Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Hmm dziewczyny a któraś z was miała takie plamienia? Lekko różowy śluz albo lekko brązowy?
Bo się martwię trochę czy to @ się zaczyna czy co...
Ja miałam różowy śluz w dniu spodziewanej @. I się strasznie wystraszyłam, przeleżałam cały dzień. Na szczęście było to jednorazowe -
Niestety beta nnegatywna. W takim razie czekam na spozniajaca się @ pewnie z powodu właśnie delegacji samolotów itd. Peggy ciesze się ze ci się tak szybko udało dużo zdrówka dla ciebie i fasolki
mam nadzieje ze nowy cykl starań będzie naszym ostatnim
Nasz synuś
cykl starań
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:37
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:38
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Lotta.89 przykro mi kochana... Zobaczysz uda się następnym razem...
Hmm powiem wam ze na bieliźnie nie mam żadnego śladu ale w środku taki różowy śluz i o to się martwię.. W weekend odpoczne troszkę i zobaczymy bo prace mam dość stresująca i może przez to... Ehh oby się udało... -
Doti87 & gorgeous, trzymam za Was kciuki!!
gorgeous lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
hej
Chciałam się przywitać. z mężem staramy się dzieciątko od 2 miesięcy. mam nieregularne cykle . ostatnio brałam duphaston i dziś po 2 dniach ostatniej tabletki lekkie plamienie ... i chyba zacznie się @.
-
Dotti mam nadzieje ze dla równowagi u Ciebie pojawi się ale fasolka
no ja dziś nie mam najlepszego dnia wiedziałam w sumie ze to nasz cykl ale mimo wszystko jakos strasznie przykro wiec jak juz nic z tego cyklu to niech @ przyjdzie i zaczynam nowy
Nasz synuś
cykl starań
-
Andromeda wrote:gorgeous, sluchaj mi prowadzaca gin enokrynolog, naprawde super rzeczowa babka z podejsciem powiedzia, ze 15-25 dc brac duphaston, jesli miedzy 32-35 nie bedzie @ to mam bete robic i jesli bedzie pozytywna to koniecznie kontynuowac duphaston. Dlatego ja na Twoim miejscu pierwsze co to test z krwi bo nie wiem czy chcialabym ryzykowac czekaniem majac PCOS.
Wiem właśnie... mówiłam to dzisiaj lekarzowi, ale powiedział, że nie ma potrzeby. Z kolei ten, do którego chodziłam prywatnie i przepisywał mi duphaston, powiedział, żeby przyjść, jak nie pojawi się @ i test będzie pozytywny. Będzie to w środę - mam nadzieję, że skoro nie mam plamień, to może będzie dobrze... a jakby co teraz zapytam tego gina o Duphaston. -
No to Dziewczyny zaczynamy nowy weekend! mam nadzieję, że mimo wszystko dla każdej z nas będzie on szczęśliwy
Doti i Gorgeous trzymam zza Was bardzo mocno!
Mamalena i MrsbB85 WITAAAMMM! i liczę na to, że jak do nas dołączyłyście to szybko zaciążycie, bo ja od kąd tu jestem to już z 5-ciu dziewczynom się udało(na swój moment jeszcze czekam)
Marjotka i Kokardka i Jussio trzymamy się razem jako weteranki - nam też się w końcu musi udać!! A co?
No i korzystamy z lata jutro (niektóre dopiero po pracy...)
Kokardka44 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Czesc dziewczyny.... Nie bylo mnie tu ponad miesiac, mialam wypadek a szpital w ktorym bylam nie byl w zasiegu mojego internetu... Pojawilo sie tu tyle nowych stron ze chodzbym chciala nie dam rady nadrobic...mam nadzieje ze wiekszosci sie udalo! Ja na ten cykl z przyczyn technicznych nie licze... Ale moze nastepny przyniesie troche szczescia
calusy !
-
Czesc dziewczyny, trochę was odczytuje i zdecydowalam się zalogować. Mam 30 lat i od dwóch lat jestem mężatką. Od lutego 2015 staramy się o dzidziusia. Miesiączki mam regularne co 30 dni, trochę bolesne a nawet bardzo bolesne. Kiedy by lam nastolatka to mdlalam i wymiotowalam, tylko pomagaly zastrzyki. Teraz jest juz lepiej. Bralam tabletki anty przez 8 miesięcy i bol trochę mniejszy. Od roku tabletek juz nie biorę.Dziś mam 15 DC i czekam na ovu. Bardzo chcialabym zobaczyć dwie kreski..
Doti87 lubi tę wiadomość
-
To tak... Z rana juz nie wytrzymałam i dwa sikance zrobiłam. Ja widzę na nich lekkie bardzo lekkie dwie kreski.. A nawet bym powiedziała cień cienia.. Mój mówi ze kiepsko i się nakręcam... Kusi mnie by pójść dzisiaj na betę ale czy warto..nie za szybko??
I musze zadzwonić czy dzisiaj wyniki będą jeszcze.... Fotę testów wrzucę wam później ale robione przez telefon i kiepsko widać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 05:30
Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
largos wrote:Czesc dziewczyny, trochę was odczytuje i zdecydowalam się zalogować. Mam 30 lat i od dwóch lat jestem mężatką. Od lutego 2015 staramy się o dzidziusia. Miesiączki mam regularne co 30 dni, trochę bolesne a nawet bardzo bolesne. Kiedy by lam nastolatka to mdlalam i wymiotowalam, tylko pomagaly zastrzyki. Teraz jest juz lepiej. Bralam tabletki anty przez 8 miesięcy i bol trochę mniejszy. Od roku tabletek juz nie biorę.Dziś mam 15 DC i czekam na ovu. Bardzo chcialabym zobaczyć dwie kreski..
Largos witamy serdecznie. Podaj jeszcze data najbliższej @ i czy to starania o pierwszego bobasa i jussio dopisze cie do naszej listy która jest na 1 stronie.
Trzymam kciuki żeby się udało i powodzenia kochana