Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niech wasze święta wielkanocne będą spokojne Mamusiom życzę spokojnej i nudnej ciąży, a przyszłym mamusiom życzę cierpliwości, bo przecież za jakiś czas i my zobaczymy na teście dwie krechy Wesołego Alleluja!
Bajkaanna, Hashija, She86 lubią tę wiadomość
-
Myshka no to faktycznie lipa jeśli tamta apka przekłamywała. no ale teraz uszy do góry i spróbujcie po nowemu Tymi zmianami się nie martw. na pewno nic groźnego.
Dziewczyny Wam Wszystkim życzę wesołych Świąt, spokojnych, bez zmartwień, i z nadzieją na kolejne dniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:57
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ale długo mnie nie było.. W sumie dwa dni a czytania sporo hihihihi także wybaczcie ale każdej nie odpisze.. W każdym razie Hashija moje serdeczne gratulacje super że taka ładna beta. Teraz tylko odpoczywać i niech bobasek rośnie ładnie.
A ja od wczoraj doła mam, w pracy kiepsko i najlepiej jak bym zaszła w ciążę i zniknęła ale nie wychodzi ehh do tego dziwnym chyba trafem miałam 9 dc plodne bo teraz są testy owulacyjne negatywne i tak ooo nic po mojej myśliHashija lubi tę wiadomość
-
Kochana a nóż widelec? nie poddawaj się, ale postaraj się nie wchodzić w maniactwo. zrób coś dla siebie, odpręż się, wyluzuj, zrób coś dla męża, może nowa bielizna?zacznijcie się bawić. wiem, że jest ciężko zmienić nastawienie, ale warto spróbować. W końcu staranka są bardzo przyjemne
-
Hej dziewczyny
Wesołych świąt! :*
Ja dzisiaj z moim się kłóciłam i 3h w napiętej atmosferze..
Potem już cały dzień odpoczywałam, myślicie, że nie zaszkodzi to fasolce?
Właśnie, wiecie co się dzieje z Aleksandrą z kafe?05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
No jakaś depresja mnie dopadła bo ja zawsze wesoła osoba jestem.. A tu tutaj meczy mnie od tygodnia plakanie:-(
A z Aleksandra szkoda że nas opuściła, niepotrzebnie wzięła do siebie słowa głupiego gościa.. Ale może wróci do nas miejmy taka nadzieje. -
Cześć. Jusiio, Kate a co Wy takie milczące ?
Jussio widziałam ze dzis testowałas? I co o tym myślisz ?
Kate co u Ciebie.
Nadziejkka spokojnie - od jedej kłótni nic sie nie stanie. Przez hormony awantur może być więcej:) mnie moj maz tez wnerwia ostatnio jakoś cześciej - nawet nie musi nic robić a i tak mnie wnerwia
Doti, to pewnie wiosenne przesilenie i niebawem przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 08:01
-
nick nieaktualnyczesc ;)przepraszam ze sie nie odzywałam ale od wczoraj nie wiem co sie dzieje;) wczoraj miałam termin @ i jak byłam w pracy to pojawiło sie takie brunatne plamienie wiec byłam pewna ze @ sie rozkreca i przebeczałam wieczór bo powiem Wam ze troche robiłam sobie nadzieje ze jestem w ciazy bo miałam dziwne bóle brzycha, ciagniecie, wzdecia jak w 1 ciazy sie czułam i piersi takie bolace inaczej napewno! byłam w kosciółku, potem wziełam sie za sprzatanie łazienki zeby nie myślec ale to plamienie pozniej ucichło. Dzisiaj rano z ciekawosci zrobiłam test i co 2 krechy od razu sie pojawiły czułam ze tak bedzie. Swrce zaczeło mi walic jak młot i zadzw. do mojej gin niestety nie ma jej na miejscu kazała brac dupka 2 tabl dziennie i zgł. sie po swietach ale z tego stresu zaczełam znowu plamic tym razem na brazowo, troszeczke ale jest. Sama nie wiem co teraz o tym myslec, boje sie ze to albo wczesne poronienie, albo co gorsza pozamaciczna. Takze czekaja mnie stresujace swieta:)
tysiaa93, Nadziejkaa1, Bajkaanna lubią tę wiadomość
-
Kate gratuluję. Teraz ładnie dużo odpoczywaj żeby fasolka ładnie rosła:-) a ni się humor trochę poprawił bo dzisiaj mi testy owulacyjne pokazały dwie kreski a już myślałam że po temacie.. Hihihihi teraz molestowanie męża codziennie i zobaczymy co wyjdzie bo powiedziałam sobie ze to ostatni miesiąc starań