Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja z Opola - to też się liczy jako południe?
mam dziś 11dc, ale się zdziwiłam jak to sprawdzałam. myślałam, że dopiero co okres był.
tyle się ostatnio dzieje, że zapomniałam o wszystkimi szczerze mówiąc nie miałabym nawet siły, żeby się starać. nie mówiąc o moim M, który zawsze miał problemy ze spaniem, a teraz jak wraca z budowy to zdąży zasnąć zanim ja do łóżka dojdę..
więc chyba ten cykl będzie stracony
może to i dobrze, trochę oddechu i luzu. z jednej strony żal, że się wszystko odsuwa w czasie, ale jak się staramy i nie wychodzi to też się odsuwa, a stresu więcej
też się czujecie takie śpiące i nieżywe? zastanawiam się czy to pogoda, czy przemęczeniebacha8709, marjotka lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
oj na pewno na pewno będą piękne pęcherzyki są
:.... Mnie wczoraj też bolał jajnik nawet myslalam że może sie cos z owulacja po przestawiało az test owulacyjny zrobiłam ale wiadomo nic nie wskazał b o za wcześnie...
Kurcze wczoraj tak gadałam z moim T to śmialiśmy sie bo zawsze tak uważaliśmy żeby w ciąże nie zajść a teraz jak byśmy chcieli okazuje sie że to nie takie proste jak nam się mogło wydawać....lotta.89, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
zauważyłam właśnie, że siedzę w pracy od przeszło dwóch godzin a jeszcze nic nie zrobiłam. no, oprócz kawy
przejrzałam pocztę firmową, potem moją, potem jeszcze raz firmową, weszłam dwa razy na forum, poczytałam jakieś artykuły o niczym w necie.
jak można się tak opierniczać? na miejscu mojego szefa chyba bym mnie już zwolniła..
dobrze, że on jeszcze nie wie ;P
tłumaczę sobie, że w weekend odpocznę i od poniedziałku porządnie wezmę się do roboty.
mam nadzieję, że się uda, bo aż mam wyrzuty sumienia
Flp 4,6-7 -
No to wróciłam... Uwielbiam mojego lekarza
Oczywiście śmiał się ze mnie ze przeżywałam i chciałam Juz inseminacje... a się udało naturalnie bez tabletek żadnych nawet. I dalej się śmial ze już przyszłam ze jesten niecierpliwA strasznie..
Także nie zbadał mnie żebym nie swirowala ze nic nie widać. I idę w środę na 15
Ale Zmienił gin mój gabinet i teraz ma taki profesjonalny ze naprawdę wole dać mu te 300 zł i mnie bardzo uspokoił i wyszłam pełna pozytywnych myśliale uhahana jestem
tysiaa93, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
AniaB bardzo mi przykro, że tylko jedna kreseczka wyszła
u mnie rano było ganiania po lekarzach. najpierw konsultacja wyniku cukru 79. wniosek jest taki, że mam tendencję spadkową, bo w kwietniu był 86. za miesiąc znów cukier do pomiaru.
póżniej endokrynolog. tsh 0,8 ALE ft4 12,8 więc nisko i znów mam nieznacznie podniesioną dawkę 5 dni w tyg 75 a w środę i sobotę 88. byłam mega zdziwiona, że jest taka dawka i nie trzeba żadnej tabletki łamać. ponoć taka dawka stosunkowo od niedawna jest.
to kto teraz będzie testować?? -
300 zł za prowadzenie ciąży. Ale naprawdę za ten sprzęt co ma i podejście do pacjentki to rewelacja... Uwierz wole dać mu te pieniądze a być pewna że zna się na rzeczy i mu bardzo ufam. Kiedyś mi pomógł bo jak przyszłam z problemem to w ciągu 2 dni położył mnie u siebie na oddziale i na NFZ wszystkie operacje zrobił i reakcja ekspresowa. Nie żałuję na to pieniędzy, tym bardziej ze oj będzie potem przy porodzie.
lotta.89 lubi tę wiadomość