Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki. To ja,pap86 z kafeterii. Tam przestalam sie udzielac bo po poronieniu staranka wstrzymane na 3cykle o ile pamietacie. Tysia powiedziala, ze przenioslyscie sie wreszcie na ovifriend wchodze, czytan i widze, ze "stara ekipa" prawie cala w ciazy!!!!gratulacje!!! A dziewczynkom, ktore jeszcze walcza zycze wytrwalosci
Mi zostalo, jak widac w suwaczku, jeszcze troszke do staranek. Wole przeczekac i dac czas organizmowi na regeneracje. Dolacze do was ! ObiecujeKokardka44, myshka84, jussio, Hashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Cześć pap
Dziewczyny tak mnie boli głowa że nie wytrzymam...
Do tego jestem strasznie słaba2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Kokardka przykro mi
Dziewczyny wczoraj pisałam do was mega długiego posta i zamiast dać "wyślij" przez nieuwagę dałam "anuluj" i szlak trafił moje wywody Ale byłam złaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:35
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Kochane widziałam że rozmawiałyście na temat tabletek przeciwbólowych i dużo z was polecała ibuprofen (ibuprom, ibum)
A ja gdzieś czytałam że te tabletki właśnie na bazie ibuprofenu są nie wskazane podczas starań bo mogą źle wpływać na płodność czy na zagnieżdżenie zarodka czy na coś tam jeszcze innego, już dokładnie nie pamietam No i przede wszystkim w I trymestrze też są zakazane.
Więc może warto przerzucić się na paracetamolHashija lubi tę wiadomość
Kate, Bajkaana dzięki za zainteresowanie
Co u mnie... Dobre pytanie
Po tej wizycie u nowego gin, chociaż wywarł bardzo dobre wrażenie na mnie i był bardzo rzeczowy, to mimo to jestem w tym cyklu jakaś taka zrezygnowana i tak czuję że znów z tego nic nie będzie Więc szykuje się do tych badań co mi zlecił, jutro na pierwszy ogień idzie LH i estradiol, za tydzień progesteron no i reszta w nowym cyklu, który tak na dobrą sprawę nawet nie wiem kiedy będzie bo ten gin kazał mi odstawić dufaston żeby wyniki były wiarygodne, a u mnie bez dupka to nigdy nie wiem kiedy @ będzie
No i jak byłam na tej wizycie to był u mnie akurat 14dc a na usg gin stwierdził że to jeszcze do owulacji mam bardzo daleko, wg niego to tak miedzy 18 a 22 dc może być owu czyli niby teraz bo dziś mam 20dc ale... u mnie zawsze jest jakieś ale bo teraz to ja w ogóle śluzu nie mam i jeszcze na dodatek pojawiło się jakieś nieszczęsne plamienie i wątpię żeby było związane z owulacją bo nasila się tylko po seksie a tak w ciągu dnia to raczej spokojnie
Więc u mnie teraz forma raczej kiepska bo humor nie za bardzo Ale jestem twarda i wszystko zniosę... Chyba Tylko niech mi ktoś w końcu postawi dobrą diagnozęLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Witajcie dziewczyny!
Jak Wam mija niedziela?
My wybraliśmy się dziś w góry. Pogoda była fantastyczna.
Postanowiłam sprawdzić ponownie swoje hormony. Jutro wybieram się z samego rana na badania. Kupię w tym cyklu testy owulacyjne. Zobaczymy czy to nam coś pomoże.
No i staram się przekonać mojego M. na badanie nasienia.redmann lubi tę wiadomość
-
Uuu Bacha przekonać faceta na takie badanie to jest wyzwanie chyba hihihihi dla nich to jest jakiś test męskości i masakrycznie do tego podchodzą.. Chciałabym ich widzieć jak by to oni chodzili do ginekologa i rozkładali nogi hihihihi
Ja w wtorek idę do nowego gin i zobaczymy co mi powie ale pewnie mój też będzie musiał zrobić badanie nasienia.. -
Kokardka
z tego co pamiętam to ty sie teraz na HSG będziesz szykować?! Masz już termin wyznaczony???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:16
Dziewczyny ja jestem 84 więc będę mamą po 30-stce
Ja siedziałam w domu, słaba byłam bardzo. Po obiedzie poszliśmy na spacer zeszło trochę i przed chwilą wyszła od nas teściowa. Na kawę wpadła
Ja juz trochę lepiej się czuję, mam tylko okropne wzdęcia ale to często w drugiej fazie cyklu.
Dobrze że ten tydzień to 4 dni pracujące. W piątek idziemy na festiwal piwa, ciekawe czy napijemy się piwa... Ja i tak powinnam poczekać do poniedziałku jak @ nie przyjdzie i dopiero cokolwiek... Robić.
Jussio nie martw się, wszystko się wkońcu wyjaśni.
Hashija lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Oj tam, oj tam... wszystkie jesteśmy młode laski i tego trzeba się trzymać
Bajkaanna
trzymam kciuki za udany majowy weekendLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Kasandra to ja poprosze więcej danych żebym mogła cię dopisać
Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.