Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki W weekend relaksik poza miastem, więc nie pisałam tu:)
Ja już po kolejnej becie zobaczymy co dzisiaj pokaże wynik cały weekend się stresowałam tym czekaniem. Boję się, oby rosła ta beta. Narazie mam 22,1, a testy ciążowe dalej pokazują słabiutką kreskę. No nic ok, 11 będe wiedziała. A jaki powinnam mieć wzrost bety po 2 tygodniach od owulacji?
Jak Wam weekendzik minął kobietki?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia gratulacje !!!!
Cześc dziewczyny, ja sie troche wyłączyłam z forum, ale jestem z wami i myslę o was
U mnie tym razem znowu sie nie udało, i dziwne bo tym razem cykl mi sie skrócił...
Dostałam jak kiedys po 28 dniach, wiec kolejny termin na 27 czerwca, możesz mi zmienić w tabelce ...
Robiłam te badania kontrone i tsh mam znowu wysokie,
Fosforany (jedn. tradyc.)4,15 mg/dl2,7 - 4,5
TSH (s)3,15 uU/ml0,27 - 4,2
ATG (antytyreoglobulinowe)13,49 IU/ml< 115
Wapń (s)2,34 mmol/l2,20 - 2,75
co myślicie o tych wynikach?
Przepraszam, ale chyba nie nadrobie was za szybko.tysiaa93 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
nick nieaktualny
-
No wizyte mam dopiero na 6 lipca, bo wczesniej nie ma terminu, ale napisałam do lekarki wiadomosc, czy mam wrócic do euthrox. Bo ona mi go odstwiła, bo twierdziła, ze nie widzi tu niedoczynności.
Prolaktyny mi nie robili. Ale w sumie mogłaby zrobic.2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Witajcie dziewczyny.
Mi już ból gardła przeszedł, ale nadal męczy mnie katar Mam nadzieję, że i z nim sie szybko uporam.
Justaw gratulacje, ale się sypią pozytywne wiadomości. Dawajcie ich więcej dziewczyny, bo ja teraz głodna jestem takich pozytywnych wieści.
Trzymacie za mnie kciuki we środę po 18 mam wizytę u gina i pierwsze usg. Staram się myśleć tylko pozytywnie, ale mimo wszytko boje się.
Póki co nie czuję, że jestem w ciąży. od czasu do czasu czuję lekki ból brzucha - tak jak by macica się rozciągała.
tysiaa93, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaanna wrote:No wizyte mam dopiero na 6 lipca, bo wczesniej nie ma terminu, ale napisałam do lekarki wiadomosc, czy mam wrócic do euthrox. Bo ona mi go odstwiła, bo twierdziła, ze nie widzi tu niedoczynności.
Prolaktyny mi nie robili. Ale w sumie mogłaby zrobic.
Właśnie dziewczyny tu dużo pisały o tym, że tsh powinno być jak najniższe. Ale nie wszyscy lekarze się do tego stosują. Sprawdź sobie może też prolaktynę, bo czasami hormony na siebie wpływają. -
nick nieaktualny
-
No TSH powinno być ponieżej 2. Ale gdzieś tu dziewczyny pisały,że po obniżeniu prolaktyny to i TSH spadło. Ale tego nie jestem pewna
Co do wyników to Emilanka najlepiej je zna. Ale nie wiem czy na urlopie już nie jest.
Bacha zdrówka i ciesz się,że nic Cie nie męczy. Będzie dobrze!!!
Justaw ale Cie wywiało...
To może ja coś powiem. Jadę dziś na bete w środe powtórka. Trzymajcie kciuki!!! W piątek mam gin. Denerwuje się po poronieniu. Nie chce zapeszaćHashija lubi tę wiadomość