Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
no i tak zrobię o ile @ nie przyjdzie do poniedziałku
Jak ja nienawidzę czekać to się nerwowo można wykończyć hihi zaraz biorę się za przesadzanie kwiatków, może na trochę przestanę myśleć.
Jejku dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła mój M nie chce już mnie słuchać hihilotta.89, bacha8709 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ja narazie dobrze. Nie wymiotuje, mdli mnie czasem ale jak nie zjem. piersi nie bolą, spać mi się nie chce tylko budze się o 4 godzinie od tygodnia i już spać nie mogę
Czasem boli podbrzusze ale głównie po pracy. A tak mam się bardzo dobrze:-)
A ty kochana jak tam?bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Natka30 wrote:aniabbb trzymam mocno kciuki
Skoro takie odstępstwo od 27 dniowych cykli to może może...
Ja dzisiaj też robiłam test i niestety jedna kreska. Jutro pewnie przyjdzie okres. ALe mam nowe postanowienia na nowy miesiąc. Może w końcu się uda
Natka jakie postanowienie?? Chwal się nam -
Będę mierzyć temperaturkę i postaram się zmienić dietę.. mniej kawy, słodyczy, więcej wody, warzyw, owoców i więcej relaksu. Niestety praca mnie nie oszczędza, mam dużo stresów na co dzień. Ehh żeby się to jeszcze jakoś dało wyeliminować to może wszystko byłoby dużo prostsze. Na szcześćie od 20 lipca mam urlop to trochę odpocznę
-
Hmm mi pomógł monitoring cyklu. Bo ja po śluzie nie mogłam wyczytać kiedy mam owulację i okazało się ze bardzo późno bo w 20dc gdzie mam co 28 dni regularny okres i nie trafiliśmy w termin. Bo jak zaczynaliśmy szaleć od 9 dnia to szczerze kolo 18 juz nam się nie chciało hihihihi
A tak nie brałam żadnych tabletek itp no i pierwszy cykl z ananasem gdzie czytałam ze to pomaga zagniezdzic się Bablowi małemuNatka30 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny!
Moge do Was dolaczyc?
Czytam Was od jakiegos czasu, fajnie widziec, ze Wam sie udalo! Oby i pozostalym staraczkom szybko wyszlo!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 18:59
-
nick nieaktualny