Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate4 wrote:a będziesz miala monitoring?bo wiesz z jednej wizyty wiele sie nie dowiesz bo pęcherzyki moga być ale moga nie peknąć więc przynajmniej 2 wizyty by sie przydały:)
wiem wiem, dopiero zaczynam regularne wizytyKokardka44 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Zambia gratulacje brawo brawo, peggy daj znać jak będziesz cos wiedziec, jussio jak tam?? Ja w tym cyklu totalnie mam gdzies dni plodne , może to podejscie da wyniki;) witam nowe dziewczyny:)Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
Zambia no i super! Swietny wzrost! Może będą bliźniaki?
Peggy szkoda że beta negatywna...
Kokardka żebyś wiedziała, że takie podejście da rade, bo my się z mężem nie spinalismy nic a jedynie zaszalelismy i czekalismy. A najlepsze jest to, że im bliżej była@ tym mniej odczuwałam objawów.a tu proszę.
-
U mnie podbrzusze czuć, w ciągu dnia leżałam ile mogłam, czyli w sumie sporo plamienia nie ma, jeszcze jutro muszę przetrwać i będę spokojniejsza.
Morelowa wypij sobie wapno. Może swędzenie przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:21
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Jussio fajnie że @ nie ma i jest nadzieja?masz jakies przeczucia?
Bajkanna może to tylko plamienie:)
tysiaa co u Ciebie?tak jakos mało piszesz?
Ola jak brzuch dzisiaj?może tam coś się kluje:)
Hash, Zambia jak samopoczucie?
A przeczucie to mi raczej mówi że @ będzie No ale trudno już chyba przyjęłam to do wiadomości i czekam na @ chociaż mam w planie jeszcze jeden test
Dobranoc Dziewczynki Jutro się odezwęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:56
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
hej dziewczyny, u mnie snieg, szaleństwo !!!!
Lubię w kwietniu śnieg
Ja już się pogodziłam z tym ze przed nami kolejny miesiąc, w sobotę idziemy zbadać mojego M. mam wielką nadzieję, że jest wszystko okej. Trzymajcie kciuki.
Nie wiem czy będę miała czas często zaglądać, ale jakbym zapomniała czy coś, życzę wam WESOŁYCH ŚWIĄT i jak zawsze wymarzonych dwóch kreseczek.
Ja w tym cyklu mam monitoring, najgorsze jest to, że lekarz nie przyjmuje w weekendy, i nie wiem jak to ustawić, bo chciał żebym bya 8, 10 i 12 dc, a ja mogę być 7 dc, 10 dc i 13 dc. no i nie wiem ...2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Witam z rana Powiem wam,że chyba przez tego duphka mam nie dość że dość bolesne to teąż dość obfite te krwawienie ;/ zawsze takie skąpe a teraz masakra, no nic co zrobić Jussio trzymam kciuki, żeby ta @ nie przyszłaBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Bajkaanna
tak mi przykro, że ta wredna jędzowata franca jednak się przypałętała
To może zapytaj gin czy w te dni co ci pasuje możesz być
Trzymam kciuki za dobre wyniki męża
U mnie dalej czysto Patrząc na temp to ani dziś ani jutro @ nie będzie. Ale jak tak sobie wczoraj przeliczyłam moje cykle, te w których jestem pewna że owu była to @ może pojawić się dopiero w niedzielę Bo faza lutealna trwa u mnie zazwyczaj 14-16 dni, a dziś wg wykresu to mój 12 dpo. Więc dalej czekam...Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Dziewczyny ja też nie wiem czy będę miała jeszcze czas przed świętami tu zajrzeć no chyba że pojawią sie u mnie dobre nowiny to oczywiście się pochwalę
Ale jak na razie czeka mnie sporo pracy bo i dom musze ogarnąć i jeszcze ostatnie zakupy zostały, a potem to zabieram sie za pieczenie, gotowanie, święcenie itd itp
Dlatego też już dziś życzę wam Zdrowych, Wesołych i Słonecznych Świąt Wielkanocnych Niech Zajączek przyniesie Wam/nam upragnione prezenty w postaci dwóch kresek :D:D
She86 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Hej dziewczyny
Morelowa ja jak byłam w ciąży (biochemicznej ) to tez strasznie mnie ciało swędziało,bardziej plecy ale myślałam,ze mam jakieś uczulenie na płyn do płukania jednak po poronieniu przeszło od razu.
Ja dziewczyny nie robiłam testu myslę,ze pogoda tak na mnie działała poniewaz już dobrze sie czuje -
Cześć dziewczynki u mnie nadal dobrze
Jussio to skoro z Twoich obliczen wyszlo, ze @ przyjdzie w niedziele to znaczy, że wczesniejszy test zrobiłaś zbyt szybko czyli wszystko jeszcze przed Toba
Bajkaanna a Tobie plamienie już przeszło w krwawienie??
Kokardka wytrwałości już za Parę dni zaczniesz nowe staranka. Może nospe weź na te bóle?
Corii a Ty jesteś meteopatką? -
dzień dobry
Zambia, gratuluję super
ja po nocnych starankach. czekałam aż się chleb upiecze, to wykorzystaliśmy ten czas myślę, że powtórzymy jeszcze jutro, a potem będę stawać na głowie żeby zapomnieć na dwa tygodnie o tych całych próbach. bo to czekanie jest najgorsze..
jutro idę na usg piersi, boję się trochę - ale wierzę, że nic nie wyjdzie tam nieciekawego.
dobrego Wielkiego CzwartkuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:59
Flp 4,6-7 -
Hashija tak przeszło w krwawienie niestety.
U mnie chyba stres wyszedł. Albo mam jakieś późne owulki albo nie mam ich w ogóle2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Witam dziewczyny!
chciałam pogratulowac wszystkich dobrych wiadomosci,bajkaanna nowy cykl nowa szansa glowa do gory ,morelowa trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud