Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze a mnie od wczoraj boli podbrzusze,ale nie tak jak na okres tak troche jakby pęcherz chyba,jejku jak ten czas się ciągnie,ja już bym chciała wiedzieć!Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violett wytrzymasz:) kurcze kciuków mi zabraknie:) jej jak bym chciała żeby wszystkim nam się udało jak najszybciej
violett lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ania serce nie od dzisiaj wiadomo ze ten watek przynosi szczescie...
badzmy dobrej mysli...
Byla dzisaj u mnie moja siostra i znalazla ten nieszczesny test moj w lazience i sie mnie pyta czemu sie nie chwale i ze ona tez taki pierwszy miala ale pozniej az 3 negatywne dopiero w 6 tygodniu ciazy wyszly jej piekne dwie czerwone krechy... Kurdeee ciekawa jestem czy @ przyjdzie... -
Ok wynajme, wezme w dzierzawe lub kupie wehikul czasu ktory mnie przeniesie do srody....
ma ktos cos takiego?
-
rany Dziewczyny 2 dni mnie nie było i takie szaleństwo!! aż z wrażenia zapomniałam się przywitać...
Witajcie kochane moje!!
aleala i aniabb trzymam kciuki, coś czuję, że Doti i jej wiruski robią furorę (Doti dawaj dla mnie teżżżż!!!), jutro znowu cały czas w pracy będę się zastanawiać jak Wasze bety i testy...
Kate wracaj szybko do zdrowia
a u mnie w pt mężuś robił badania nasienia i dostaliśmy wyniki przeciwciał - i jedno i drugie wyszło super (mój M jest okazem wzorowej płodności) - przynajmniej z tego co sami się na razie potrafiliśmy zorientować. No a teraz tylko wspólna wizyta u immunologa (zobaczymy czy coś jeszcze zleci) i do gina wreszcie.26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hashija wrote:Zambia ja sie nie zgodze co do Mariotki i jej zegara biologicznego. Niektore dziewczyny szybciej dorastaja i szybciej mysla o powaznych rzeczach a nie tylko o zabawie. I wierz mi w jej wieku juz zegar u tych dojrzalszych dziewczyn moze juz tykac a parcie na dziecko rosnie z cyklu na cykl i co rusz jak sie widzi dzieciaczki na ulicy, w autobusach.
Wiem co mowie bo i mi zegar tykal, a jak znalazlam odpowiedniego chlopaka to juz wogole. Powstrzymywal mnie tylko moj W bo dla niego bylo zbyt szybko a pol roku pozniej wpadlismy
Dziękuje hashija za zrozumienie.. może biologiczny zegar mi nie tyka, ale ten psychiczny mam wrażenie,ze zaraz wybuchnie.. niestety chyba musze jeszcze poczekac na swoje szczescie... -
Mi moze i biologiczny zaczal tykac w TWOIM wieku bo wczesnie dostalam pierwszej miesiaczki. Jak kobiety zblizaja sie do 40 to wtdy sorry, ale syreny bija na alarm a nie tylko zegar tyka
Dziewczyny oszalalam na punkcie jednego kociaka. Jest przecudny i do oddania za free. Ale jak policzylismy koszty utrzymania... to narazie sie nie zdecydujemy bo jak dzidzia dojdzie to beda inne priorytety finansowe no i na weekendowe wyjazdy musielibysmy go zostawiaca ja sie w nim zakochalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 08:02
-
Witam się dziewczyny z kawusią poranną
OF postawił mi dziś czerwoną krechę, a już myślałem, że to nigdy nie nastąpi
Zastanawiam się wlasnie, czy jest sens pójścia do lekarza,czy będzie mi on w stanie cokolwiek na temat owu powiedzieć. Mhm,przemyśle sprawę
W piątek mam zamiar zbadać progesteron. Zobaczymy,co ten cykl przyniesie - w sumie to taki pierwszy starankowy z mierzenie temp.i owutestami.A na pocieszenie dodam,że mój pierworodny począł się,kiedy już nie miałam siły na walkę z prolaktyna i kiedy gin stwierdził,ze zajście w ciążę graniczy z cudem.To mam Cud 8-letni
Aleala i Ania-trzymam mooocno kciuki -
Hej dziewczyny! Witajcie po krotkiej przerwie
Ja sie ogarnelam, potrzebowalam kilku dni przerwy zeby dojsc do siebie. Wiem, ze sie troche rozkleilam ostatnio, ale teraz wracam pelna nowej energii do dzialania
W tym tyg zaczynamy wizyty w klinice, zobaczymy jak pojdzie. Moze z Boza pomoca uda sie w kilku najblizszych cyklachTrzymam za nas wszystkie kciuki!
jussio prosze przerzuc mnie na @ 18.07Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Witajcie dziewczyny po weekendzie
Aleale i Ania trzymam za Was mocno kciuki.Ta dobra passa musi trwać dużej, przecież to forum takie szczęśliwe jest
Marjotka ja też od dawna lubiłam dzieci i chciałam je mieć.
Nie miałam natomiast parcia na własne dziecko, dopóki nie poznałam odpowiedniego faceta. Wtedy też nagle pojawiła się chęć stworzenia prawdziwej rodziny i posiadania dziecka. Rozumiem zatem twoje rozczarowania z każdym przyjściem @. I uwierz mi że większość z nas Cię rozumie. Dziewczynom chodzi tylko o to że jesteś młoda w porównaniu do większości tu starających się dziewczyn. -
Wyniki bety o15 zmowcie paciorek za mnie dziewuszki☺jesli to nie fasolka to zaczne sie bardzo martwic.bole w podbrzuszu coraz mocniejsze...kurcze zwariujeInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud