Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti dwie krechy jak nic! Za dwa dni bedzie juz czrewona gruba druga kreska! Graty kochana!!
A jesli chodzi o moj wypadek to byl grozny... Jadacy z naprzeciwka samochod wypadl z zakretu i pamietam tylko jak jechal w moje drzwi. . auto mam skasowane ale najwazniejsze ze sama wracam do zdrowia... Tak czy siak lewy bark man poskladany na blaszkach i czeka mnie lato w gipsie i kolnierzu ortopedycznym ;( -
Mnie choroba rozłożyła,gardło boli jak nigdy w życiu,robiłam dziś test ,ale oczywiście jedna kreska i nie wiem czy się łudzić ,że jeszcze za w wcześnie na test czy zapodać sobie jakieś leki na razie płuczę gardło jakaś okropną mieszanką ziołowa ,ale niewiele to daje,przełykać nie mogę,ale może schudnę jak to dłużej potrwa...he heInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Dotimoja 1 kreska była jeszcze słabsza, wstawiałam tu niedawno http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9159e6ac0227e686.html
Moje hcg w czwartek rano 430IU/ml dzisiaj rano 928IU/ml
Posyłam wiruskianiabbb, Doti87, MrsB85, Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Doti bete na pewno zobaczysz piekna
A serduszko uslyszysz na wizycie u doktora
aniabb wycisnij sok z cytryny i wymieszaj z miodem, na gardlo najlepiej sziala
aniabbb lubi tę wiadomość
-
Patrząc na Twoją kreske widzę siebie sprzed kilku dni i jakoś jestem spokojna o bete
Będę z niecierpliwością zaglądać do poniedziałku
Ja za to w poniedziałek mam wizytę u ginekologa więc będzie to dzień kluczowy
Trzymam mocno kciuki -
marjotka wrote:A ja zaczęłam plamic czyli @ tuż za rogiem. Ahh. Niby się nie nastawialam ale jednak.
Doti za ciebie i tak trzymam kciuki
A to napewno na @? Ja w czwartek Tez myślałam że się rozkręca bo miałam różowy śluz i potem lekko brązowy.. I nic nie przyszło. -
Wlasnie marjotka w pierwszych miesiacach ciazy plamienie w terminie @ jest normalne... Moze nie wszystko w tym cyklu stracone?
-
Doti87 wrote:
A jak reszta staraczek? Która niedługo testuje?
No ja planowo @ we wtorek wiec jesli jakims cudem nie przyjdzie to moze sprobuje w srode.
A poza tym to nie wiem jak Wy, ale ja wlasnie zeszlam ze slonca, cialko troche dostalo wit D heh No i tak sobie lezalam i myslalam o nas wszystkich.
aniabbb lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
ja tez myślę, że w środę jeszcze raz zatestuję choć na nic się już nie nastawiam,skok temperatury w 20 dc jakoś dziwnie i nie bolą mnie piersi do tego to przeziębienie tak ,że pewnie wszystko mi się już rozregulowało.
Andromeda mama nadzieję ,że nie dostaniesz @ i zobaczysz upragnione 2 kreseczki.
Mocno kibicuję!!!!!Andromeda lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud