Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane napisalam dluga wiadomosc i znowu ucieta jak wcisnelam "wyslij"
W marcu zaczelismy wiec teraz byl 4 cykl.. Malpiszon na 2 lipca ma byc..oby nie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 19:32
-
Dane do tabelki: wiek:29, cykl:4, dziecko:1, planowana @: 02.07
Juz od dawna biore kwas foliowy, magnez, cynk, wiesiolka, wit B i od paru dni Mace. Moj M taki sam zestaw oprocz wiesiolka i mace 3 razy dziennie. -
Dziewczyny.... Chyba oszalalam... Po tym wypadku zupelnie nie liczylam na ten cykl bo my w zasadzie to tylko raz.... Ale krecac sie dzis kolo poludnia po domu znalazlam test i nie wiele myslac zrobilam... Nie wiem czy tylko ja to widze ale tam jest cien cienia drugiej krechy...
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, u mnie jest 4 cykl staran, dwa poprzednie to szalelismy od poczatku dni płodnych az do końca, a w tym cyklu już nam się troche nie chciało i tylko spróbowaliśmy może 3 razy. Mam nadziejee,że nie za mało i było to blisko owulacji, a dzis mam 21 dc. Mam podobnie jak i wy,że zaczynam się irytowac,że nie wychodzi a już 30 na karku ;-(
-
Kurdee nie umiem... Doti daj maila wysle Ci z picassy moze Tobie uda sie udostepnic;)