Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Justaw - a Ty jesteś jeszcze z nami? czy już poszłaś do ciężarówek i do nas nie zaglądasz? Co u Ciebie?
Bajkaanna, Jussio, Kokardka, Tala, She i inne- coś Was mało tu ostatnio! Pisać po kolei co u Was!
Emilianka - a Ty też przepadłaś zupełnie na tym urlopie
Kasandra88 - jesteś po terminie @ ?
-
Witam moje kochane w ten piękny deszczowy dzień
opowiadajcie co tam u Was?
Aleala jak się czujesz? jutro wielki dzień
Doti ty masz jutro usg?
Ja zapisałam się na 3.07 na usg na nfzto będzie akurat 10dc udało mi się do tej samej Pani doktor do której planuje iść na monitoring prywatnie:)Jestem bardzo zadowolona bo to tak która rozpoznała u mnie ciąże pozamaciczną jest mniej więcej w moim wieku i świetnie się z nią rozmawia jak z koleżanką
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
ja tez w tym cyklu zaczynam monitoring, idziemy w piatek a to wypadnie moj 9 dc. zobaczymy czy cos tam w ogole rosnie...
aniabbb lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Ania dobry i zaufany gin to podstawa
ja do kobitek się zraziłam,ale fajnie że macie taki dobry kontakt. Trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki. Niech owocują!
Ja dziś mam wizytę u gin o 17:45. Wasze kciuki bardzo mi się przydadzą. Dziś musi być już serduszko. Innych wiadomości nie dopuszczam do głowy.
Musi w końcu być dobrzeAndromeda, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Co za pogoda. Przecież powinno być lato.
U mnie mdłości ciąg dalszy, więc nie ma co opowiadać. W dodatku pojawiły się bóle podbrzusza. Mam tylko nadzieję ze są one związane z powiększaniem się macicy.
Ja mam usg za tydzień we środę i już nie mogę się doczekać.
Jeszcze nie widziałam serduszka, bo ostatnią wizytę miałam trzy tygodnie temu.
-
czy Wam tez czas tak powoli mija? ja to juz bym chciala zeby ovu byla, a najlepiej to juz po i czekac sobie na rezultaty staran. nie naleze do osob cierpliwych, a to ciagle czekanie jest takie meczaaaaaceeeeee
lotta.89 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Część dziewczyny, u mnie pogoda deszczowa, a dziś mam 24 DC i jeszcze 6 dni i wtedy się do wiem,czy się udalo. Bardzo chcialabymjuz wiedzieć.chociaż bola mnie powolutku piersi i podbrzusze jakby [email protected] nie
-
Dziewczyny orientujecie sie może ile kosztuje badanie amh(rezerwy jajników)
kolezance lekarz bez takiego badania stwierdził,że za 2 lata bedzie miała menopałzę i zastanawiam się na jakiej podstawie? można to wyczytać z usg?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Cześć Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu obserwuję forum na ovu i ten wątek ale jakoś do tej pory nie 'odważyłam' się zagaić
Zmotywowały mnie wpisy lotty.89 i Andromedy ponieważ też zdecydowanie nie należę do cierpliwych osóbJutro najdalej pojutrze oczekuję owulacji a już myślami wybiegam do testowania chociaż z mężem staramy się dopiero (dla mnie to AŻ!) drugi miesiąc.
Mam nadzieję, że w najbliższych miesiącach wszystkie będziemy cieszyć się z rosnących brzuszków ^^lotta.89, bacha8709 lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
aniabbb wrote:Dziewczyny orientujecie sie może ile kosztuje badanie amh(rezerwy jajników)
kolezance lekarz bez takiego badania stwierdził,że za 2 lata bedzie miała menopałzę i zastanawiam się na jakiej podstawie? można to wyczytać z usg?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Ja płaciłam 150zł za AMH. I wydaje mi się że z samego usg nie da się stwierdzić menopauzyInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hej myszki... Dzisaj dzien ojca wiec pomylalam ze polece rano na bete i jak dobrze wyjdzie to z tej okazji uczynie mojego tate dziadkiem
o 17;30 mam miec wynik wiec 3majcie kciuki
aniabbb, MakeMeLemonade, Andromeda, lotta.89, Zambia, bacha8709, Anabel, marjotka lubią tę wiadomość
-
Zawsze myślałam, że kiedy już zdecydujemy się na dziecko to wszystko przebiegać będzie tak naturalnie - jak się uda to dobrze, jak nie to działamy dalej. Ale gdy już faktycznie zaczęliśmy bardziej się 'przykładać' to potwornie wkręciłam się w temat i chociaż nie chce to nie ma dnia, żebym nie myślała o ciąży, czy się uda teraz czy nie, okropność
Chociaż doskonale zdaję sobie sprawę, że lepiej nie myśleć w kółko o tym lepiej wyluzowaćAle jak tu nie myśleć skoro codziennie dzień zaczyna się od mierzenia temperatury :S
lotta.89 lubi tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
MakeMeLemonade chyba wszystkie tak myslałyśmy i wszystkie mamy takie same odczucia nie zależnie od tego jak długo się staramy...
aleala ja tam wierzę że bedzie wysoka betaale szczerze to myślę że czas do 17.30 bedzie Ci się ciągnął,ja wczoraj mało jaja nie zniosłam...
marjotka lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud