Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Dziwne ;/ Ale wynik bety jest negatywny więc ciąży nie ma.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Aniaa
kochanie wysylam wirtualne ramie do tulenia z rekawem do smarkania
aniabbb lubi tę wiadomość
-
Aniabbb nie wmawiaj sobie pozamacicznej bo jej nie masz
Skoro beta 0,7 tzn że żadnej ciąży nie ma
A przy pozamacicznej beta jest tak jak w normalnej ciąży tylko może nie przyrastać prawidłowo, albo jest za niska w porównaniu do tygodnia ciążyA jak chodzi o ból podczas cp to owszem jest ale w momencie rozrywania jajowodu/jajnika jak już pęcherzyk jest za duży i się nie mieści tam gdzie się ulokował, a póki nic w środku nie pęka to bólu nie ma.
A normy bety są rózne w zależności od labo u mnie jest dla nieciężarnych od 0-5, więc twoje 0,7 jest ok, niczym się nie przejmujWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:41
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Norma bety u kobiet jest zalwzna od dnia cyklu to raz a dwa zaniski poziom bety moze dawac powody do zmartwien gdy ciaza jest potwierdzona a poziom bety jest nizszy niz powinien byc w okreslonym jej etapie. Dlatego nie masz powodu do zmartwien. Jesli masz na dniach dostac @ to endometrium zaczyna sie zluszczac i poziom spada
-
tysiaa93 wrote:Na pewno nic złego się nie dzieje. Okres się rozkręci, potem będą dni płodne i do dzieła
dobra nie ma co sie mazac, twarda jestem
aleala dzięki za ramie
Kocham Was dziewczyny
tysiaa93, amartio lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
aleala wrote:Norma bety u kobiet jest zalwzna od dnia cyklu to raz a dwa zaniski poziom bety moze dawac powody do zmartwien gdy ciaza jest potwierdzona a poziom bety jest nizszy niz powinien byc w okreslonym jej etapie. Dlatego nie masz powodu do zmartwien. Jesli masz na dniach dostac @ to endometrium zaczyna sie zluszczac i poziom spadaInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
no to ja poproszę teraz jussio o zmianę w tabelce na 22.07.2015 tym razem liczę, że cykl będzie 31 dniowy więc nie będę się nakręcaćInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Aniu skoro sex jest dla Ciebie zapomnieniem to proponuje już dziś
na mnie to działało tak,że @ od razu się wtedy rozkręcała. Poświęć dziś dzień sobie i mężowi. Odreaguj wszystko by z nowym cyklem mieć nowe siły.
A tak na marginesie to jesteśmy w tym samym wieku i dla mnie 6 cykl był szczęśliwy. Tego i również Tobie życzęaniabbb lubi tę wiadomość
-
Hashija wrote:Aaaa!!! Bede miala kotka!!! Moj sie zgodzil!!!
http://naforum.zapodaj.net/f39f9378c523.jpg.html
Cudny prawda???
Łooo jaki ślicznyja też kocham kotki, takiego kiedyś miałam (kotkę w sumie) i była najmądrzejszym kotem jakiego poznałam, jak mu dasz na imię?
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
agisia wrote:Aniu skoro sex jest dla Ciebie zapomnieniem to proponuje już dziś
na mnie to działało tak,że @ od razu się wtedy rozkręcała. Poświęć dziś dzień sobie i mężowi. Odreaguj wszystko by z nowym cyklem mieć nowe siły.
A tak na marginesie to jesteśmy w tym samym wieku i dla mnie 6 cykl był szczęśliwy. Tego i również Tobie życzę
Kurcze ja nawet nie wiem jak Wam dziękować za wsparcie i że poświęcacie mi tyle czasu,znosicie moje marudzenie...To dla mnie naprawdę bardzo ważne,do tego jak przyjaciółka mówi mi ,że będzie kolejny cykl i się uda to jestem wciekła bo mam wrażenie że jej się wydaje że to takie proste przestać myśleć załamywać się,a z Wami jest inaczej Wasze słowa trafiają.
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hasz już znalazłam że Jess - fajnie
Aniabb przykro mi, że tym razem się nie udało ale nic się nie martw na pewno w końcu się uda nam wszystkim (trzymam za to kciuki i wierzę w to)!! przytulas dla Ciebie.
A ja dzisiaj z moim M idę na pierwsze zajęcia kursu tańca towarzyskiegoaniabbb lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
A odnośnie kotków , jak ktoś potrzebuje z okolic Warszawy to moja babcia ma 6 maluszków do oddania:)
Hashija lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
hej mysze:) czytam Was na bieżąco jak znajdę czas;/
u mnie w trakcie dni płodnych tak bym chciała, żeby się w końcu udało
Ale jestem pozytywnie nastawionadzięki WAM, że ta zarażacie się kolejno:DD
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ania ja przez ostatnie 3 lata wmawialam sobie wszystkie mozliwe choroby wiec wiem co czujesz... Ale wierz mi kochana zatruwanie sobie umyslu tylko pogarsza sprawe
-
Aniabbb no kochana to teraz testujemy razem
Oby szczęśliwie dla nas obu
Hashija, aniabbb, aleala lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.