Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Raaany ja dziś chyba umieram. No czuje się jakby mnie walec rozjechał. Tak mi słabo,że szok. Ledwo ogarniam co się wokół mnie dzieje. W dodatku od owu boli mnie brzuch. Dobrze,że w czwartek wizyta w klinice. Mam nadzieję,że czegoś się dowiem. Cały czas czuje jakbym miała @. Jeszcze 6 godzin w pracy. Ja chce już do domu
-
Agisia mnie też od owu pobolewa podbrzusze i dwa dni temu miałam straszny ból jajnika. Ale miałam tak w poprzednim cyklu więc to u mnie normalne. Teraz tylko czekam na @ do 25 by potem wznowić działania.
Pomyśl, że ja dziś jestem 10 godzin z pracy i wyjdę najwcześniej o 18 z pracy. -
gorgeous wrote:Byłam wczoraj u gina i w końcu zobaczyłam pęcherzyki po clo! Jeden ma 16mm, a drugi 14mm - cudownie byłoby, jakby "coś" (a raczej ktoś ) z tego wyszło... trzymajcie kciuki! ja za Was też trzymam bardzo mocno - musi się udać!
-
Kokardka44 wrote:Oj ja też dziś taka obolała, plecy bolą, ledwo dycham, aż mnie mąż opieprzył ,że jak 80letnia babcia się zachowuję... Tylko skąd te siły wziąć
Kokarda rozumiem Cię, ja mam tak zawsze jak przychodzi @. Pierwszy dzięńjestem po prostu nie do życia. -
kobiety.
dostalam dzisiaj @
bylam u gin, powiedzala ze usg super i zejak bedziemy mieli wyniki badania nasienia ktore nie pokaza nic niepokojacego to mam prztjsc po skierowanie na hormony..
progesteron czy prolaktyne robi sie w 3dc?
pojde i prywatnie zrobie.
Kasandra -
Kasandra przykro mi z powodu @
A jeśli chodzi o te hormony to mi gin powiedział żeby progesteron zrobić 7dpo a prolaktyne obojętnie kiedyLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
kasandra88 wrote:kobiety.
dostalam dzisiaj @
bylam u gin, powiedzala ze usg super i zejak bedziemy mieli wyniki badania nasienia ktore nie pokaza nic niepokojacego to mam prztjsc po skierowanie na hormony..
progesteron czy prolaktyne robi sie w 3dc?
pojde i prywatnie zrobie.
Ja robiłam wszystko. Progesteron w 5 dc ale mogłam zrobić wcześniej. Mi gin mówił,że progesteron warto zrobić nawet 2 razy - 3dc i 20-22dc. Wtedy wiesz czy się zmienia. A TSH,LH, i inne masz? -
Sukces ! Pecherzyk ma 16mm, na drugim jajniku 10, wiec stymulacja clo dziala mam przyjsc w piatek i albo sie okaze, ze pecherzyk sam peknie albo dostane zastrzyk. Tylko endometrium mam kiepskie, bo 5mm, ale lekarz powiedzial, ze moze urosnac. Ciesze sie jak bym juz w tej ciazy byla
Zambia, Kate4, andzia13 lubią tę wiadomość
-
A powiedz mi peggyolsen od którego dnia brałas clo. Bo ja jutro idę na monitoring i tak się zastanawiam czy jak znów pęcherzyka nie będzie to czy cykl można ratować tabletkami jeszcze czy trzeba znów czekać do kolejnego....
Wiem niepotrzebnie się martwię... Ale jestem ciekawa -
Doti jeżeli jesteś już w okresie około owulacyjnym to już nie podratujesz sytuacji hormonami a przynajmniej nie CLO bo z tym to już ewentualnie musisz czekać do nowego cyklu Bo zazwyczaj jest zalecany najwcześniej od 2 dc do max 9 dc, zazwyczaj przez 5 dni, przynajmniej ja się tak spotkałam i wszystko zależy kiedy masz naturalną przypuszczalną owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:22
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Bralam od 2 do 6 dc po 2 tabletki dziennie. Wczesniej w ogole mi pecherzyki nie rosly (6 mm w 16 dc:/) i przeksztalcaly sie w torbiele. To moj poerwszy cykl z clo. Nie moge sie doczekac piatku, oby ten pecherzyk dalej rosl!
Gorgeus, masz piekne pecherzyki, bedziemy dzialac w weekend obie ostro -
nick nieaktualnyjussio wrote:Kate co u ciebie??? Coś Cię tu dawno nie widziałam
Zamiast nam tu przesyłać podwójne wiruski to znikaszOla_45, andzia13, bacha8709, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny