Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
dopiero mam czas odpisać bo w pracy zapierdziel taki ze masakra.. Ale na szczęście już w domku. A tak mi się pracować juz nie chce bo wiem ze kilka dni i wolne juz i urlopik zaczynam hihihihi
Aniabb kochana :-* popraw sobie dzisiaj humor szalonym seksem z mężem. Zaszalejcie i będzie o niebo lepiej
Jesteś dzielna i silna i zobaczysz dasz rade!! Kolejny cykl będzie twój i dasz rade zobaczyszja wiem ze każda z nas zobaczy w końcu dwie kreseczki.. Czy to teraz czy za kilka miesięcy. Każdej napewno się uda. Musi się udać!!!!!
A ja z moim się poklocilam... Wrrr ale mnie zdenerwował brzydal jeden noo -
ooo ja to bym chciała taką małą kicie, ale już mam kotkę i 3 psy także na razie to chyba wystarczy (a z resztą do Warszawy mam trochę daleko
)
Powiem Wam, że co do chorób to ja praktycznie przed każdym badaniem drżę, że się okaże że mam nie wiadomo jaką chorobę, albo że jakaś nienormalna jestem, ale na razie o dziwo wygląda na to, że wszystko jest w porządku...właśnie, miałam poszukać immunologa!
a Dziewczęta moje drogie, uświadomcie mnie proszę po ilu dniach od owu test powinien wyjść w razie czego? Pomyślałam, że tym razem zatestuję, a co? nigdy tego nie robiłam, zawsze liczyłam na to, że mi się @ spóźni i że wtedy zrobię test, ale postanowiłam, że tym razem zrobię inaczej, co mi tamprzynajmniej będę miała przyjemność kupić test
marjotka lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Hashija, powiedz jak tego dokonałaś, bo mój nie chce się zgodzić
A przechodziłaś toxoplazmozę?
Kociak cudny
Tak, toxoplazmoze mam juz za soba, bo od dziecinstwa ganialam za kotami i tez w domu mialam.
Maz sie zgodzil bo widzial jak na mnie ten konkretny kociak dziala no i synek tez o kotka mialczal.
Stwierdzil ze to moja decyzja bo i tak jego nie ma prawie caly dzien w domu. A ja nie chcialam sam ppdejmowac decyzji az w koncu on sie zgodzil bo widzial jak my go chcemy, a on tez lubi zwierzaki.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:ooo ja to bym chciała taką małą kicie, ale już mam kotkę i 3 psy także na razie to chyba wystarczy (a z resztą do Warszawy mam trochę daleko
)
Powiem Wam, że co do chorób to ja praktycznie przed każdym badaniem drżę, że się okaże że mam nie wiadomo jaką chorobę, albo że jakaś nienormalna jestem, ale na razie o dziwo wygląda na to, że wszystko jest w porządku...właśnie, miałam poszukać immunologa!
a Dziewczęta moje drogie, uświadomcie mnie proszę po ilu dniach od owu test powinien wyjść w razie czego? Pomyślałam, że tym razem zatestuję, a co? nigdy tego nie robiłam, zawsze liczyłam na to, że mi się @ spóźni i że wtedy zrobię test, ale postanowiłam, że tym razem zrobię inaczej, co mi tamprzynajmniej będę miała przyjemność kupić test
Kicior to jest naprawdę różnie. Bo wszystko zależy kiedy babel się zagniezdzi i ile hormonu jest wydzielanego. Mi cień który ją tylko widziałam wyszedł dzień po planowanym @ czyli 12 dpo bo ja późno owulacje miałam. Ale już w 14dpo była beta na poziomie 70Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 20:05
-
aniabbb wrote:ja w tym cyklu zapisuje się na monitoring cyklu możecie udzielić jakiś wskazówek?
Aniabb zależy jak kiedy masz owulacje. Najlepiej zacząć kolo 8dc i juz potem ginekolog ci ustawia kolejne terminy i sprawdza czy są pęcherzyki, czy rosną jak wygląda endometrium itp
Ale wszystkiego tez nie bierz do siebie bo ja np pęcherzyki miałam 15 i 10 mm i razem dwa pekly i z któregoś się udały. A były one małe. A jednak się udało i jeszcze się zastanawiam czy jest możliwość ze dwa zostały zapłodnione hihihihi w środę wszystko się okaże:-) -
No to kolejna przelomowa sroda na forum... Tak sie zastanawiam slyszalyscie kiedys zeby test dal falszywie pozytywny wynik?
-
Dostaje do glowy!! Wiem ;p mialam sie nie nakrecac;p ale tak bardzo bym chciala zeby ten cien cienia byl wyczekanym szczesciem... A z drugiej strony jestem az przepelniona zlymi przeczuciami i takim hmmm .. "Zblizajacym sie" rozczarowaniem... Umysl mi plata figle
-
aleala czekaj do srody i postaraj się czymś zając,nie da się nie nakręcać wiem ...bardzo mocno trzymam kciuki i zmówie paciorek przed snem za Ciebie:)
aleala lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ania modl sie moze Ciebie tam u gory wysluchaja bo mojego ujadania maja juz dosc xd
Doti az mnie tylek zabolal xdaniabbb lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja po usg mam pęcherzyk dominujący ma 12 mm mój 10 dzień dziś wiec może coś się uda w tym miesiącu. Pani ginekolog niestety nie zapisała mnie na kolejne usg e tym miesiącu powiedziała ze mamy się kochać a nie produkować
powiedziała ze monitoring za 4 miesiące jeśli się nie uda normalnie. Przepisał mi dupashon nie wiem w ssumie czemu ? Bo w tym miesiącu nie brałam nic poza kwasem foliowym
aleala lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań
-
Lotta bardzo mi sie spodobalo podejscie twojej ginekolozki!!! Kochac a nie produkowac...
lotta.89, marjotka lubią tę wiadomość
-
skok temperatury mam kolo 16-18 dc więc może powinnam zacząć monitoring ok 10dc? jutro jeszcze muszę zadzwonić i przełożyć moje usg na nfz ,jeśli się da oczywiście a później dopasuje sobie dalszy monitoring już prywatnie:) humor już lepszy M zabrał mnie na kolację w ramach poprawienia humoru ,zaczął tłumaczyć po swojemu oczywiście co robić ,żeby się nie nakręcać i jakoś tak mi lepiej.
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
lotta mam nadzieję, że z twojego pęcherzyka wyjdzie cudna fasolka
lotta.89 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud