Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aneteek wrote:A mnie cos dzis boli brzuch czuje takie kłucia i co jakis czas taki silniejszy ból jak nie raz w pierszym dniu @ nie wiem czy powinnam się martwic czy może jets to normalne ??
Nie martw się :* Na początku ciąży to normalne bo macica się rozciąga, żeby maluszek miał miejsce. Jak będzie ci to mocno dokuczało to weź nospę, w ciąży jest bezpieczna -
nick nieaktualnyMoze i masz racje a ból jest ale daje rade mysle ze bez nospy sie obejdzie . dzwoniłam dzis do gin. i mam wizyte na 8 kwietnia nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie czy cokolwiek zobacze na monitorku ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:25
-
aneteek wrote:Moze i masz racje a ból jest ale daje rade mysle ze bez nospy sie obejdzie . dzwoniłam dzis do gin. i mam wizyte na 8 kwietnia nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie czy cokolwiek zobacze na monitorku ?
A który to będzie wtedy tydzień licząc od ostatniej miesiączki? -
Bajkaanna my to chyba pod jedna chmura chociaz grat to wczoraj byl.
Corii może tak zareagowałaś na owu.
Jussio może Zambie by zrzucić na dol tabelki zanim przeskoczy do tabelki ciężarnych?
Annabbb ja mam cykle co 26 dni i nidgy nie myślałam o nich jako o krótkich.ani żaden lekarz mi nie powiedział że są krótkie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
coriii wrote:Powiem wam dziewczyny,ze ja @ zawsze mam bolącą na tabletkach jadę trwa 5-6 dni i jest mega obfita a tym razem kap kap kap przez 4 dni i koniec,mysle by zrobic test bo te kłucia sa dziwne
test zawsze możesz zrobić przynajmniej się uspokoisz i będziesz miała czarno na białym czy ciąża jest czy jej nie ma -
nick nieaktualny
-
Aniabb robiłam negatywny...
Czekam do wizyty może coś się dowiem...
Zmęczona jestem strasznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:14
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19.