Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia Super!!! Gratuluje z calego serducha!!!
A ja wlasnie sie ucze piosenki Wszystkie Dzieci Nasze Sa Majki Jezowskiej, bo jutro synek w przedszkolu ma dla mnie i dla tatusia przedstawienie, a ze to tez dzien dziecka to i my zaspiewamy mu piosenke. Tzn wszyscy rodzice beda spiewac dla dzieci
I mam tremeviolett, tysiaa93, agisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie wierzę! Nie wierzę! Nie wierzę! Udało się! Fasolka do mnie wróciła i wkroczę w czerwiec z fasolą w brzuszku
Wczoraj mój Jacek miał urodziny i nie mógł otrzymać wspanialszego prezentu
Wierzę, ze tym razem wszystko będzie dobrze, musi być! Nadal to wszystko do mnie nie dociera ale jestem bardzo szczęśliwa! Udało się, udało się, udało się Pozytywny test wyszedł mi w 29 dniu cyklu
tysiaa93, Bajkaanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:ale mnie ciesza takie informacje, cos czuje ze teraz posypia sie same pozytywy;)
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Woooow Tysia ale super! Gratulujeeee!!!
Też mam nadzieję, że teraz to się sypnie To pewnie wiruski od Bachy tak dobrze działają! Wysyłaj więcej Bacha i zdrowiej!!
Kokardka to TSH też masz prawie takie same jak ja ale mnie prolaktyna spadłą a TSH leciutko podskoczyło od ostatnich badań, więc nie mam pojęcia od czego to zależy, muszę podpytać endo (jak pójdę) albo gina (jak u niego się skończy rajd).
Ja jutro mam 18 dc i zaczynam Duphaston przez 10 dni brać, zobaczymy czy tym razem mi przedłuży cykl...a może jak Wam tak dobrze idzie to ja też będę musiała po tych 10 dniach test kupić...
Lece do znajomych na posiadówkę, 3majcie się i bądźcie dobrej myśli (ja tak właśnie zamierzam).tysiaa93 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Gratulacje dla zafasolkowanych ! Oby teraz już było tu dla nas z górki
Uznałam, że niemożliwe żebym zaszła skoro tamten pęcherzyk nie pękł i wczoraj popłynęłam na weselu dobrych znajomych Skoro ciąży nie ma, to chociaż niech ja mam coś z życia
lotta.89 jesteś tu jeszcze? Niedługo nasz wspólne czerwcowe staranka!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zdrowieje, przynajmniej tak mi się wydaje.
Wygrzewam się pod kołderką z herbatkami.
Przesyłam mnóstwo wirusów. Tak bardzo się cieszę, że grono zafasolkowanych się powiększa i oby nasza dobra passa trwała bardzo długo. Innej opcji teraz nie ma.
Trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny.tysiaa93, agisia lubią tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny:-) ja weekend mam przytulankowy i zobaczymy w wtorek czy w ogóle perły pęcherzyko i czy się udało liczę ze tak i staram się nie nakręcac bo już mnie kluje jajnik itp... A swiruje od razu ze to juz to hihihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:34
Hashija, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Doti powodzenia my też z Mężem ostro działamy przez weekend według ovu @ miała być wczoraj a tu ani widu ani słychu (ale oczywiście się nie nakręcam bo raczej temperatury moje nie wskazują na owulację). Jutro dzwonię do mojego ginekologa, niech ona coś zaradzi
Miłej niedzieli moje Drogie, dzisiaj jest piękna pogoda -
Tysia gratuluję super:-) trzymam mocno kciuki żeby wszystko ok było.
Kasandra no to faktycznie nie możecie mieć przytulanek 4dni przed badaniem. Ale od wtorku ładnie do dzieła i powinno być dobrze:-)
A ja teraz tez powinnam mieć jajeczkowanie i gin mi kazała na wszelki wypadek jeszcze testy owulacyjne robić ale kochać się bez ograniczeń hihihihi testy wychodzą negatywne ale to są allegrowe wiec mogą być lipne ale nie chce peknac pęcherzyk noo..
Zobaczymy w wtorek co wyjdzie z tego wszystkiego.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Doti ja też kupiłam na allegro jakieś testy i też stwierdziłam, że badziewie bo w ogóle mi nic na tym nie wychodziło, jeszcze mi chyba nawet parę zostało ale chyba to wywalę (wiem że miałam owu bo były skoki temperatur a na tych testach i tak nic nie wychodziło:P).
Rany, jeszcze tydzień do @, ale by było jakby tak nie było...(pomarzyć dobra rzecz, ale poczekamy zobaczymy)26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)