Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze a mnie zastanawia mój śluz zawsze przed @ chyba miałam biały lepki a teraz przezroczysty rościągliwy ???Ale ja w tym cyklu po raz pierwszy brałam wiesiołka więc może to przez to, bo raczej nie mam owulacji hihi
Strasznie boję się rozczarowania jutro. Pocieszycie mnie jakby co?
Andromeda daj znac czy coś się u Ciebie zmieniłoInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ja niestety odpadam. Cos wyraznie jest nie tak, bo to plamienie jest brazowym sluzem wlasnie a brzuch boli caly czas tak samo.
No i najwazniejsze: wiem, dalam ciala ale przez to plamienie bylam juz pewna, ze nic z tego nie bedzie no i wyskoczylam z pracy po test... NEGATYWNY. ani cienia chocbym sie i zesr*la to nic po prostu nie ma. Owulacje jesli dobrze mysle mialam 18 dni temu iec to nie kwestia, ze za wczesnie. Normalnie mam takiego dola, ze nie wiem czy jutro nie wezme wolnego zeby ochlonac. Takiego rozczarowania nigdy wczesniej nie przezylam:(
Aniab, teraz Ty musisz ratowac nasz honor i wyskoczyc z dwiema kreskami!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda współczuję ,wiem że swoje trzeba się posmucić żeby później wziąć się w garść i wkroczyć w nowy cykl z entuzjazmem ,tak że nie piszę Ci żebyś się nie smuciła
życzę Ci żeby w tym cyklu się udało!
Ja co do siebie nie mam dobrych przeczuć ,ale nie będę już truć jutro rano wszystko się okażeInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyDziewczyny, muszę się pożalić, bo u mnie kiepsko
Cykle mam 26 dniowe, owu zazwyczaj miałam 12dc.
Wczoraj byłam na monitoringu - w 10 dc, były 2 pęcherzyki po 14 mm na każdym jajniku.
Endometrium bardzo cienkie, bo tylko 3,5 mm
Jutro mam kolejną wizytę, ale to już chyba po ptokach, bo w 2 dni nic mi nie urośnie.
Ginka powiedziała, że jak endometrium nie urośnie to oznacza, że nie było u mnie owulacji, bo za pęcherzyki i za endometrium odpowiada ten sam hormon.
Ehh, kolejna rzecz, o której nie miałam pojęcia, a się pojawiła;/ -
Violett może po prostu owulacji ci się przesunie. Nie przesadzaj wszystkiego po jednej wizycie. Poczekaj proszę do kolejnej wizyty.
Pęcherzyki rosną średnio 2mm na dobę. Czyli za dwa dni powinny mieć 18mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:02
-
nick nieaktualny
-
Violett na spokojnie... Poczekaj te dwa dni i zobaczymy co lekarz powie. Może akurat ten co ma 18mm będzie akurat.. Ja kurcze nie pamiętam ile moje pęcherzyki miały, ale jeden 18 a może i mniej a drugi 12.. I co? Udało się.. Różne cuda się zdążają.. Organizm nasz różne figle nam płata..
A ja leżakuje w domku juz. Ale mi dzisiaj praca dala w kość, koło 14 tak mnie kul brzuch ze juz na pół leżąco siedziałam na krześle i czekałam na wolne. Martwię się tym..bo jak w domku jestem nic nie.boli mnie.. Jak tak pójdzie dalej to chyba w czwartek juz na urlop sobie pójdę.. I nie będę ryzykować ze coś się stanie -
Violett ja tez mam zawsze ok 25/26 dniowe cykle i owu ok 12dc,teraz mam 11 dzien, takze jestemy prawie w tym samym momecie cyklu, w razie czego razem sie bedziemy wspierac;) a poki co nic sie nie martw na zapas, ja wlasnie na najblizszej wizycie musze zapytac o moje endometrium...
Dziewczyny brzuch mnie boliu mnie w pracy urlopy sie zaczely wiec jest hardcor jak cholera, juz jestem zmeczona a do mojego urlopu jeszcze ponaad 2 tyg.
Doti odpoczywaj i jak sie zle czujesz a masz mozliwosc to faktycznie idz na wolne, nie ma co ryzykowac26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Violett ty nadal na bromku?
Spokojnie zaczekaj do jutrzejsze wizyty by mieć pełen obraz sytacji. Mi gin w szczęśliwym cyklu dał zastrzyk z pregnylu by mieć większe szanse na owulacje a w dodadzą pregnyl wzmacnia druga fazę cyklu. U mnie działania przyniosły pozytywny skutek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBacha tak, dalej biorę bromka. W sobotę zrobię kontrolne badanie prolaktyny i przy okazji sprawdzę, jak tam tsh.
Ale fajnie, że masz już to za sobą, jak ja zajdę w ciążę, to chyba będę najszczęśliwsza na świecieA mój mąż ze mną, że wreszcie nie będę się tym stresować ;P
-
No tak Violett. Życzę Ci tego z całego serca. Pamiętam jak sama się stresowalam dwa miesiące temu. Dlatego tobie też się uda. Wierzę w to.
Za to mnie męczą mdłości, takie ze nie zwymiotuje, ale ciągle mi nie dobrze. No i zgaga która mnie maltretuje cały dzień. W dodatku chyba zatrzymała mi się woda w organizmie bo mi się opona na brzuchu zrobiła.violett lubi tę wiadomość
-
Kawe pije slaba i zazwyczaj tylko jedna dziennie ale nie mam nawet 5 min zeby spokojnie kanapke zjesc...
Violett przynajmniej przez monitoring mozesz skontrolowac co i jak i ew. cos podzialac, ja to juz bym chciała wreszcie wiedziec co u nas jest nie tak zeby wreszcie wiedziec jak to naprawiac, a w ogole to ten cykl chyba spisze na straty bo dopiero jutro serduszkowanie (po bad. nasienia), wyjazd przed nami a poza tym te stresy w pracy mysle ze i tak zrobia swoje... Ehh...26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dziewczyny mam do was pytanie
W poniedziałek mam pierwsze usg żeby monitorować cykl to będzie mój 10 dzień cyklu. Wcześniejszy cykl 31 dni a wcześniejszy 28. Tu pojawia się pytanie czy 10 dzień cyklu to nie jest za wcześnie? Może powinnam zmienić datę usg na 12 dzień cyklu?Nasz synuś
cykl starań