Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Aniabb, Aleala trzymam za Was kciukimoże zaraz tu będą same zafasolkowane
Doti tylko pozazdroscic, oczywiście pozytywnie, dobrego samopoczucia.
Ja na weekend troszke wyluzowalam i nawet na chwile zapomnialam o doszukiwaniu sie objawów ciazowych.
W piatek powinnam dostac @ choc ovu wyznaczyl za kolejny tydzien. W środę moze zatestuje... -
nick nieaktualny
-
Kate duzooo duzooo zdrowka Ci zycze. Bobaski rosna i zaczyna im miejsca brakowac z tad ten bol pewnie
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Tynkus to trzymam kciuki
Kate kochana wiem ze juz pewnie marzysz by wyjść ze szpitala i położyć się w własnym łóżku. Ale lepiej niech cię trzymają tak długo aż będą bobasy juz bezpieczne. Niech rosną ładnie. Trzymaj się i buziaki :-*Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziwna sprawa. Miała któraś tak?
W środę - 10 dc byłam na monitoringu i jak już pisałam miałam 2 pęcherzyki po 14 mm na każdym jajniku.
W piątek - 12 dc (gdzie ostatnio w tym dniu wypada mi zwykle owu)lekarz powiedział, że na lewym już pęcherzyka nie ma, za to na prawym podrósł do 17 mm i pewnie się wchłonie. Endometrium ładnie urosło
Wszystko byłoby ok, szybko z M podziałaliśmy, choć nie łudzę się, że zdążyliśmy, bo mógł pęknąć dzień wcześniej nawet. A mieliśmy chwilkę wstrzemięźliwości.
No więc dziś, w 14dc dziwne objawy - znowu kują mnie jajniku i nagle zalał mnie śluz płodny obficie, choć od 2 dni już go nie miałam. Wszystko wskazuje na owulację, ale jest taka możliwość, że pękł mi właśnie drugi pęcherzyk?
Zwariowałam?bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Hmm może faktycznie ten drugi urósł ci bardziej i pękł kochana. Także nawet nie ma co się zastanawiać tylko ładnie działajcie żeby mała fasolka z tego wyszła...
a ja przesyłam ładnie wiruski dla ciebie
§§&&§&§§&§&§&§&§&§violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny