Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy... Nie chce sie nakrecac bo wiem jak ten cykl wygladal... A @ powinna byc w srode dopiero zobaczymy
-
I właśnie takie powiedzmy niespodziewane ciążę wychodzą... Bo się tak nie nakręcasz ze może coś... Organizm sam reaguje odpowiednio... Wiec kochana ja trzymam mocno kciuki, ale powinno być ok wg mnie bo widzę tam kreskę. Widzę widzę ja
aleala lubi tę wiadomość
-
Pierszy rok staran byl najgorszy, ale teraz jakos daje rade... Zawsze 45 dni po @ zaczynam monitoring i sprawdzam czy jest wgl owu w cylku bo z moim pco to tez nie zawsze... W tym cyklu nie sprawdzalam ale tak mi z kalendarza wychodzi ze @ w srode.
-
Aleala ja też coś tam widzę. Trzymam kciuki. W sumie jak się wszystkim uda to wiruski zostaną tylko dla mnie. Może i mnie to szczęście spotka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 23:22
aleala, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
AleAla wstawaj śpiochu na sikanca !
Majorka wiem ze Wasza sytuacja jest trudna ale jesteś jeszcze młodziutka i macie duzo czasu żeby zobaczyć Wasze maleństwo. Zegar biologiczny u Ciebie jeszcze nie bije nawet. Zobaczysz ze Wam sie uda. W najgorszym wypadku nazbieracie trochę kasy i zgłosicie sie do kliniki niepłodności. Tam Wam pomogą. Dacie radę !aleala, marjotka lubią tę wiadomość
-
Zambia ja sie nie zgodze co do Mariotki i jej zegara biologicznego. Niektore dziewczyny szybciej dorastaja i szybciej mysla o powaznych rzeczach a nie tylko o zabawie. I wierz mi w jej wieku juz zegar u tych dojrzalszych dziewczyn moze juz tykac a parcie na dziecko rosnie z cyklu na cykl i co rusz jak sie widzi dzieciaczki na ulicy, w autobusach.
Wiem co mowie bo i mi zegar tykal, a jak znalazlam odpowiedniego chlopaka to juz wogole. Powstrzymywal mnie tylko moj W bo dla niego bylo zbyt szybko a pol roku pozniej wpadlismymarjotka lubi tę wiadomość