Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany! Kilka dni Was nie podczytywałam, al tu same cudowne wiadomości
Wszystkim zafasolkowanym przesyłam jak najszczersze życzenia
U mnie ten cykl też pewnie zakończy się jak zawszeChoć muszę przyznać, że sama dokładnie już nie wiem kiedy miałam owulke, bo jajniki przez kilka dni dały mi solidnie popalić. Wysiedzieć w pracy to była istna katorga
-
Doti87 wrote:Ojoj... Ale powiększa się grono zafasolkowanych .. Ale wam zazdroszczę..
Ja Tez chyba nigdy nie zobaczę tych dwóch kresek.. I jakoś mi odchodzi już ochota nawet na starania. Juz mam dość powoli tych nieudanych prób :'(
oj Doti też mnie takie czarne myśli nachodzą, bo ja nawet nie mogę się starać dopóki się nie wyleczę z toxo, mam mega kanała...Natalia27.03.2016
-
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które w ostatnim czasie zobaczyły dwie kreseczki na teście!! Zdrówka życzę Wam i maluchom, a po cichutku proszę o wysyłanie nam wirusków
Mnie ostatnio znowu wzięło, ale jeszcze jak nigdy - rozpłakałam się w kościele podczas błogosławienia dzieci... Dobrze, że jakoś schować się za mężem mogłam trochę, to może nie widzieli ludzie, ale aż mi głupio było...
Dziewczyny, u Was też taka cudowna pogoda? Oby została z nami na długo! -
hm dziewczynki, bylismy dzis z W u urologa. Wyniki ze spermiogramu pierwszego są ok. jutro maja być z drugiego badania ale generalnie wina leży po mojej stronie... jutro jak beda wyniki to od razu umówie sie do mojej gin... zobaczymy co powie. jak narazie starania pełną parą. nie wiem kiedy mam owulke, bo dziwnie mi pokazuje aplikacja ze dopiero w lipcu @ nie wiem dlaczego... z moich obliczen ok 14 czerwca powinnam dostac..
GRATULACJE dla wszystkich zafasolkowanych !
a dla wszystkich pozostałych ogromne kciuki !
MUSI SIE W KONCU UDAC !!!!
-
hashija.
nie mieszkam w Polsce, więc troche inaczej to wygląda.
Jak na razie ginekolog kazała czekać na badania nasienia, zeby wykluczyć wine męża.
No cóż, teraz będziemy pewnie badać moje przyczyny... na pewno jakąś tam, trudnoscią jest mój niedrożny jajowód... na szczeście jeden. zobaczymy co dalej.
Będę na bieżąco informować.Hashija lubi tę wiadomość
-
hejka jestem to nowa, staramy się z mężem o dzidziusia pierwszy cykl....
wg. kalendarza, temperatury i testów owulacyjnych owulacje miałam 30 maja...
i teraz dalszy ciąg mierzenia temperatury dodam ze z dnia na dzień mam coraz wyższą , a @ ma być dopiero 12 czerwca...I jak tu wytrzymać jeszcze tyle dni....
Wszystkim którym się udało zobaczyć dwie kreseczki na teście gratulujeHashija lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka