Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie powtarzałam bety, bo nie chce się nie potrzebnie stresować.
Z resztą mój gin nastraja mnie pozytywnie i mówi, że nie ma co przesadzać z badaniami i potem nie potrzebnie się stresować.
A stresu mam teraz unikać jak ognia.
Jak ma być ciąża to i tak będzie, czy zrobię 2 czy 3 bety. Czekam na zalecenia lekarza. We środę wizyta.tysiaa93, Hashija lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym niech maluszki się zdrowo rozwijają.
Kokardko droga, głowa do góry! kiedyś i Tobie się uda. Zamiast myśleć o tym ilu osobom się udało pomyśl o tych, którzy dalej się starają. Nie jesteś samaaniabbb lubi tę wiadomość
-
heeej dziewczyny !
Wróciłam po ponad miesięcznej przerwie.
W sobote dotarłam do domu, jutro pełną parą zaczynamy wszystko.
Na 8:30 mamy z moim W wizytę u urologa. Ostanim razem jak mąż był, to kazał przyjsć nam obojgu... ciekawe dlaczego .
Jak u Was ? Ktoś zaciążył w maju ?
Jak poczynania ?
Jussio mozesz zmienic mi dane w tabelce.
Jakoś 14 czerwca powinnam dostać @.Hashija lubi tę wiadomość
-
Kochane przesyłam Wam mnóstwo pozytywnej energii no i wirusów oby co raz więcej z Was cieszyło się pozytywnymi testami.
Uwierzcie mi przed testem też panikowałam, bo wyniki mojego M nie były rewelacyjne, a jednak się udało. Także jeśli tylko gin potwierdzi ciąże we środę to będę skakać z radości.aniabbb lubi tę wiadomość
-
Natalii - jeśli nie masz żadnych chorób, nie bierzesz żadnych leków, ani nie plamisz - to bierz witaminki dla ciężarnych i spokojnie czekaj. I tak lekarz nic Ci nie powie ciekawego do tego czasu.
Jeśli miałoby Cię to uspokoić to zrób sobie na własną rękę betę i umów się za 2 tyg.
-
Natalii suuper!! ale nam się znów ciężaróweczki posypały ostatnio taki wysyp w marcu był cudownie!!
Natali na spokojnie zrób bete jak będzie ładnie przyrastać to poczekaj te 2 tyg, a po tym czasie zobaczysz już zarodek w pęcherzyku, a może i serduszko bijące -
zafasolkowane łączcie się i wysyłajcie wiruski,smarkajcie kichajcie na nas...
natali gratulacje
!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:22
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny