Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Pogadam z lekarzem następnym razem. Widział te moje wyniki i powiedział, że są książkowe.
Już się boję brać tą luteinę i clo - miałam takie jazdy po duphastonie, że normalnie jakąś traumę mam oby nam szybko poszło.
Dziewczyny, brała któraś clo? Jak się czułyście? Miałyście jakieś efekty uboczne?PeggyOlsen lubi tę wiadomość
-
Ee jeszcze kilka dni dziewczyny i będziecie wiedzieć czy przyszedł okres chociaż wiem ze to jest tak masakryczne czekanie i co chwilę chodzisz do WC czy nic nie przyszło.. Ale w końcu przyjdzie do każdej prezent w postaci dwóch kreseczek... Wierzę w to!!!
Kate4, Hashija, bacha8709, tysiaa93, aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPeggy tak zaszłam w ciąże w 2 cyklu z clo:) brałam od 3 do 7 dc i takie pęcherzyki wyhodowałam ze hoho Mój pęcherzyk jak pękł miał ponad 30 mm i sadziliśmy z gin że nic z tego nie bedzie. Narazie to jeszcze się nie cieszę bo nie słyszałam serduszka, jak usłysze to bede skakać z radości:)
-
Ja się nie staram.
Kokardka, przykro mi Wracaj szybko do zdrowia!
Wszystkie dziewczyny, które czekają na @ i się niecierpliwią sprawiają, że ja też się zaczynam za Was niecierpliwić Kurczę, niech chociaż Wam się uda
Dzisiaj się dowiedziałam, że nawet moja korepetytorka jest w ciąży. Rzeczywiście wszystkie “brzuchate” (to jednak brzydko brzmi ) wychodzą na wiosnę -
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Oooj to mnie pocieszyłaś! A wcześniej nie miałam owulacji? Pamiętasz jakie pęcherzyki udawało Ci się wyhodować bez clo? Ja jakieś mini-mini tylko hoduję Gratulacje, pochwal się po wizycie
-
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ola, Nadziejka, Hash : robiliście może progesteron teraz niedawno ? Jaki miałyście wynik ?
Bo mi wyszedł w normie dla pierwszego trymestru ale tak przy dolnej granicy.
Dostałam duphaston od gin - jak to sama ujęła "na wszelki wypadek, bo na pewno nie zaszkodzi" -
nick nieaktualny