Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggyOlsen wrote:lotte jestem z Warszawy i następny cykl będzie naszym pierwszym Poszaleliśmy w ostatnim cyklu, ale to dlatego, że lekarz powiedział, że owulacji to u mnie nie będzie tym razem - staraniami to tego nazwać nie można było Tak więc oficjalnie startujemy w maju - aż się boję!!Ciekawa jestem bardzo czy mi te pęcherzyki na clo urosną...
Wy też pierwszy cykl czy już były próby? Rocznik 89 jesteś, więc masz nade mną przewagę paru latek
A powiedz jakie lekarz robił ci badanie ze zlecił luteine i clo? Ja nie dostałam okresu po odstawieniu tabletek anty i dostałam luteine i clo. A na wizycie tylko miałam normalne badanie i usgNasz synuś
cykl starań -
lotte, luteinę dostałam ze względu na długie nieregularne cykle (koło 35-40 dni). Clo natomiast dostałam dlatego, że dwa razy w dwóch cyklach robił mi usg i pęcherzyki zawsze miała malutkie tuż przed terminem spodziewanej owulacji - raz 9 raz 6 mm Tak więc teraz mam brać jedno i drugie i się monitorować, jak będzie owulacja to się starać dzielnie Trochę się boję i zastanawiam czy to na pewno najlepszy czas, no ale chyba nigdy nie jest na to dobry czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 22:30
-
lotta.89 wrote:Wiem wiem ale nie wiadomo jak organizm zareaguje. Choć może dobrze spróbować bezstresowo całkiem i spokojnie czekać na @ delegacja w tym pomoże i nie stresować się kkażdego dnia zobaczymy
Że się wtrące do rozmowy czasem lepiej wyluzować to fakt. Od niejednej znajomej słyszałam, że wakacje to najlepszy okres na to. Nie myślisz i bach! U mnie to nie podziałało, ale za Ciebie trzymam kciuki -
jussio wrote:No ja też myślę że jutrzejsza temp wszystko wyjaśni
To jutro rano czekam niecierpliwie na info od ciebie
redmann lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Kochana właśnie sprawdzałam twój wykres
Nie jestem ekspertem ale... nie trać nadziei Jak rośnie to ok
To teraz czekam na powtórny test ale taki zrobiony z porannego moczu najlepiej po terminie @aniabbb, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
teraz to czekam ... boje sie kolejnego rozczarowania ,dzis jade do mamy ,ma urodziny, weiec czas jakos zleci bez wpatrywania sie w swoje urojone objawy:) dzieki jussio za zainteresowanie fajnie jak ktos o tobie mysli:)Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
A wiecie co mnie najbardziej wk#####?? Jak właśnie ktoś mi gada ze może wyluzuj, weź nie myśl o tym i na spokojnie... Nosz k### mac czy ktoś zrozumie ze nie idzie o tym zapomnieć... Ja szału po prostu dostaje jak coś takiego słyszę wrrr
aniabbb, jussio, tysiaa93, starająca się15 lubią tę wiadomość
-
oj dorti na mnie tez tak to dziala.... a ostatnio od kolezanki uslyszalam "a bo wy sie tak jakos do tego zabieracie" no kurrr a jak sie mamy zabierac???
She86, Hashija, myshka84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Ojj tak Jak ja kocham takie komentarze Przecież nie da się nie myśleć o staraniach jak chce się mieć dziecko
To tak jakby głodnemu powiedzieć "wyluzuj, nie myśl o jedzeniu to na pewno nie będziesz głodny"
Paranoja...Ola_45 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
mnie to ostatnio wkurza kazdy temat ciazy poza forum.. najchetniej bym sie w ogole nie odzywala,szybko urywam temat bo i tak nik nie zrozumie co przezywam....Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aniabbb wrote:oj dorti na mnie tez tak to dziala.... a ostatnio od kolezanki uslyszalam "a bo wy sie tak jakos do tego zabieracie" no kurrr a jak sie mamy zabierac???
Hehehehehe dobre powiem tobie... Chyba bym zabiła wzrokiem za taki tekst.. Na szczęście np moi rodzice nie naciskaja tylko mówią na spokojnie uda wam się i to jest dla mnie ok. Bo mnie wspierają a nie pouczają.. Za to od teściów juz usłyszałam niby w żartach ze oni teraz szybciej by zrobili sobie dziecko niż my.. Nie powiem dość mnie to zabolało:-( -
Hej, ja dziś do pracy już poszłam mimo, że się jeszcze nie do końca czuję ale nic tam, dowiedziałam się, że kolejna laska z pracy męża w ciąży... już mi powiedział, że mi nie mówił bo wie, że mnie to dobija, no to prawda ale co zrobić
Jak na złość wszyscy w około zaciążająBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Doti87 chyba bym teściów zabiła za ten tekst albo im dosrała, że w ich wieku to się już nie uda czy coś dobrze, że mi nikt nie dogaduje bo bym zabiła na miejscu
Hashija lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...