Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia wrote:Ja robiłam w 3dc: TSH, FSH, LH, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron, Estriadol. Można zrobić jeszcze FT3 i FT4
Zupełnie o tym zapomniałam - też robiłam z zalecenia lekarza.
Patka, ja myślę że najlepiej doradzi Ci gin co powinnaś zrobić. Bo po co robić wszystko skoro akurat w Twoim przypadku tylko niektóre będą potrzebne? ale do tego niezbędna konsultacja z lekarzem -
Ja juz po lekarzu i wam powiem ze z lekka nadzieja Czekam tydzień na testowanie. Ogólnie dwa pęcherzyki pekly, jest płyn i w sumie za wiele więcej mi nie powie.. Teraz trzeba czekać
Ale byłoby fajnie gdyby się udało, ale nie chce się nakręcac za mocno żeby potem tak nie bolało jak się nie uda..Ola_45, Hashija, coffee lubią tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Dziewczyny nie wiem co mam robic czy umowic sie prywatnie na wizyte i potwierdzic ciaze tylko czy bedzie cos widac czy jest sens jak myslicie?
Mi gin ostatnio powiedziala, że jak zobacze 2 kreski to żeby przyjść najlepiej 2 tygodnie po terminie @, pod warunkiem , ze nic niepokojącego się nie bedzie działo wczesniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:13
-
trochę mnie nie było a tu tyle Fasolek się pojawiło
GRATULUJĘ!
moj M mial dzisiaj badania- tak jak nie przejmowal sie tym, tak dzisiaj zmiękl... i zapytal co zrobie gdy okaze sie ze nie moze miec dzieci... ;(
wyniki jutro. juz mowil ze dzisiaj nie zasnie...
zobaczymy - tez sie stresuje
nie wiem czy to w wyniku picie Inofolicu ( wypiłam jedno opakowanie- czyli 10 dni po 2 saszeetki) ale wg obliczen powinnam miec dni plodne akurat, i jutro owulacje... nigdy az tyle sluzu nie mialam...
pomimi tego ze mial dzisiaj badanie- wieczorkiem
przez ta wtrzemiezliwosc i tak kilka do odpuscilismy
Kasandra -
Gratuluję nowym przyszłym mamuśkom
agisia
Justaw
tysiaa
miśka905
Na prawdę warto wierzyć dziękuję za pozytywną motywację
U mnie się spóźnia miesiączka juro zrobię test ale wątpię, bo byłby to jakiś cud jakby się udało;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 20:36
tysiaa93, miśka905 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Doti, ja też trzymam kciuki mocno (a Ty trzymaj za mnie )
Asmee - ja właśnie w nd mam dostać @ i też już czasem mnie nachodzi, że a nóż się udało i że może to dlatego mnie coś gdzieś zakuło, albo coś w ten deseń... ale też staram się nie wariować, bo znając życie skończy się jak zwykle, czyli przyjdzie ta jędza @.
Patka - a co do badań - mój lekarz też zlecił mi to co dziewczynom - TSH, FSH, LH, prolaktynę, estradiol, testosteron, ale to już po ponad rocznym bezowocnym staraniu, więc wydaje mi się, że chyba faktycznie lepiej iść do gina i niech on już tam zadecyduje:)
u mnie pogoda dziś była piękna (choć i tak niestety nie skorzystałam - ehh ta praca) i mam nadzieje, że do weekendu wytrzyma (to się wreszcie coś powygrzewam w słonku:) )bacha8709 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Ech, wy sobie wymyślacie objawy a ja w piątek idę na betę i nie wiem po co. Zastanawiam się czy nie poczekać do wtorku i nie siknąć - zawsze to taniej. Niby mam równo tydzień do @, a cycki nic a nic nie bolą, nie powiększyły się. Zawsze dwa tygodnie przed @ zaczynały mnie boleć. Nie wiem co mi się znów w tych cyklach pomerdało... Miała któraś z was tak? Biorę luteinę, choćby od progesteronu powinny "puchnąć"