Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marojta rozumiem Cie i twoje podejście. Uwierz mi, że większość z nas była jeszcze kilka tygodni temu w podobnej sytuacji. Każda z nas z przyjściem kolejnej @ załamywała się ryczała i ciężko było się pogodzić z tym, że innym się udaje a mi nie.
Uwierz mi, ze ja sama smęciłam dziewczynom na forum jak nam to będzie ciężko zajść, bo wyniki narzeczonego złe.
Pamiętaj jednak proszę, że jesteście jeszcze młodzi i że diagnoza wydana przez jednego lekarza nie musi przekreślać waszego rodzicielstwa. Dlatego skonsultuj proszę wyniki z innym lekarzem.
Trzymam kciuki za Was i bardzo Wam kibicuje.
Aniabb podoba mi się twoje podejściemarjotka lubi tę wiadomość
-
Marojta jesteś jeszcze młoda i mam nadzieje a nawet pewna jestem że Wam się uda..... Ważne żeby skonsultować to z innymi lekarzami.... Bo z doświadczenia wiem że prawie każdy mówi co innego...
Aniabb muszę przyznać że chciałabym mieć takie podejście do sprawy jak Ty... tylko pozazdrościć...masz racje zakupy to czasami udana terapia.. nic nie poprawia nastroju kobiecie jak coś nowego i fajnego w szafie
marjotka lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:Dziewczyny mam pytanie co sądzicie o ziołach O. Sroki??? bo zastanawiam sie czy od przyszłego cyklu nie zacząć ich stosować razem z mężem....
Wtedy jak widać mi nie pomogły, ale bardzo dobrze się po nich czułam, jakaś taka spokojniejsza byłamwięc dałam im jeszcze jedną szanse i w tym cyklu znów je piję
Zobaczymy co teraz zdziałająLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Wszędzie pisze ze od 1dc, a jak czytałam dziewczyny które zaczynały w innym dniu to zazwyczaj bardzo mieszały im w cyklach wiec chyba nie warto
Ja zaczynałam od 1 dcLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Ja kupowałam w zielarskim wszystkie składniki i sama mieszałam wg przepisu bo ja to niedowiarek jestem i jakoś bałam się zaufać tym wszystkim gotowym mieszankom co są na alegro bo nie miałam pewności czy na pewno tam są odpowiednie proporcje tych ziólek a że miałam to pić to wolałam sama zrobić mieszankę
A druga sprawa to taka, że cenowo też wychodzi taniej jak kupisz poszczególne składniki sama bo wychodzi tego dużo więcej niż oferują sprzedawcy w gotowcachLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
No u mnie jest zimno ale na szczęście jeszcze nie pada
A i jak będziecie mieszać te ziółka same to zwróćcie uwagę na gramaturę bo większość ziól jest pakowana po 50gram a tych niektórych w przepisie jest 25gLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Pamiętam że jak piłam pierwszy kubek to przez pierwsze pare łyków miałam odruch wymiotny
I na początku smak oregano bardzo dominował, ale teraz już piję je bez problemu i smak nie jest taki zły
Chyba kwestia przyzwyczajenia
Ale jak lubisz smak ziół to nie będziesz miała problemu
Ja na przykład uwielbiam pić pokrzywę więc przy tych ziólkach tylko ten pierwszy kubek był taki ohydny potem już było okLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
W Krakowie również pogoda okropna.
W dodatku rozkłada mnie choroba.
Przynajmniej udało mi się przekonać mojego M. żebyśmy nie szli na to sobotnie wesele. Zwłaszcza że musielibyśmy jechać na nie ponad 200km. A ja przy moich mdłościach i zgadze czuje się ostatnio fatalnie. -
Ja już od 2 tygodni tak się czuję, a od 2 dni to mam strasznie nasilające się mdłości.
Odrzuca mnie od jedzenia, dlatego bałam się iść. Z reszta strasznie senna jestem i osłabiona dlatego od kilku dni tłumaczyłam mu ze nie chce iśc, ale on się strasznie upierał.
Tak jak by mnie w ogóle nie rozumiał.
Patka o jak fajnie, że Ty też z południa. -
lotta.89 a jak tam u Ciebie starania pełna para już bo ja mam jakiś wewnętrzny zastój.... jak w tamtym chciało mi sie tak w tym zero jakiegokolwiek zaangażowania w to wszystko.... brak mi motywacji do działania
:- jak to mój mąż mi powiedział..
lotta.89 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
ja licze na ten cykl choc mam dosc pesymistyczne nastawienie
boje sie że u mnie wszystko sie poprzestawia. Do tego boli mnie od wczoraj podbrzusze
nie wiem czemu dziś 7 dzień cyklu po @ nie ma śladu wiec nie wiem czemu podbrzusze boli
USG mam w poniedziałekzobaczymy czy jakiś pęcherzyk wypociłam
bacha8709 lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań