykl i jest kolejna szansa, że się uda. Wiem, że to kiepskie pocieszenie w tej chwili, ale każda z nas wie jak się czujesz. Trzymaj się.
Wiecie, że pierwszą wizytę u gina mam dopiero w czwartek. I wczoraj ktoś mi napisał na fioletowej stronie, że to późno (to będzie jakiś 5t4d) i żebym postarała się wcześniej umówić. Niestety do mojej gin, która wiem że jest też położnikiem i pracuje w szpitalu, terminów wcześniej nie ma, ten na kwiecień umawiałam w lutym. Myślicie, że te 4 dni (poniedziałek - czwartek) zrobią jakąś dużą różnicę? Plamień nie ma, czasem brzuch lekko ciągnie albo delikatnie zaboli w okolicach jajnika, beta rośnie. Nie chcę czegoś zaniedbać, ale też nie chciałabym siać paniki na zapas.. Pomóżcie
ja tez ide w 5 tyg 4 dniu. Myślę że nie ma co isc wczesniej, bo jak lekarz nic nie widział na usg to dopiero byłby stres. -
nick nieaktualnyA bo opuscilyscie wszystkie kafe i zostałam sama:(
A c. U mnie? A rosne sobie moja dzidzia już teraz ma z 8 cm tańczy w brzuchu:) byłam ost na usg takim sprawdzającym maluszka to było wszystko ok:) nawet ziewal sobie do taty bo ten twarzą w monitorze był hehe:) a tak poza tym to ustaliły nudności a miałam je okropne i tylko wyczekuje do nast usgHashija, redmann, jussio, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Nell to jeszce przypomnij nam jeszcze w którym ty jesteś tc ?
Oj tak - nie ma nic lepszego jak drugi trymestr - juz sie swojego nie moge do doczekać
W pierwszej ciąży czułam sie rewelacyjnie w drugim - albo tak mi sie wydawało po pierwszym po prostu -
Ugh, ja jestem tak zestresowana, że spać nie mogę Dzisiaj mam superważny egzamin, trzymajcie za mnie kciuki
Doti, przykro mi, kochana ;( No ale warto czekać i się pomęczyć, żeby potem dostać prezencik na całe życie Trzymaj się mocno!
Minnie, myślę, że te 4 dni wcale nie zrobią różnicy. Są kobiety, które idą na pierwszą wizytę w trzecim miesiącu, więc nie stresuj się niepotrzebnie
Andzia, a nie lepiej testować po terminie @? -
nick nieaktualny
-
Doti, Violett przykro mi i ściskam
Nell super że do nas dołaczyłaś, bo ja już myślałam że nas opuściłaś i skasowałam cię z tabelki ale to nic straconego podaj jeszcze raz dane to od razu cię dopiszę tym razem już do dolnej tabeleczki
Justaw proszę o nową datę @Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Mi wpisz jussio 18.05.
Ja dziewczyny znikam na ten miesiąc,koniec z testami owulacyjnymi,myśleniem o dziecku,objawach itp. Za dużo mi to się odbija na mnie. Wkrecam sobie za dużo,uwielbiam to forum ale przez to tez myślę cały czas o bobasie. Wrócę do was napewno ale za miesiąc buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyredman powodzenia na ezgaminie:)
minnie też mi się wydaję że lepiej jak pójdziesz na tą poźniejsza wizyte bo może już coś lekarz zobaczy a za wcześnie isć tez niepotrzebnie bo tylko się człowiek stresuje. Ja musiałam iść wcześniej bo miałam straszne bóle prawej strony brzucha a Tobie jak nic nie dokucza to zaczekajredmann lubi tę wiadomość
-
Doti trzymam kciuki i rozumiem cię teraz jak nikt inny.
Przesyłam Ci pozytywne fluidy
Ja testuje dopiero środa/czwartek zobaczymy co będzie.
Staram się nie nakręcać, ale podświadomość i tak robi swoje.
Sama się łapie na wmawianiu sobie dziwnych objawów ciąży. -
Doti i violet ściskam wirtualnie :-* nell fajnie ze do nas dołączyłaś co do kotow to moje sa strasznie rozpieszczone.... Na sile wchodzą na mnie zeby sie tulić, o właśnie teraz tez jestem oblegana i deptana po brzuchu haha buziaki weekendoweBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ja bardzo lubie koty, ale nie bardzo mamy miejsce na jego akcesoria no i te zniszczenia... koty u rodzicow meble poniszczyly, do szaf sie pchaly i ciuchy zaciagaly. Poza tym Buszowały i wariowały już nad ranem. A ja nie moge miec takiej pobudki bo inaczej chodzę zła.