Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, dziś pierwszy raz słyszałam o tym conceive ale zaciekawił mnie temat, poczytałam i chyba od razu dzisiaj pobiegnę do apteki - bo skoro nie szkodzi a może pomóc to dlaczego nie spróbować
Dzięki agisia za polecenie
Moja szafka nocna tez wygląda jak mała podręczna apteka... swoja drogą nie mam głowy do kompletowania wszystkich preparatów i witamin które powinnam przyjmowac starając się, póki co biorę od jakiegoś czasu Falvit mama + Folik (od ładnych kilku miesięcy), a mojego karmię Androvitem
Chętnie przyjme wszelkie wskazówki na temat co brać a czego nieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:26
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Masz rację, chyba zmienię na samo 'Lemonade' - swoją drogą zawsze mam problem z wymyślaniem nicków
Przeszukałam net i powinni mieć w jednej aptece w mojej Bydgoszczy, może faktycznie przedzwonię tam najpierw żeby niepotrzebnie nie jeździć.
Thx!'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
przed chwilą pytałam w aptece 40 zł 3 aplikatory do owulacji mam jescze pare dni,ale właśnie też przeszukałam net i zastanawiam się nad zakupem,nie mam niby problemów z suchością ale chyba nie zaszkodzi spróbować
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
lotta.89 wrote:Bacha moze akurat ciąża wpłynie na nich z taka radością że i do partnera sie przekonają
ciąża i dziecko działają cuda
licze że i u ciebie własnie tak będzie. Fajnie jakby w tym okresie było miło i radośnie wiec trzymam kciukido tego dziś dzień ojca i taka wiadomość musi być dobrze
a ty się nie stresuj :*:* jeśli to w ogóle możliwe
Lotta obyś miała rację.
Wszystko okaże się dziś popołudniu.Trzymaj za mnie kciuki.
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Bacha, ja też myślę że wszystko się dobrze ułoży
Nawet jeżeli Twoi rodzice w tej chwili nie akceptują partnera, to na pewno od razu się rozczulą na myśl o wnuku/wnuczce i pokochają bez względu na to kto jest ojcem maluszka.
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Bacha a to będzie pierwszy wnuczek twoich rodziców?? będzie dobrze zobaczysz!!!
Zjadlam ostatni antybiotyk mam nadzieję że juz nic poza fasolkiem nie zakłoci moich cykli:)bacha8709 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
agisia wrote:Andromeda w Greya się bawisz?
czerwonego pokoju nie mamy (czy jak to sie tam nazywalo, przeczytalam pol ksiazki...)ale niektorymi gadzetami mozna dodac troche smaczku i pikanterii
ze tak powiem > troche dla fasolka, troche dla mnie
aniabbb, lotta.89 lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
tak apropo " nie myślenia" o fasolce tylko sie starac
tez tak sobie mówie, ale to jest silniejsze
Wczoraj podczas przytulania byłam zupełnie nieobecna i mój M sie pyta co jest?
a ja kombinowałam jak tym żołnierzykom ułatwić dotarcie do jajeczka
hm szkoda że o tych żelach nie słyszałam przed wizytą w pl.
Ciekawe czy są jakieś odpowiedniki w DE. ? ;>
Troche poprawił się mój stan psychiczny. Nastawiłam się, że jak się nie uda naturalnie to spróbujemy inseminacji. Tylko teraz ja musze dowiedzieć się czy ze mną na pewno wszystko ok. żeby to miało jakiś sens.
Nawet mój M stwierdził, ze jak nie uda się z jego nasieniem to pomyślimy o dawcy
może to się jakoś poukładabacha8709, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
myshka84 wrote:cześć Dziewczynki
Andromeda, ja nie używałam jeszcze, ale dziś przyszła paczka z apteki
rychło w czas, owulację miałam wczoraj albo nawet w sobotę
kupiłam w tubce, bez aplikatorów.
zaczniemy go używać od następnego cyklu, ciekawe czy będzie jakaś różnica..
aha, i kupiłam jeszcze Salfazin i Macę (dzięki, jussio) dla M i inofem dla siebie. a co se będę żałować.
i mam do Was pytanie, ile tego wszystkiego powinniśmy jeść? macie jakieś doświadczenia? na Macy napisali 1-2 dziennie, na Salfazinie 1 i inofem 1 dziennie. ale chyba dziewczyny tu na forum biorą po 2, albo mi się zdaje.. (w końcu kwasu foliowego jest w saszetce 200mcg, a w Foliku 400).
no i nie wiem.Tyle że ja jeszcze dokupiłam wit. C 1000 i folik
Jeżeli chodzi o dawkowanie to mąż bierze tak jak napisali bo na większe dawki się nie zgodziłczyli :
1x salfazin
2x maca
1x wit C
1x folik.
A ja piję sobie inofem 2x dziennie plus zioła ojca Sroki do tego, a i jeszcze wczoraj znalazłam w szafce całe opakowanie borowiny i od wczoraj właśnie robie sobie okłady. I mam nadzieję że to wszystko jakoś nam w końcu pomoże bo jak nie to czeka mnie kolejna histeroskopia a, ja tego nie chceLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Patkaaxx, a też nie wiedziałam co bym mogła mu dać a coś chciałam bo odżywia się dość kiepsko (nie lubi wielu rzeczy dlatego jego dieta jest baaardzo monotonna
).
Pani w aptece poleciła Androvit, czytałam trochę wcześniej o tym specyfiku i ma dość dobre opinie
PS: Czyżby rocznik 90? Ja też ^^'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
A jak u Ciebie NADZIEJKA???zdrowa?
u mnie @ się rozkręciła na całego,brzuch boli jak cholera,ale jestem pełna optymizmu ten cykl musi być nasz!!!Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud