Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe86 wrote:Hashija dowiem się czy mam ten cykl owulacyjny wogołe i myślę, że już zapadnie decyzja o leczeniu w związku ze zmianami na jajnikach
No i łudzę się, że pojawił się pęcherzykShe86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morelowa wrote:ech .... też bym chciała zobaczyć dwie kreseczki na teście, ale w tym miesiącu raczej nici ... czekam do @ niby ma być za 8 dni ... i zapewne będzie . Ale mam nadzieję, że w kwietniu pójdzie lepiej i , że w maju zobaczę upragnione dwie kreseczki
Trzeba być dobrej myśli Bez prób się nie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 oj święta racja seks to sama przyjemność gorzej czekać potem do @ i się zadręczać jestem w ciąży czy nie .... i najgorsze jest to , że wtedy człowiek wsłuchuje się w swój organizm i się doszukuje objawów z nadzieją, że to właśnie to ....
-
Morelowa wrote:tysiaa93 oj święta racja seks to sama przyjemność gorzej czekać potem do @ i się zadręczać jestem w ciąży czy nie .... i najgorsze jest to , że wtedy człowiek wsłuchuje się w swój organizm i się doszukuje objawów z nadzieją, że to właśnie to ....
Ja w tym cyklu byłam niemal pewna, że się udało bo okres się spóźniał, miałam kilka objawów ale okazało się, że nic z tego. Także już nie będę się wsłuchiwać w swój organizm tylko cierpliwie czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:25
-
nick nieaktualnyno domyślam się :p ach ta kobieca wyobraźnia ja też tak mam ale staram się myśleć racjonalnie i tłumaczyć tym, że teraz jestem przewrażliwiona i , że zapewne takie objawy miałam też wcześniej zanim zaczelam się starać o maluszka tylko pewnie ich nie dostrzegałam , gdyż nie myślałam o tym
-
nick nieaktualny
-
Justaw wrote:Szczerze mówiąc to nie wiem jak było wczesniej... brałam tabsy, a wczesniej jakoiś nie wsłuchiwalam się w swoje ciało. Teraz w piatek w 14dc czulam ból w dole pleców promieniujący do brzucha, wiec to moze było TO, tym bardziej w sobotę przy serduszkowaniu zdecydowanie poczulam bol z lewej strony. Ovu pokazuje, ze owulacja byla w niedziele, ale temperatury sa u mnie niezbyt wairygodne, bo mierze je pomiedzy 6:30, a 9:30 ;)a czesto tego samego dnia o 6 mam 36,6, a o 9:30 37,1:/
Myslicie,ze testy owu z allegro są wiarygodne? Można zamawiać, czy to raczej wprowadzi jeszcze wiekszy zamęt w mojej glowie, heh?
Jak najbardziej tak. Ja zamawialm wlasnie z allegro. Zostalo mi jeszcze kilka. I sa wiarygodne w moim przypadkuJustaw lubi tę wiadomość
-
Zambia super Gratulację
Kate no plamienie, ból brzucha i spadek tempki mówił sam za siebie, niepotrzebnie się jeszcze nakręcałam...
Muszę pomyśleć, kiedy to ja powinnam mieć następną @ ??
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Pewnie, ze tak Do seksu nie trzeba determinacji Starania to najprzyjemniejsza część, najgorsze jest oczekiwanie na "wyniki"
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Zambia - gratulacje!
Zauważyłam, że od kiedy kafe zmieniła się na ovu, to same dobre wieści.
Ja jestem taka zmęczona..tak się źle czułam w nocy, że tylko spałam 3h, a o 7 wstać trzeba było i załatwiać sprawy do 14.
Potem z mamą pojechałam na zakupy świąteczne. Takie super przeceny są, body z dobrego materiału 10zł. Muszę się wybrać sama i wtedy kupie.
Z mamą byłam do 17 i jak wróciłam do domu to spałam cały czas, a teraz tak źle się czuje.
A co tam u was?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
nick nieaktualnya mnie chyba jakieś choróbsko bierze .... dreszcze mam takie , że szok i do tego taki dziwny ból bo to niby jak gardło, ale chyba w sumie podniebienie ... i coś głowa mnie boli... ech a jutro mnie sprzątanie czeka na święta :p dzisiaj część zrobiłam , ale przestałam bo się źle poczułam , zrobiło mi się tak gorąco i głowa w momencie mnie tak rozbolała , że zostawiłam to sprzątanie i się położyłam . Jutro ciąg dalszy ech ... mam nadzieje, że mnie tylko nie rozłoży .