Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane w końcu was nadrobiłam a sporo tego się nazbierało od środy
Witam nowe dziewczyny Dla was taka krótka informacja
Na pierwszej stronie jest tabelka do wglądu kto kiedy testuje czyli kto kiedy ma termin @ Ja się zajmuję edycją tej naszej czarodziejskiej tabelki więc jak ktoś chce coś zmienić to proszę pisać Postaram się zmieniać wszystko na bieżąco
Dziewczyny
aniabbb
gorgeous
Marzena1988
Justaw
Paulette
proszę podajcie przypuszczalne terminy @ żebyśmy się nie pogubiły
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny do których przyszła franca ściskam i głowa do góry
Hashija wrote:Jussio ja też biadoliłam nad pieniędzmi jak miałam wydać z oszczędnościowego na chodzenie do młodego Karonia i jeszcze co 3 dzień badania przez prawie 1,5 miesiąca i dodatkowe jeszcze płątne diagnostyki...ale wiesz co? Zostałam u Przemka bo tylko jemu wierzę, a te wszystkie wydane pieniądze były na nasze zdrobie co przekłada się w późniejszym czasie na zdrowie fasolki. więc warto. wydane pieniądze na zdrowie nie są pieniędzmi zmarnowanymi. Wierzę, że i Ty jesteś pod dobrą opieką. Początek na pewno będzie kosztowny, ale później pewnie będzie lżej
A tak swoją drogą to ja na początku chodziłam do starego Karonia ale strasznie mnie wkurzało to że on nie zakłada karty pacjentkom i na każdej wizycie musiałam opowiadać moją historię choroby od początku no i cały czas mnie zwodził że na kolejnej wizycie zrobimy badania
A i jeszcze sprawdzałam ile mnie wyjdą te badania w Klinice NOVA i tam to 660zł, a w szpitalu jeszcze nie sprawdzałamHashija lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Hej dziewczyny, ja miałam dzisiaj bardzo dziwny dzień. Wstałam dosyć wcześnie bo o 6,20. Popsprzatalam mieszkanie i postanowiłam pobiegać. Wyznaczyłam sobie za cel 10 km. Ale już na początku było strasznie, nagle zaczął mnie boleć strasznie brzuch i jajniki. Normalnie nigdy tak nie miałam słabo mi było i musiałam przerwać bieg,a że byłam dosyć daleko od domu to musiałam jeszcze dojść dwa kilometry. Słabo...
Do tej pory jestem taka zmęczona...
Jussio jak tam staranka??2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
a ja po pracy nawet skorzystałam trochę ze słonka i zrobiłam zakupy (jutro ognicho!), i przygotowaliśmy miejsce na działce.. teraz jeszcze dom trochę ogarnąć, kolacja i spać. i postawić zakwas, bo jutro pieczenie chlebka
pracowity dzionek, ale jestem szczęśliwa. nadal nadspodziewanie
dobrze na mnie działacie :*
Flp 4,6-7 -
Bajkaanna to pewnie to, że za niedługo masz termin @, ale jesteś po owu zgadza się?
I tu babka wróżyła na dwoje. Ja zanim testy pozytywne mi wyszły (tydzien przed pierwszym testem) byłam nerwowa, bo szykowałam impreze urodzinową męża i miałam kołatania serca. i to takie dość mocne przez 4 dni. zwalałam to na stres, na zmianę dawki euthyroxu ,a może to już był objaw? i też czułam się słabawo, ale robić trzeba było. -
Haj, ja nie mam czasu Was ostatnio nadrabiać, ale podaję dane do tabelki
Justaw ________ 29______ 4_______1_______ @ 08.05.2015
A mój mąż ma urodziny 7 maja. eeeh, ale pewnie nie bedzie tak pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 20:05
-
Hashija dziś jest 6-7 po owulacji. Tydzień przed @.
Nigdy brzuch mnie tak nie bolał
..
Nie wiem co myśleć ale też nie chce się nakrecac... Może po prostu szybciej dostanę @.2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
hej. miałam nie pisać, ale jeszcze jestem w domu i jest mi dzisiaj bardzo źle...
Wczoraj kolega ogłosił (oczywiscie na facebook) ze będzie tata. z tego co widzę, wpadka na całego (sa ze sobą od lutego) a ona już ok 10-12 tydz....:<
Dzisiaj dziewczyna ode mnie ze szkoły,z technikum. Typowa kujonka. Pierwszy chłopak, sa ze sobą od stycznia i jest w ciazy...
Co chwile ktoś. Kur#a... a my ? Kiedy na nas przyjdzie pora ?
Skończyłam szkołę, wyszłam za mąż, jestesmy niezależni finansowo i co jest ? o co chodzi w tym wszystkim ?
Jeszcze weszłam niechcący dziś na stronke jakaś z adopcjami ze wskazaniem. ILEŻ tam jest ogłoszeń typu " oddam dziecko !"
"Oddam dziecko w dobre ręce" .. jak psa...
wiem ze sa to dziewczyny, kobiety w trudej sytuacji ale... przeciez ja bede kochac swoje dziecko. przeciez ono bedzie dla mnie całym swiatem !
TYLKO DLACZEGO JEGO NIE MA ?
Przepraszam... wiem ze powinnyśmy się nawzajem pocieszać, ale już nie mam siły... -
K@si@ jasne że cię dopiszę tyklo podaj dane bo chyba gdzieś mi umknęły
Nick _____ wiek ____ cykl starań___Które dziecko__termin@Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.