Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj Andromeda masakra, ja to w ogóle dół doła jak ja się trzymam to nie wiem
Bo przecież Szwagra dziewczyna już na dniach rodzi, do dziś nie zapomnę jak w tym samym dniu testowałyśmy bo miałyśmy dostać równocześnie okres i ona zobaczyła 2 kreski a ja nawet nie testowałam bo przyszła @... a teraz ona zaraz będzie rodzić, czas leci jak szalony i nadal nic. Też zakupy robiłam ostatnio dla niej na prezent i było ciężko
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kochane zafasolkowane od tygodnia nie boli mnie już brzuch. Czy to normalne?
Oprócz tych nieszczęsnych mdłości i mega senności nic mi nie dolega.
Czy Wy też tak miałyście?
MariaB niestety nie pomogę nie używałam takich testów więc ciężko mi się wypowiedzieć. -
Bacha niestety ale objawy mog odchodzic o przychodzic. Bolem brzucha sie nie przejmuj. Jak przestal bolec to dobrzw. Za jkis czas znow zacznie bo znow bedzie rozciaganie. Mnie ostatnio jakby jajnik bolal i promieniowalo mi na pachwine azdo plowy nogi... przypomnialam sobie jak synek mi sie moscil w brzuchu i jakie wtedy mialam bole. Ale zdawalo mi sie ze wtedy mialam znacznie wiekszy brzuch a tu tak wczesnie? O i wczoraj mnie mdlilo a juz chyba kilka tygodni mialam spokoj.
-
bacha8709 wrote:marjotka a co według lekarza jest nie tak w wynikach męża?
teraz, w sumie opierał się na tym 2 i 3 badaniu. powiedział, że mała ilość i zła jakość. jak odbiore wyniki to powiem wam co tam wyszło... -
dziewczyny zaciazone, a prosze powiedzcie mi, czy w dniach spodziewanej miesiaczki, ktora oczywiscie w koncu nie przyszla, mialyscie tez bol brzucha jak przed okresem wlasnie? albo lekkie mdlosci czy brak apetytu? ja juz nie wiem czy sobie wkrecam, czy to normalne. rety jak dobrze, ze jutro piatek bo juz chyba dluzej tej niepewnosci bym nie zniosla. no i chyba zaczynam miec jakiegos dolka, tak jakbymn przeczuwala, ze jednak to zludzenia. tak bardzo boje sie rozczarowania, ktore sila rzeczy sie pojawi!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Peggy jeszcze nie bo mój gin jest na urlopie.
Widziałam tylko pęcherzyk w 5 tygodniu. Najgorsze jest to że na wizytę muszę jeszcze czekać prawie 2 tygodnie.
Stresuję się trochę, i modlę żeby wszystko było dobrze.
Wyczytałam gdzieś że podobno mdłości są bardzo dobrym objawem, bo świadczą o tym że płód rozwija się i poziom hormonów jest dobry.
-
a Ty jak sie trzymasz aniab?Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
Andromeda, ja nie wierzyłam, że jestem w ciąży, więc wszystkie objawy zwalałam na bromegron, który zaczęłam zażywać w połowie cyklu.
Ale w terminie spodziewanej @ miałam bolące piersi i bardzo nabrzmiałe.
Brodawki bardzo wrażliwe. Bolała mnie głowa i dół brzucha jak na @.
W dodatku miałam taki dziwny śluz, kremowy i trochę rozciągliwy jak nigdy wcześniej.
-
marjotka wrote:dzisiaj mają być jeszcze jedne wyniki, wiec bede juz wiedziała na 100%
teraz, w sumie opierał się na tym 2 i 3 badaniu. powiedział, że mała ilość i zła jakość. jak odbiore wyniki to powiem wam co tam wyszło...
Marjotka mój tez miał ilość poniżej normy i jestem w ciąży.
Pamiętaj do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemnik.
A jaką ma dokładnie ilość? Ich jakość da się spokojnie poprawić suplementami. -
Andromeda mialam delikatny dyskomfort w podbrzuszu alw on mi sie nasilil bardziej po terminie @ i balam sie ze to znow skonczy sie poronieniem. Ale w dniu @ piersi mi nabrzmialy i zrobily sie jak baloniki z woda i nie byly wtedy twarde po terminie zaczely twardniec stopniowo. Zatestowalam tylko przez te piersi, a dopiero pozniej zaczelam wyliczac 14 dni od owu i to byl ten dzien kiedy malpa powinna przyjsc pierwsza po ppronieniu... i nie przyszla
-
dziewczyny u mnie chyba po ptakach. wlasnie dostalam brazowego plamienia
(( jestem zalamana.
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
Andromeda może to tylko plamienie tak jak u Doti,ściskam kciuki jeszcze mocniej!!!!
Ja się trzymam choć tak jak ty mam coraz więcej obaw że nic z tego nie będzie,no nic zobaczymy jutro bo na @ na razie się nie zanosi.
Marjotka skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem! tulam mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 13:07
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Potwierdzam, u.mnie było przez chwile plamienie takie brązowe potem śluz różowy i przestało.. A ja już ledwo żyję.. Brzuch mnie kluje a musze godzinę w pracy być jeszcze... Wrrr za dużo mam chodzenia i załatwiania.. Dobrze że jeszcze tylko tydzień..
Ola_45 lubi tę wiadomość