Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija ja chcę zrobić test dzień przed @ [bo się łudzę, że może się uda i będzie prezent na ur męża ] potem się zobaczy. Niby się nie nakręcam ale gdzieś tam w głębi zawsze coś jest, że może się udało... niby 10dpo ale poczekam, chyba
Hashija, bacha8709 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
agisia wrote:Bacha trzymam mocno!!! Swoją drogą długo musicie czekać na wyniki. Mój miał po 3 godzinach
Wyniki powinny być w piątek, ale odbierzemy je w sobotę, bo w piątek wieczorem dopiero wracamy z Pragi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:32
-
dzis bylam u rodzinnego. zrobilam badania: morfologie , zelazo, TSH
jutro po 15-tej wyniki
o 13 dzisiaj mam usg ale zauwazylam smuzke krwi wiec @ lada dzien...
nie testuje, nie ma sensu.
boje sie tego usg... mam przeczucie ze cos jest nie tak,.,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:05
Kasandra -
juz poprawilam.... blad bo stoje w korku i pisze...
niepokoi mnie bol jajnika- ktorego nie mam jedynie z 5 dni w miesiacu
dzis mam usg a jutro na 9:30 konsultacje u innej pani doktor.
powiedziala ze musi najpierw wszystko sprawdzic zeby ocenic na czym stoimy. najpierw usg, pozniej hormony...
Kasandra -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:21
andzia13 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Andzia a zebys wiedziala, ze byle do prenatalnych. Ja od 4 tyg nie widzialam ludka i im dalej tym bardziej sie boje czy jest ok. Ale w pierwszej ciazy przed kazdym usg mialam stracha czy wszystko bedzie dobrze.
W sobote mam prenatalne usg.andzia13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hashija
juuuuuż prenatalne??? Kiedy to minęło Ale mi ten czas zapiernicza
Andzia gratuluję Piękna beta
Ja też miałam dziś jechać z moim M na to badanie nasienia ale wczoraj tak się pożarliśmy że on stwierdził że dziś nigdzie nie jedzie a ja mu na to - że łaski bez I tyle sobie pogadaliśmy On poszedł dziś do pracy nic się nie odzywając przy śniadaniu i tak na dobrą sprawę nie wiem na czym stoję
Wiem, wiem...
pewno nerwy przed badaniem wzięły górę, ale to jak się wczoraj zachowywał to lekka przesada i ja go przepraszać nie będę
Zobaczę czy wróci dziś wcześniej z pracy bo jak nie to na pewno nie pojedziemyLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
aneteek wrote:Dziewczyny pomocy mam straszny tradzik na twarzy szyi i plecach; ( czy znacie jakieś dobre maści które można używać w ciazy? Wstydzę się już z domu wychodzić koszmar
Aletek przykro mi ale nie. Mozesz maskowac podkladami, i myc jakims mydlem sprobuj szarym. Sama mam problem na twarzy i dekolcie. Ale juz mniejszy niz 2 tyg temu. I nie wyciskaj! -
Jussio ja chciałam jechać z moim M, ale on nie chciał.
Mówi, że woli jechać sam a ja nie chcę go stresować.
Tak czy siak jestem z niego dumna, że się zdecydował.
Zaczął mnie nawet w sobotę pytać co jeśli nie będzie mógł mieć dzieci - on, człowiek który zawsze w każdej sytuacji widzi pozytywne aspekty. Więc starałam się go pocieszyć.
W niedziele nawet sobie troch e ze mną poryczał. A co.
Trzymam kciuki.