Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejkaa oby nam szybko przeszło Ty jesteś w gorszej sytuacji ,zdrowiej szybciutko :)U mnie też chyba angina bo mam ropę w gardle i tak spuchnięte że mówić nie mogę.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hej Nadziejkaa1! Ja zdrowa, za to chyba jednak za duzo slonca dzis. Moja skora zmienia kolor, ale na czerwony zamiast brazowy hehStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Doti trzymam mocno kciuki !! ale się normalnie namnożyło przyszłych mamusiek
ten wątek jest jakiś szczęśliwy, mam nadzieję, że reszta z nas do Was dołączy niedługo
U mnie na polu bitwy bez zmian, plamienie zamiast @, to jest taka ciemna krew z gęstym śluzem... Zrobiłam dzisiaj rano test ale negatywny (nawet nie ma cienia cienia). W poniedziałek jestem umówiona do ginekologa, zobaczę co mi powie... Powiem Wam, że jeszcze nigdy nie czekałam na @ tak jak teraz i się wkurzam, że jest to plamienie (de facto drugie w tym cyklu)... No nic, koniec marudzenia. Mam nadzieję, że wszystkie testujące w najbliższym czasie ujrzą tłuste dwie krechyaniabbb, Andromeda lubią tę wiadomość
-
Marjotka... Moze zrob test... A noz to plamienie ciazowe... Wszystko co odbiega od normy moze byc dobrym znakiem
-
mamalena wrote:Doti87 gratuluje II kresek i trzymam kciuki.
u mnie tym czasem @ jednak roszalał się na dobre...obym tylko plamienia żadnego nie dostała... JejKuś żeby było dobrze...
-
Do tu chwilę mnie tu nie było a tu taka wiadomość. Po cichu gratuluję, i trzymam kciuki za piękną ppniedzialkowa betę. Dla mnie cień cienia na teście zawsze oznacza ciążę.
Mnie kochanie nie opuszczają mdłości. Wczoraj to już była jakaś kumulacja, nawet migdały nie pomagały. Najgorzej jest jednak wieczorami i codziennie zasypiam z bólem żołądka. -
I ja się witam. W 16 tygodniu
Wczoraj bylismy na basenie odkrytym i niby sporo w wodzie bylam i mniej na kocu ale mimo wszystko słoneczko przypieklo. Kupilam sobie tankini, bo w stroj z tamtego roku sie nie mieszcze- boczki mi wychodza ze stroju i brzuch uciska bikini. W tankini mialam brzuch zasloniety, wiec licze ze dzidziusiowi nic sie nie dzialo zlego.Ola_45, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość