Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    Hashija dowiem się czy mam ten cykl owulacyjny wogołe i myślę, że już zapadnie decyzja o leczeniu w związku ze zmianami na jajnikach :)
    No i łudzę się, że pojawił się pęcherzyk :)
    a będziesz miala monitoring?bo wiesz z jednej wizyty wiele sie nie dowiesz bo pęcherzyki moga być ale moga nie peknąć więc przynajmniej 2 wizyty by sie przydały:)

She86 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate mało piszę bo u mnie nic nowego :) Czekam na koniec @ i działamy od nowa :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech .... też bym chciała zobaczyć dwie kreseczki na teście, ale w tym miesiącu raczej nici ... czekam do @ niby ma być za 8 dni ... i zapewne będzie . Ale mam nadzieję, że w kwietniu pójdzie lepiej i , że w maju zobaczę upragnione dwie kreseczki :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelowa wrote:
    ech .... też bym chciała zobaczyć dwie kreseczki na teście, ale w tym miesiącu raczej nici ... czekam do @ niby ma być za 8 dni ... i zapewne będzie . Ale mam nadzieję, że w kwietniu pójdzie lepiej i , że w maju zobaczę upragnione dwie kreseczki :)

Trzeba być dobrej myśli :) Bez prób się nie uda :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem:)a jak humor? jest determinacja do działania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz ja dopiero od stycznia tego roku się staram także to początek :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    rozumiem:)a jak humor? jest determinacja do działania?

Pewnie, ze tak ;D Do seksu nie trzeba determinacji :D Starania to najprzyjemniejsza część, najgorsze jest oczekiwanie na "wyniki" :D

Hashija lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 oj święta racja :) seks to sama przyjemność :) gorzej czekać potem do @ i się zadręczać jestem w ciąży czy nie .... i najgorsze jest to , że wtedy człowiek wsłuchuje się w swój organizm i się doszukuje objawów z nadzieją, że to właśnie to ....

• coriii Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ile ja juz miałam objawów gdyby sie sprawdziły to co cykl bylam w ciąży :-)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelowa wrote:
    tysiaa93 oj święta racja :) seks to sama przyjemność :) gorzej czekać potem do @ i się zadręczać jestem w ciąży czy nie .... i najgorsze jest to , że wtedy człowiek wsłuchuje się w swój organizm i się doszukuje objawów z nadzieją, że to właśnie to ....

Ja w tym cyklu byłam niemal pewna, że się udało bo okres się spóźniał, miałam kilka objawów ale okazało się, że nic z tego. Także już nie będę się wsłuchiwać w swój organizm tylko cierpliwie czekać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:25

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no domyślam się :p ach ta kobieca wyobraźnia :D ja też tak mam ale staram się myśleć racjonalnie i tłumaczyć tym, że teraz jestem przewrażliwiona i , że zapewne takie objawy miałam też wcześniej zanim zaczelam się starać o maluszka tylko pewnie ich nie dostrzegałam , gdyż nie myślałam o tym :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie łatwe było życie zanim się zaczęło starać o dziecko :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak :) człowiek nie myślał kiedy okres, nie zadręczały go myśli czy tym razem się udało .... ech ....

• Hashija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Szczerze mówiąc to nie wiem jak było wczesniej... brałam tabsy, a wczesniej jakoiś nie wsłuchiwalam się w swoje ciało. Teraz w piatek w 14dc czulam ból w dole pleców promieniujący do brzucha, wiec to moze było TO, tym bardziej w sobotę przy serduszkowaniu ;) zdecydowanie poczulam bol z lewej strony. Ovu pokazuje, ze owulacja byla w niedziele, ale temperatury sa u mnie niezbyt wairygodne, bo mierze je pomiedzy 6:30, a 9:30 ;)a czesto tego samego dnia o 6 mam 36,6, a o 9:30 37,1:/
    Myslicie,ze testy owu z allegro są wiarygodne? Można zamawiać, czy to raczej wprowadzi jeszcze wiekszy zamęt w mojej glowie, heh?

Jak najbardziej tak. Ja zamawialm wlasnie z allegro. Zostalo mi jeszcze kilka. I sa wiarygodne w moim przypadku :-)

Justaw lubi tę wiadomość

• Bajkaanna Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia super :) :) :) Gratulację :) :) :)

Kate no plamienie, ból brzucha i spadek tempki mówił sam za siebie, niepotrzebnie się jeszcze nakręcałam...

Muszę pomyśleć, kiedy to ja powinnam mieć następną @ ??

2014 bardzo słabe plemniki
    02.2016 HSG nie drożne jajowody
    03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
    02.2017 HSG drożne jajowody
    04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
    24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
    17.05.17 drugie IUI
    Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
    AMH 1,25
    Testosteron 0,11
    10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
    13.11 Gonapeptyl start protokół długi
    29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
    06.12.19 8 ds sa komórki
    11.12.19 pick up 8 komórek
    16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
    19.12.19.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Pewnie, ze tak ;D Do seksu nie trzeba determinacji :D Starania to najprzyjemniejsza część, najgorsze jest oczekiwanie na "wyniki" :D
    z jednej strony najgorsze a z drugiej najfajniejsze bo jest nadzieja:)to owocnych staranek Ci życze:)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkanna to szkoda ze jednak się nie udało ale nowe szanse przed Tobą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie najważniejsze to się nie poddawać :)

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. :D
    Zambia - gratulacje!
    Zauważyłam, że od kiedy kafe zmieniła się na ovu, to same dobre wieści. :D
    Ja jestem taka zmęczona..tak się źle czułam w nocy, że tylko spałam 3h, a o 7 wstać trzeba było i załatwiać sprawy do 14. :/
    Potem z mamą pojechałam na zakupy świąteczne. Takie super przeceny są, body z dobrego materiału 10zł. :) Muszę się wybrać sama i wtedy kupie.
    Z mamą byłam do 17 i jak wróciłam do domu to spałam cały czas, a teraz tak źle się czuje. :/
    A co tam u was?

tysiaa93 lubi tę wiadomość

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie chyba jakieś choróbsko bierze .... dreszcze mam takie , że szok i do tego taki dziwny ból bo to niby jak gardło, ale chyba w sumie podniebienie ... i coś głowa mnie boli... ech a jutro mnie sprzątanie czeka na święta :p dzisiaj część zrobiłam , ale przestałam bo się źle poczułam , zrobiło mi się tak gorąco i głowa w momencie mnie tak rozbolała , że zostawiłam to sprzątanie i się położyłam . Jutro ciąg dalszy ech ... mam nadzieje, że mnie tylko nie rozłoży .

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ