Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Doti ciesze ze lekarz cie uspokoił na pewno wszystko będzie Oki.
Mama mnie dziś na mówiła na kupno testów owulacyjnych, ponieważ mówiłam ze boli mnie brzuch jakby na okres a przecież jestem po bo to 7 dc. I wiecie co zrobiłam test i widzę cień cieniana serio to widzę oczywiście jak tylko przyjaciółka poszła bo była na kawie pobiegłam do mojego M żeby mi czasem nie zasnął heh może faktycznie na poniedziałkowym usg coś będzie jakiś 1 piękny pecherzyk
Nasz synuś
cykl starań
-
Doti, a te 300zł to jest miesięcznie za prowadzenie ciąży czy jak?
Byłam dzisiaj na pierwszym USG z mężemJest pęcherzyk, zarodek i tętno, ale mało co było jeszcze widać. Mój mąż oszalał z radości, ciągle mnie przytula i jest najkochańszy na świecie - nie poznaję go haha
Dziewczyny zaglądam tu i wam mocno kibicuję. Na pewno wszystkie niedługo zobaczycie 2 kreseczki, bo ten wątek jest zaczarowany
Dobrej nocy!lotta.89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, u mnie po kolejnym monitoringu jakieś czary, bo endometrium w ciągu 2 dni urosło do 7mm i ponoć to całkiem nieźle, choć wiadomo, że mogłoby być lepiej. Dodatkowo 2 pęcherzyki z prawego i lewego jajnika zniknęły, więc możliwe, że już pękły. Odnalazł jeszcze jakiś pęcherzyk 17mm, który albo się wchłonie, albo też pęknie. Średnio to wszystko rozumiem, ale chyba źle nie jest. Teraz pytanie, czy trafiliśmy, bo przed badaniem sobie odpuściliśmy...no nic, teraz tylko czekać
lotta.89, Ola_45, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti dzięki
Mam nadzieję, że niedługo dołączę do Was - zafasolkowanych
Co prawda w tym cyklu to musiałby być naprawdę cud, jakbyśmy wstrzelili się, ale przynajmniej wiem, ze rosną i pękają te pęcherzyki raczej
Więc jak nie ten cykl, to następny i już
-
Hejka
oczywiście miłego dnia Wam życzę.
U mnie nadal @ brak kurcze a 27 mam usg chyba będę musiala je pare dni przełożyc ,jesli bedzie taka mozliwosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 08:22
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Nie tak strasznie długo bo 4 dni:) ale i tak już panikuję
wiesz jak to jest hihi .brzuch dziś zaczął boleć, może dostanę.Zastanawia mnie tylko rozciągliwy śluz nawet jak mam dni płodne to aż tyle go nie mam i brak bólu piersi,zrobiły się twardsze ale nie bolą.Przepraszam ze Wam truje dziewczyny ,ale naprawdę nie mam z kim pogadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:10
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Po to jest forum by mąż miał spokój a żebyśmy mogły gdzieś potruc:-)
Aniabbb też tak mialam kochana z śluzem i co chwilę chodzilam do toalety bo myślałam że okres dostaje.
Także cierpliwie czekaj a może faktycznie nic nie przyjdzie.. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocnoaniabbb, aleala lubią tę wiadomość
-
czekam ,czekam, ale chyba jak do poniedziałku nie dostane to nie będę bawiła się w testy, tylko pójdę na bete będę miała przynajmniej czarno na białym co i jak
Hashija, Doti87 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Witajcie. U mnie podoba zmienna jak mój nastrój i samopoczucie.
Niestety dziś nie lepiej niż wczoraj.
strasznie męczą mnie mdłości i jestem strasznie słaba. Wiec leżę a mój sprząta mieszkanie. Jestem z niego dumna
Ania trzymam zatem kciuki by jednak @ nie przyszła. A który to twój dzień cyklu?