Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczynki;)narazie nie bede skakac z radosci bo nie wiem czy to jest prawidłowa ciaza:)wszystko w rekach Boga:)
wiecie co mi powiedział gin taki inny bo jak mojej nie ma to myslałam ze do innego podjade to powiedział mi przez tel ze jesli robiłam test w terminie miesiaczki to on moze kłamac i wyjsc pozytywnie mimo ze nie jestem w ciazy, głupka ze mnie robił,troche mnie wkurzył.
Jussio co u Ciebie??????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate
o ile dobrze pamietam to masz dziś urodziny Wszystkiego najlepszego I niech te dwie kreseczki przyniosą ci jeszcze więcej radości za dziewięć miesięcy Sto lat!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:58
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
U mnie dziś znowu negatywny test, a temp wysoko bo powyżej 37, ale już nie robie sobie nadziei bo jestem 14 dpo wiec grzecznie czekam na @. Narazie znikam odezwę się po świętach
Wesołych Świąt!!! Smacznego Jajka
Kate jeszcze raz gratulacjeLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnyjussio wrote:Kate
o ile dobrze pamietam to masz dziś urodziny Wszystkiego najlepszego I niech te dwie kreseczki przyniosą ci jeszcze więcej radości za dziewięć miesięcy Sto lat!!!!!! -
nick nieaktualnyHashija wrote:Jestem Kate
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:o kurczaczki, skoro Kate ma dzisiaj urodziny to wszystkiego naj naj najlepszego I chyba nie mogłaś sobie wymarzyć lepszego prezentu urodzinowego niż dwie krechy STO LAT!