Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aniabbb - przykro mi
marjotka - no to może być wina pracy - siedzi cały czas a jajka się grzeją.
Na serio.
One muszą mieć przewiewnie i chłodno - dlatego są na zewnątrz.
Sprawdź garderobę - musi nosić przewiewne, luźne, bokserki i spodnie.
No i starać się jak najczęściej robić przerwy.
Niech dba o orzeszki i zmieni dietę - potwórzcie badania za 3 miesiące (dopiero po tym czasie będzie widać czy jest poprawa) - zobaczysz, że będzie lepiej!
-
Zambia wrote:aniabbb - przykro mi
marjotka - no to może być wina pracy - siedzi cały czas a jajka się grzeją.
Na serio.
One muszą mieć przewiewnie i chłodno - dlatego są na zewnątrz.
Sprawdź garderobę - musi nosić przewiewne, luźne, bokserki i spodnie.
No i starać się jak najczęściej robić przerwy.
Niech dba o orzeszki i zmieni dietę - potwórzcie badania za 3 miesiące (dopiero po tym czasie będzie widać czy jest poprawa) - zobaczysz, że będzie lepiej!Hashija wrote:Mariotka sprawdz co nosi Twoj facet, ciasne gacie i spodnie tez nie sa dobre na plodnosc. Do tego laptop na kolanach albo podgrzewane siedzenia.
nosi luźne bokserki. po pracy zazwyczaj dresy albo same gatki.
musze sie umówić do ginekolog, bo ten lekarz od razu wysyła nas do kliniki... zobaczymy co ona mi powie...
no a jak nie da rady... to moze spróbujemy inseminacji... moze sie uda...
-
aniab, wiem ze nie jest Ci latwo, bo pomimo checi podejscia z rezerwa i tak za kazdym razem mamy nadzieje. teraz trzeba sie wziac w garsc i do boju. kolejny mily cykl czeka...
aniabbb lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
jeszcze mimo wszystko mam niewielka nadzieje,ach baba to głupia jest... na razie różowy sluz,moze to nie @.... wiem wiem sama sie oszukuje..
bacha8709 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ania zobaczymy o15 , rozowy sluz to nie okres... A nawet gdyby to wiesz... Nowy cykl to nowa szansa!
Marjotka laski dobrze mowia z tym siedzacym trybem pracy... Zagon go na silownie!! Bedzie dobrze ;*aniabbb lubi tę wiadomość
-
Aniabb zaczekaj do 15 i wszystko się wyjaśni.
Marjotka czyli w pierwszej kolejności twój facet powinien przejść na dietę i zacząć się więcej ruszać. Po drugie tak jak mówią dziewczyny wyżej podczas trzech ostatnich badań jest za mały odstęp czasu. Lekarze nie zalecają tak krótkich przerw.
Polecam suplementację, która na prawdę potrafi dużo zdziałać.
Jak dobrze pamiętam pisałyśmy Ci już o tym na forum. Wystarczy cofnąć się kilka stron.
No i pamiętaj do zapłodnienia potrzeby jest jeden plemnik.
Ja po przytulaniu długo leżałam na brzuchu, żeby plemniki mogły spokojnie dotrzeć do jajeczka. Może to też trochę pomogło.aleala lubi tę wiadomość
-
Dziękuje wam za miłe słowa. Widocznie trafiliśmy na nieodpowiedniego lekarza, bo to on zalecał nam te badania...
Witaminki łykamy, na siłownie też go zagonię (w sumie juz plan był dawno).
Tak czy inaczej, poprzednie prawie 2 lata prace miał "ruchową" z tym że przy chemii..., ważył 75 kg przy 170 cm wzrostu. No i jeździł rowerem. codziennie...
Jesteście wspaniałe. Jeszcze raz dziękuje..bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Marjotka ja też polecam leżeć długo po
nawet z nogami do góry
niech żołnierzyki mają trochę czasu. Polecam konsultacje z innym lekarzem. Nie powinien Wam zlecać badań w tak krótkim okresie czasu.
Ania ja też miałam różowy śluz. Jednorazowo wprawdzie ale przeleżałam cały dzień i @ już nie przyszładawaj znać jak tylko będą wyniki
aniabbb, marjotka lubią tę wiadomość
-
Marjotka możesz też swojemu facetowi podrzucić witaminę C do łykania i kwas foliowy.
Kochana nie ma co się zamartwiać, tylko głowa do góry i proszę się umówić na wizytę u innego lekarza. Może warto znaleźć lekarza w klinice, oni zawsze mają inne podejście do pacjentów. Wiele dziewczyn sobie chwaliło na forum takie wizyty. Mimo, iż starają się począć dzieciątko naturalnie.
marjotka lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście dziewczyny,aż mi się łezka w oku zakręciła....
bacha8709 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud