Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajkaanna wrote:She ja nie wiem czy na pewno dziś mam termin, bo ostatnio mam inaczej niż zwykle, chyba się pomyliłam w obliczeniach, bo dziś mam 11 dzień wyższych temperatur. Ogólnie w tamtym miesiącu 12 dostałam @ i i tez spadła temp. Natomiast dziś temp trzyma się na 36,9. Czekam spokojnie przez weekend. Może kupię jutro rest, żeby mieć w razie w. Ale nie wiem jeszcze. Boję się...
A ile powinna trwać podwyższona temperatura?
Dobranoc dziewczyny. Ja dziś padam na pysk -
witam w majówkowy poranek...
a propo tych ciaz... mam znajomego ktory zna dziewczyne 3 miesiacem, sa ze soba miesiac.... i co ? jest w ciąży
a co lepsze- gin powidzial jej ze bedzie miala straszne problemy z zajsciem w ciaze... jak widac - nie miala ma 26 lat., jest przerazona
powiedzialam ze chetnie przygarne dziecko hehhe
u mnie 12dc czas sie brac do robotyHashija lubi tę wiadomość
Kasandra -
Doti87 wrote:I właśnie utwierdzam się coraz bardziej ze nas psychika kurde blokuje.. Bo się nakręcamy chcemy bardzo i nie wychodzi. A jak ktoś nie wie. A nawet nie chce zajść to pstryk i jest..
Zgadzam się! Trzeba wbić sobie do głow: będzie kiedy będzie. Żeby to chociaż nie było takie trudne... -
A ja wam powiem, że jeszcze tak ze trzy miesiące temu jak dowiadywałam się że któraś z moich znajomych jest w ciąży to wpadałam w czarną rozpacz, ryczałam i użalałam się nad sobą dlaczego to nie ja...
A w tej chwili jestem na etapie obojętności
W zeszłym tygodniu dowiedziałam się że dwie bliskie mi osoby spodziewają się dziecka i w prawdzie jeszcze nie potrafię sie tak w pełni z tego cieszyć, ale już mi jest to obojętne i przynajmniej nie rozpaczam
No i widok nieznajomych z brzuszkami też już mnie nie denerwuje
Także dziewczyny tylko czas, czas, czas nas odblokuje zmieniając nasze myślenie
Ja wierzę że za niedługo z obojętności przejdę na pełen luz i będę się cieszyć z całego serca ciążami innych bliskich mi osób
Bo przecież w końcu i ja i Wy doczekamy się tego szcześcia Jak nie teraz to późniejDoti87 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Agisia a jeżeli chodzi o podwyższoną temp to powinna tak trwać 12-14 dni, a jak trwa powyżej 16 dni to jest duża szansa na ciążeLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Bajkaanna a ciebie gdzie dzisiaj wcieło Ja tu czekam na raport a ty milczyszLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
jussio wrote:Agisia a jeżeli chodzi o podwyższoną temp to powinna tak trwać 12-14 dni, a jak trwa powyżej 16 dni to jest duża szansa na ciąże
A dziękuje za odpowiedź dziś mi trochę spadła,ale mam nadzieję,że to przez to,że wczoraj byłam na całodniowej wycieczce i wróciłam padnięta. W dodatku kapke zmarzłam. Uch niech mi nie spada błaaaagaaaam -
agisia wrote:A ile powinna trwać podwyższona temperatura?
Dobranoc dziewczyny. Ja dziś padam na pysk2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
nick nieaktualny
-
Natalino ty to masz niezły meksyk z tym wykresem A temperaturą się aż tak bardzo nie sugeruj skoro bierzesz dupka po on fałszywie może zawyżać temp.
I tak cię podziwiam że tak długo zwlekałaś z wizytą u gin żeby wywołać @Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
Hmm a powiedzcie mi czy jest możliwe ze jak byłam w 8dc i nic lekarka nie widziała, to pęcherzyk może pojawić się później jak np mam późno owulacje kolo 20 dnia. Bo ostatnio się zastanawiam czy ja czasem późno owulacji nie mam hmm... I może z moim nie trafiamy w termin..