X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście na święta wyjeżdżam i mam spokój :) ogarne mieszkanko i sie spakuje :) jadę w gory hihi niedaleko bielska białej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:19

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokarda to fajnie spedzisz swieta :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech wasze święta wielkanocne będą spokojne :) Mamusiom życzę spokojnej i nudnej ciąży, a przyszłym mamusiom życzę cierpliwości, bo przecież za jakiś czas i my zobaczymy na teście dwie krechy ;D Wesołego Alleluja! :)

282mhwy.jpg

Bajkaanna, Hashija, She86 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myshka no to faktycznie lipa jeśli tamta apka przekłamywała. no ale teraz uszy do góry i spróbujcie po nowemu ;D Tymi zmianami się nie martw. na pewno nic groźnego.

Dziewczyny Wam Wszystkim życzę wesołych Świąt, spokojnych, bez zmartwień, i z nadzieją na kolejne dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mokry to on chyba będzie bo cały czas pada :( no ale cóż jak Święta to Święta Wiec Wesołych Świąt i smacznego jajeczka życzę wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:11

Hashija lubi tę wiadomość

• binia29 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashi gratuluje, beta full wypas- pięknie. Wszystkim babeczkom życzę zdrowych i spokojnych świąt. A przede wszystkim zieloności i pięknych fasolek ;)

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) ale długo mnie nie było.. W sumie dwa dni a czytania sporo hihihihi także wybaczcie ale każdej nie odpisze.. W każdym razie Hashija moje serdeczne gratulacje super że taka ładna beta. Teraz tylko odpoczywać i niech bobasek rośnie ładnie.
    A ja od wczoraj doła mam, w pracy kiepsko i najlepiej jak bym zaszła w ciążę i zniknęła ale nie wychodzi ehh do tego dziwnym chyba trafem miałam 9 dc plodne bo teraz są testy owulacyjne negatywne i tak ooo nic po mojej myśli

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binia, Doti dziękuję :)
    Doti a nic sie wtedy nie przytulaliście?

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko raz i to na sam koniec... Ehh trudno może kolejny cykl się uda chociaż już zaczynam myśleć o odpuszczeniu sprawdzania testów bo powiem Tobie że mam dość.. Wykańcza mnie to i od kilku dni tylko płakać mi się chce

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a nóż widelec? nie poddawaj się, ale postaraj się nie wchodzić w maniactwo. zrób coś dla siebie, odpręż się, wyluzuj, zrób coś dla męża, może nowa bielizna?zacznijcie się bawić. wiem, że jest ciężko zmienić nastawienie, ale warto spróbować. W końcu staranka są bardzo przyjemne :)

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Wesołych świąt! :*
    Ja dzisiaj z moim się kłóciłam i 3h w napiętej atmosferze..
    Potem już cały dzień odpoczywałam, myślicie, że nie zaszkodzi to fasolce?
    Właśnie, wiecie co się dzieje z Aleksandrą z kafe?

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka unikaj stresu jak ognia. nie powinno zaszkodzić, ale lepiej dmuchać na zimne.
    nie mam pojęcia gdzie podziała się Aleksandra :-/

Zambia lubi tę wiadomość

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakaś depresja mnie dopadła bo ja zawsze wesoła osoba jestem.. A tu tutaj meczy mnie od tygodnia plakanie:-(
    A z Aleksandra szkoda że nas opuściła, niepotrzebnie wzięła do siebie słowa głupiego gościa.. Ale może wróci do nas :-) miejmy taka nadzieje.

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jusiio, Kate a co Wy takie milczące ?
    Jussio widziałam ze dzis testowałas? I co o tym myślisz ?
    Kate co u Ciebie.
    Nadziejkka spokojnie - od jedej kłótni nic sie nie stanie. Przez hormony awantur może być więcej:) mnie moj maz tez wnerwia ostatnio jakoś cześciej - nawet nie musi nic robić a i tak mnie wnerwia :)
    Doti, to pewnie wiosenne przesilenie i niebawem przejdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 08:01

• Hashija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zambia dziewczyny pisaly a na pewno Kate pisala ze przez swieta nie bedzie sie odzywac. Ola tez na dzis ma termin. Spokojnie. Musimy przetrwac swieta i zycie wroci na forum :-)

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak tam przygotowania do świąt?:)
    Ja byłam poświęcić koszyczek już i zaraz coś upiekę może, bo i tak jedziemy do mojej mamy na święta. :)

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;)przepraszam ze sie nie odzywałam ale od wczoraj nie wiem co sie dzieje;) wczoraj miałam termin @ i jak byłam w pracy to pojawiło sie takie brunatne plamienie wiec byłam pewna ze @ sie rozkreca i przebeczałam wieczór bo powiem Wam ze troche robiłam sobie nadzieje ze jestem w ciazy bo miałam dziwne bóle brzycha, ciagniecie, wzdecia jak w 1 ciazy sie czułam i piersi takie bolace inaczej napewno! byłam w kosciółku, potem wziełam sie za sprzatanie łazienki zeby nie myślec ale to plamienie pozniej ucichło. Dzisiaj rano z ciekawosci zrobiłam test i co 2 krechy od razu sie pojawiły czułam ze tak bedzie. Swrce zaczeło mi walic jak młot i zadzw. do mojej gin niestety nie ma jej na miejscu kazała brac dupka 2 tabl dziennie i zgł. sie po swietach ale z tego stresu zaczełam znowu plamic tym razem na brazowo, troszeczke ale jest. Sama nie wiem co teraz o tym myslec, boje sie ze to albo wczesne poronienie, albo co gorsza pozamaciczna. Takze czekaja mnie stresujace swieta:)

tysiaa93, Nadziejkaa1, Bajkaanna lubią tę wiadomość

• Nadziejkaa1 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - gratulacje, nie stresuj się. Wierzę, że będzie wszystko dobrze.
    Ja 2tyg temu też trochę plamiłam, ale fasolka się trzyma.
    Dużo odpoczywaj teraz. :)

05.10.2015, Emily <3
    16.08.2016, Gabi <3
  • Zambia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate wow ! Super! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok !

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate gratuluję. Teraz ładnie dużo odpoczywaj żeby fasolka ładnie rosła:-) a ni się humor trochę poprawił bo dzisiaj mi testy owulacyjne pokazały dwie kreski a już myślałam że po temacie.. Hihihihi teraz molestowanie męża codziennie i zobaczymy co wyjdzie bo powiedziałam sobie ze to ostatni miesiąc starań

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ