Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny poczytuje was czasem lecz nie zawsze się udzielam.u mnie wszystko dobrze maluszek się prawidłowo rozwija waży juz 68 gram ostatnio na badaniu ziewało sobie pisze ziewalo bo jeszcze płci nie znamy,pewnie na kolejnej wizycie za 4 tyg.juz poznamy:)mdłości juz mi tak nie doskiwieraja i ogolnie czuje się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:56
ilonia1984, bacha8709, myshka84, Hashija, tysiaa93, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Hashija wrote:Ilonia ja zaszlam ciążę w pierwsze dni plodne po poronieniu i nie doczekalam sie pierwszej @. Ale u mnie naturalnoe sie oczyscilam. I teraz nawet przed usg w 12 tyg mialam stracha. Teraz myślę pozytywniej i strachy odsuwam na bok
na kiedy tak plus minus spodziewasz sie @?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Bacha - gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze. Czekam na wieści co do bety
Mój mąż właśnie wyszedł z badania nasienia - byłam strasznie zaskoczona, bo potrwało to dosłownie kilka minut. Jak dobrze, że kiedy razem działamy, to tak szybko nie jest Jednak tak gonił do pracy, że wszystko szybciutko. Trzymajcie kciuki, aby wyniki były w porządkuilonia1984, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Aneteek, a masz jakieś zdjęcia maluszka?
dobrze że u Ciebie ok
gorgeous, kiedy wyniki męża? dawaj znać
u mnie dziś wyraźny skok, czyli owulacja pełną gębą. niestety mój M nie dał się namówić na powtórkę z rozrywki wczoraj (nawet bez skarpetki ), więc muszą wystarczyć poniedziałkowe żołnierzyki..
a jak się nie uda, to.. to się nie uda. nie jedyny ten cykl
zaczynam się oswajać z tym, że nie mam się co spieszyć, bo nic nie przyspieszę.
tak sobie mówię, a za 10 dni znów będę robić w gacie ze stresu
dobrego dzionka Wam
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybacha8709 wrote:Czy są tu dziewczyny które brały bromka i zaszły w ciąże?
Czy od razu odstawiłyście bromka?
Tyle się naczytałam że powoduje poronienia więc nadal łykam pół tabletki na wieczór i nie wiem co robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyshka84 wrote:Aneteek, a masz jakieś zdjęcia maluszka?
dobrze że u Ciebie ok
całego maluszka jeszcze niestety nie mam,mam tylko takie w kawałkach tzn.a to nóżka a to raczka bo jak do tej pory miałam robione usg dopochwowo ale na następnej wizycie będę już mieć usg przez brzuch tak więc powinien być w całej okazałości -
na naprade daja nadzieje......jak stracilam dzidzie to dalam sobie spokoj z pisaniem na forum ale to pomaga dziewczyny sa cudowne i kazdy pozytywny tes daje nam nadzieje
tysiaa93, Hashija lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hej kobitki Ja dziś tylko na chwilę
Kate dzieciaczki przecudne I nic się nie bój, jutro na badaniu będzie wszystko ok I oczywiście czekamy na wieści po badaniu
Ja już jestem po usg tarczycy i piersi Wyniki ok. Lekarz powiedział że tarczyca super, symetryczna, czysta i w ogóle...
Noo w piersiach mam jakieś niewielkie, pojedyncze mini torbiele Niby nie groźne... że mogą zmieniać swój rozmiar w zależności od dc... ale ogólnie mam się nimi nie przejmować, że kobiety czasem tak mają
Na razie jestem spokojna, ale zobaczymy co powie gin.
Ilonia witamyilonia1984, Kate4 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Hej kobitki Ja dziś tylko na chwilę
Kate dzieciaczki przecudne I nic się nie bój, jutro na badaniu będzie wszystko ok I oczywiście czekamy na wieści po badaniu
Ja już jestem po usg tarczycy i piersi Wyniki ok. Lekarz powiedział że tarczyca super, symetryczna, czysta i w ogóle...
Noo w piersiach mam jakieś niewielkie, pojedyncze mini torbiele Niby nie groźne... że mogą zmieniać swój rozmiar w zależności od dc... ale ogólnie mam się nimi nie przejmować, że kobiety czasem tak mają
Na razie jestem spokojna, ale zobaczymy co powie gin.
Ilonia witamycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja prywatnie robiłam Bo państwowo to bym się chyba nie doczekała
A tak to nawet tygodnia nie czekałam bo jakoś czwartek czy piątek dzwoniłam sprawdzić ceny no i na dziś miałam termin A że akurat po @ jestem to idealnie mi się to złożyło jeżeli chodzi o piersi oczywiścieLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Ja sprawdzałam w dwóch klinikach to w jednej koszt był 100zł za tarczyce i 100zł za piersi a tam gdzie ja byłam to było 70zł piersi i 70zł tarczyca.
Róznice są spore więc warto podzwonić i popytać No i mi gin jeszcze kazał zrobić to u radiologa, bo wiem że mój rodzinny lekarz też robi usg tarczycy za 50złLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
A co do tych przeczuć odnośnie tarczycy, to też tak miałam Bo miałam i w zasadzie nadal mam wszystkie objawy niedoczynności tarczycy ale wyniki wyszły mi w normie wiec nie ma czego się czepić
No i nie zostało mi nic innego jak szukać dalej przyczyny moich nieregularnych cykliLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.