Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bacha piękna beta
Oby tak dalej
Rewelacja!!!!
Gratulacje!!!!Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Kicior powiem szczerze, że podziwiam cię za tak długie starania, na pewno w którymś cyklu się uda
Dzięki Tysiaa za ciepłe słówko, powiem tak - na początku starań myślałam, że pójdzie gładko, po paru nie udanych poszłam do lekarza, niby wszystko ok ale dalej nic, poźniej jakieś badania - dalej niby ok i dalej nic (pomału zaczynałam się stresować). Postanowiłam, że zmienię lekarza (no i chyba dobrze zrobiłam) od razu zlecił mnóstwo badań (powiem szczerze, że strasznego miałam stresa, bo przypuszcza u mnie endometriozę, chociaż na razie nic nie wyszło:P), ale ostatnio odpuściłam, stwierdziłam, że na zapas się nie przejmuję i że w końcu na pewno się uda:)Nawet jak w poprzednim cyklu się okazało, że mam torbiel krwotoczną to nie przeżywałam i wygląda na to, że chyba sama się unicestwiła w trakcie ostatniej @
Bacha szczerze gratuluję bety (i trochę zazdroszczę)
Kate śliczne maluchy (jej bliźniaki to jest dopiero cud!)
Aha, Jussio OvuFriend przewiduje mi najbliższą @ 9.06, ale znając życie przyjdzie wcześniej:Ptysiaa93, Kate4 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Jussio a w jakich klinikach sie dowiadywalas? Przypomnij jakie wyniki z krwi Ci wyszly pod kątem tarczycy?
Ilonia niestety tak jest , ze z lekarzami jak zaczniesz to wyssa kase zanim dojdziesz do ladu ze soba. A jak chcesz dojsc do ładu to najlepiej prywatnie bo na nfz wiadomo jak jest... ech.jussio lubi tę wiadomość
-
Ft4 samo lub ft3 i ft4, jak chcesz mozesz jeszcze antyTPO zrobic w kierunku Hashimoto, ale mysle, ze jesli w ft3, ft4 bedzie cos niepokojacego to sam Ci zleci A tak niepotrzebnie kase wydasz. Jak wspomnisz ze starsz sie o dziecko i WIESZ ze w tej sytuacji powinnas miec tsh ok 1 to mysle ze madry lekarz przepisze Ci euthyrox 25 za zbicie tsh i po 5 tyg kontrolne badania na jakim poziomie jestes.
-
Hashija wrote:Jussio a w jakich klinikach sie dowiadywalas? Przypomnij jakie wyniki z krwi Ci wyszly pod kątem tarczycy?
Ilonia niestety tak jest , ze z lekarzami jak zaczniesz to wyssa kase zanim dojdziesz do ladu ze soba. A jak chcesz dojsc do ładu to najlepiej prywatnie bo na nfz wiadomo jak jest... ech.
Tylko w Novej nie mają radiologa.
A co do tych moich wyników tarczycy, to:
Tsh 1,5
Ft4 1,10 norma 0,89-1,76
Ft3 3,46 norma 2,3-4,2
Anty-TG 15 norma 0-40
anty TPO 28 norma 0-60Kokardka44 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.